Norwegian Paws

Generelt => Pelskunst => Emne startet av: Chimchar582 på 22. feb, 2014, 16:02

Tittel: Aquarelle watercolor hjelp ?
Skrevet av: Chimchar58222. feb, 2014, 16:02
Jeg fikk et aquarelle watercolor sett til jul. Problemet mitt er at eg ikke anner hvordan eg gjør det. Har sett på YouTube og prøvd litt. Men på YouTube så lager de jo flytter veske med farge som eksempe ser ut s vann med farge . Er det riktig??? At du skal blande det ut med vann heller hat prøvd men da blir det slikk vis du maler og bruker for mye at arket begynner å stå??? Hva gjør eg feil . Og kan boken fortelle meg plis hvordan vi gjør det. Her er eksempler på hva eg gjør. Gjør eg riktig
Tittel: Sv: Aquarelle watercolor hjelp ?
Skrevet av: Velvian22. feb, 2014, 17:34
En teknikk man bruker med aquarell maling er å starte øverst på hva man skal fylle inn med en bestemt farge, og så male fram og tilbake nedover lerettet uten å presse penselen hardt nedpå og uten å ta for lange pauser mellom strøk så det blir jevnt fordelt og jevn farge.

Det man også må passe på er å ikke bruke for mye maling, som du har gjort litt her, og å bruke en god del vann i malinga.

Aquarell er, for å si det sånn, nesten den malinga man må være aller mest forsiktig med når man maler siden den lett kan renne utover og ødelegge andre flater du alt har malt.
Det er veldig greit å ha ett tørkepapir eller en hel rull tilgjengelig hele tida for å stoppe sånt og til andre ting.

Håper det hjelper =)
Tittel: Sv: Aquarelle watercolor hjelp ?
Skrevet av: Chimchar58222. feb, 2014, 18:53
tusen takkk ^^ men frobleme er at når eg tror eg gjør riktig begynner den å bøye seg opp ( son vis d maler med for mye vann med vanlige farger ?) hva har eg gjord da
Tittel: Sv: Aquarelle watercolor hjelp ?
Skrevet av: Velvian22. feb, 2014, 19:20
Da kan det hende du bruker feil type papir eller legger for mye vann på ett sted.
Er fordel å ha aquarell papir, det er mye tjukkere så det bøyer seg ikke i nærheten like mye.
Tittel: Sv: Aquarelle watercolor hjelp ?
Skrevet av: ToraLily22. feb, 2014, 22:18
vis du vil ha sånn kul ' couldy ' effect i himmel eller vann.. kan du bruke svamp eller vanlig tørke papir og bruke litt mer vann =) åsså trykker du på lerette sånn forsiktig med svamp / tørkepapir. =)
Tittel: Sv: Aquarelle watercolor hjelp ?
Skrevet av: Chimchar58223. feb, 2014, 02:37
Oki ^^ tusen takk for helpen
Tittel: Sv: Aquarelle watercolor hjelp ?
Skrevet av: ToraLily23. feb, 2014, 21:23
http://www.furaffinity.net/view/10865715/

blir som dette =D
Tittel: Sv: Aquarelle watercolor hjelp ?
Skrevet av: SpiceyFeline25. mai, 2014, 20:15
Bump.
Her er det vi aldri lærte i kunst og håndverktimene: Paper Stretching.
http://www.winsornewton.com/resource-centre/product-articles/stretching-paper/
https://www.youtube.com/watch?v=p0_NiW9dK6Y

Dypp papiret i et vannbad i 1-2 minutter, og teip det til en overflate på alle fire sider. Du kan også teipe det til en overflate og gå over og fukte papiret med en våt svamp/klut. Slik vil ikke papiret brette og krølle seg. Dette kommer helt an på hvor mange gram papiret du har er, da. Dette finner du på fremsiden av blokken. Alt under ca 300/g vil krølle seg, og drar nytte av dette.
Selv har jeg valgt å skaffe en A5-blokk på 300/g slik at jeg skal slippe å bruke vannbadmetoden for å unngå krøllet papir, da min blir brukt mest on-the-go ^^ Lykke til.
Tittel: Sv: Aquarelle watercolor hjelp ?
Skrevet av: Tellos14. nov, 2014, 10:43
Ser jeg er seint ute her :p

Det finnes spesifikt papir spesielt egnet for maling av forskjellige typer. Disse papirene er kjemisk satt sammen for å håndtere den varierte viskositeten i de firskjellige malings typene og dermed vil du slippe at arket bretter seg. Dette papiret er ikke veldig billig, så da kan jeg vel egentlig bare anbefale å finne papir som ikke er bestrøket (ikke har veldig glatt overflate) og.. jo tykkere, jo bedre.

Sitter og har lyst til å begynne med vannmaling selv. Har pensel og et skrin, trenger bare å lære meg å bruke det :) Fikk se Templa jobbe en gang og hun fikk det til å se så lett ut :p