Skrevet av Emne: Tiks og teknikker i MS Paint  (Lest 5072 ganger)

Pilosus Crinitius

  • Lokal Moderator
  • Senior Fur
  • *
  • Innlegg: 694
    • Vis profil
Tiks og teknikker i MS Paint
« på: 05. jun, 2013, 03:13 »
Har DU alltid blitt irritert av hvordan man ikke kan finjustere rotasjonen i MS Paint? Blir du gal av å ikke kunne rotere din kunst etter eget ønske? Har du noen gang ønsket å lure systemet? Da har DIN dag endelig kommet!!

For ting KAN finroteres i MS Paint. Vi gir deg løsningen her!

Ved å dele opp en 2D-rotasjons-transformasjonsmatrise, kan man enkelt finne metoden som gjør underverker. Det viser seg faktisk at all rotasjon kan gjøres med bare TRE (3) forskyvninger!! MS Paint kan ikke rotere, men det kan forskyve som en helt!

For enkelhetens skyld gir vi deg formlene nå, FØR du betaler!

Kode: [Velg]
forskyv med vinkel/2 på horisontal.
forskyv med -arctan(sin(vinkel)) på vertikal.
forskyv med vinkel/2 på horisontal igjen.

Bestill metoden NÅ! for bare to-ni-ni-ni femti.

Vi er ikke ansvarlig for kornete eller usammenhengende resultat. Metoden kan føre til død for vitalt sammenhengende linjer og ellers er forskjellige bieffekter rot og ugjevnheter. Andre bieffekter av MS Paint generellt, som vi heller ikke er ansvarlige for, er sure oppstøt, tap av tid, tap av PC utstyr og forsøpling av naboens hage. Hvis du skulle oppleve å bli påvirket av usamenhengenhetene metoden kan medføre er det best å oppsøke butikken for å kjøpe sandpapir og teip, samt fuktighetskrem. Vi er heller ikke ansvarlig for språkbruk eller eventuelle ekstra utgifter i form av tid, da tid = penger. Vi vil ikke personlig svare på noen henvendelser og vårt automatiske telefonsystem vil gjøre hva lite det kan for å forsikre at du får den kundeservicen som forventes.

-----------------------------------------------------------------------------

Så har du noen spesifike triks eller teknikker du bruker for å få til mer avanserte ting i MS Paint?
« Siste redigering: 05. jun, 2013, 03:19 av Pilosus Crinitius »