Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Leilighetjakt
« Nyeste innlegg av Shuffleton I dag kl. 03:42 »
Ikke kult

Lykke til
2
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Leilighetjakt
« Nyeste innlegg av Six I går kl. 23:19 »
Tida render stadig ut og uansett om jeg bruker hele dagen hver dag på å finne en plass å bo, er det alltid noen tullete ting som gjør at vi ikke kan bo der (feks, bilder av leiligheten har hund i seg, men vi får ikke ha katt. Eller at leiligheten bare er for jenter.. idioti)

Vi har kanskje tre uker igjen å lete på før jeg blir sendt på motell alene, katten vår blir sendt til en annen familie/drar med min forlovede til søstra si (der har de to katter og en dum hund som de ikke har trent, katten vår har en viss angst for høye lyder og skarpe bevegelser, så kan ikke se på det som noe annet enn traumatisk for katten).

Hvis noen her kjenner noen som tilfeldigvis har ei leilighet ledig, så tar vi den gjerne. Eneste vi egentlig spørr om er å ha lov til å ha katt, og alt for oss selv (bad/kjøkken etc) i og med at jeg har en heftig angst, og "hjemme" er normalt sett mitt "safespace", hvor jeg da får pause fra alle andre. Røykinga vår er ikke noe problem, for vi klarer å gå oss en tur hver gang vi skal røyke, så inne/rett utenfor trenger vi ikke å røyke i det hele tatt.

Tror jeg snart blir gal.
3
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« Nyeste innlegg av Atrox I går kl. 19:08 »
Jeg skal flytte til Trondheim! Føler jeg har stagnert litt her i Oslo, spesielt mtp jobbsøk. Jeg håper ting blir lettere i en ny by. Mer motivasjon. Det blir også spennende med nye omgivelser. o:
4
Leker / Sv: Assosiationslek
« Nyeste innlegg av Arrius I går kl. 14:42 »
aggresjon
5
Leker / Sv: Assosiationslek
« Nyeste innlegg av Shuffleton 09. des, 2017, 23:34 »
Mario kart
6
Leker / Sv: RANDOM SHOUTS!
« Nyeste innlegg av Shuffleton 09. des, 2017, 23:32 »
help
7
Leker / Sv: RANDOM SHOUTS!
« Nyeste innlegg av HexPaws 08. des, 2017, 21:56 »
ÅÅÅÅÅÅ. HERREGUD JEG HAR MASSE STOFF Å LÆRE MEG TIL 19.DESEMBER....GAAHHHHHHH
8
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Leilighetjakt
« Nyeste innlegg av Six 08. des, 2017, 01:19 »
noe som vi kan dra å se på xD

Vi bor i Hamar nå, så alt vi kan reise med toget for å kikke på. Men helst i hamar fortsatt. Gjerne også noe som er gåtur/busstur til dagligvarebutikk/sykehus pga vi ikke har bil :B
9
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Leilighetjakt
« Nyeste innlegg av Arrius 07. des, 2017, 22:03 »
hvor i landet er det du leter etter plass? :)
10
Bjeff! Mjau! Mø! / Leilighetjakt
« Nyeste innlegg av Six 07. des, 2017, 20:43 »
Jeg og min forlovede har sittet å søkt etter leilighet minst 10 timer daglig, og fått nei på absolutt alle utenom ca en som er lite sjans på at vi kan få oss.

Dermed tenkte jeg at det er begynt å bli krise (vi må ut før første januar) og tenkte jeg kunne snu meg mot furry forumet.

Hvis noen har en leilighet eller kjenner noen med en leilighet ledig i jula/før 1 januar, send meg gjerne en melding.

Vi har en liten katt, vi røyker (ute, høhø) og vi er to, såklart. Vi har ikke bil men klarer å gå, så hvis leiligheten er litt i "gokk" så går det OK så sant det er mulighet for buss et par ganger daglig. Jeg lever på arbeidsavklaringspenger som da betyr at vi ikke farer som rikmenn. Min forlovede er ikke norsk og får derfor ikke jobb, derfor må vi prøve å finne oss noe som ikke koster mer enn 6000kr i måneden. Depositum kan fikses uansett.

xoxo boiz.
Sider: [1] 2 3 ... 10