Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Warius

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / hva fikk du til jul i 2016?
« på: 24. des, 2016, 23:56 »
tenkte å spørre hva folket her inne fikk til jul i år. dere kan dele det her dersom dere har lyst.

jeg fikk en flaske fireball og en liten flaske konjakk. samtidig fikk jeg både putetrekk og T-shorte med drage motiv på. en del penger. og best av alt. en la aurora sigar. masse tegne utstyr. og mest viktig av alt. en god pengbok. men men. nok prating her inne. jeg skal ut nå å røyke en god sigar og nyte kvelden med konjakk.

god jul da folkens  *fyrer opp en sigar*

2
Bjeff! Mjau! Mø! / hvordan fant du fandommen ?
« på: 12. aug, 2015, 20:55 »
jada. dragen fra Tromsø er litt nygjerrig på hvordan folket her inne fant ut av furry fandommen.

jeg kan jo starte å fortelle hvordan jeg fant fandommen  ;D

jeg har bestandig likt drager. reptiler. ya name it. da jeg først fikk interessen så spilte jeg en del pokemon. men var ikke noe gamer. spilte pokemon fordi jeg likte designet til charizard og flygon. har alltid hatt en interesse for metal og hard rock. husker godt noen som laget musikk videoer av dragonforce sin sang ''where dragons rule'' syns det virket meget kult. ja jeg ble mobbet på skolen fordi jeg likte drager. jeg ga f*** i hva de sa. men i 6 klasse så viste de en film og det var jo seffølgeli den CSI episoden og jeg tenkte ''det CSI sier er bare en stor dunge med dritt'' men ja. var nygjerrig så når jeg kom hjem så søkte jeg opp furries på google og syns det var awesome. jeg begynte med tegning, tegnet masse drager og reptil lignende. men når jeg flyttet til Namsskogan i nord-Trønderlag. mobbingen tok fullstendig av og jeg fikk laget meg en facebook konto. så i 8 klasse fant jeg en person som da hadde en egen drage karakter (fra usa) og den personen viste meg alt om fandommen. da var jeg solgt :P så jeg laget min egen karakter som da er Warius. det er faktisk en grunn til det navnet. fordi vennene mine kalte meg ''krigeren'' siden jeg aldri lot mobberne vinne. etter at min venn fra usa fortalte meg om fandommen så brukte jeg meget mange timer om dagen på youtube og jeg så da furry cons og masse furry stuff. det beste minne jeg har fra fandommen var da det var en dokumentar på nrk basert på cosplay. den var jo på nrk i år faktisk. beste med det hele var det at min søster satt å så på det. jeg kom akkurat ut av dusjen da jeg hørte henne hyle ''dawwwwwwwww! så søt!'' så gikk jeg inn i stua og der satt søstra mi å så den dokumentaren og hun så noen fursuitere. satt meg ned med henne og hun ble mer og mer fasinert av fursuiterne. så etter den dokumentaren forklarte jeg om fandommen til henne og hun sa ''furry fandommen er bare så utrolig kult. alle som er furries har jeg respekt for''

i min familie er det kun min søster som vet hva furries er. men jeg liker at hun tenker positivt om fandommen.

så her er et lite spørsmål til dere andre  8) hvordan fant dere fandommen? ikke vær redd for å fortelle. vi alle er jo trossalt venner med en felles interesse  8)

3
Pelskunst / furstream
« på: 09. aug, 2015, 23:33 »
fant en side som heter furstream. det er mulig å streame spill og ha en såkalt tegnestream. det er mange amerikanske furries der. kan godt anbefales å bli med. https://furstre.am/ det er blant annet der uncle kage har sine winestream. anbefaler at flere norske furries blir med på furstream

har furstream. heter Tromsoboy100

4
god kveld alle sammen. Tromsø dragen warius hær. på DESUCON10 Fursuit Photoshoot sa jeg at jeg skulle legge ut videoen i løpet av mandags kveld\ tirsdagen. vell på grunn av mye feil med toget og bussen og alt annet som laget trøbbel som da ble til mye forsinkelser.

men endelig etter 6 timer med youtube plaging og mer. så har jeg endelig fått putta ut den videoen på youtube. dersom dere har en youtube kanal. vennligst skriv navnet på kanalen og om du vil at jeg skal legge den under videoen på youtube. dersom dere ønsker det så kan det bli gjort.

samtidig så vil jeg bare beklage på det meste siden det ble litt snakking i videoen. og jeg ser også at videoen hadde et par frysninger i videoen. beklager det også. tror det kommer av siden jeg filmet med telefonen. beklager dette meget mye men jeg synes videoen ble bra men ikke perfekt. håper dere er ok med resultatet. men HUSK: at bra video er bedre enn ingen video  ;)

vil jo takke alle som stilte opp til paraden. sammen fikk vi ett bra resultat. satser på et bedre resultat på neste con som for meg kan bli torucon men er enda usikker siden økonomien er ikke på topp. blir vel å komme tilbake på desucon 11 og fantasy.

her er videoen folkens. len deg tilbake å nyt den https://www.youtube.com/watch?v=WiEUibIFEAc&feature=youtu.be

5
Introduksjoner / snart ferdig med skolegang
« på: 23. mai, 2015, 01:14 »
*ser på kalenderen* jaggu en måned til jeg er ferdig med skolen. må innrømmes at jeg er lei av skolen og gleder mye til å komme i lærling, etter masse år med mobbing fordi æ har altid hatt en stor interesse for drager. har vært furry siden 2007 og kan jo sei at det har vært et godt valg med å bli med i fandommen. jeg skriver dette innlegget for å takke hver furry som har støttet meg i skolegangen og som har gjort skoledagen lettere for meg med all den støtten fra mobbing og depresjon. no e det en måned igjæn også e det ut i lærling. så nu. eksamen og førerkort klasse B gjenstår.. og som belønning når detta e over, ja så blir det desucon på meg. så folkens. ser dåkker på desucon

Sider: [1]