Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Lupus

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Fantasi...
« på: 17. mar, 2009, 20:29 »
Photoshop, dude.

2
Miles T. F. Baxxster: Hva kan jeg si? Jeg mister interessen lett. :/

3
Bedre. Jobb med avataren nå. :P

4
Klær og tilbehør / Sv: Klessmak
« på: 17. mar, 2009, 10:51 »
Får slenge meg på lasset da, sjø.

Liker hovedsaklig svarte klær, men syns det blir for ensformig å gå i BARE svart. (Jeg har testet.)
Må innrømme at det meste jeg har, har muttern kjøpt. :/
Men jeg liker den. Kunne sikkert gått rundt i goter klær også.
Vetta pokker jeg. Jeg går da med svarte vanntette joggesko også (Elsker de.)
Og... Bleh. Har litt av vært.

5
D-FEW: Jeg er ikke helt sikker på om du har valgt rett navn. La oss gå igjennom navnet ditt, ord for ord. Furry? Sant. Wolf? Sant. Dark? Ikke pokker. Du er mer som en abstrakt lysståle. Ingen vet hvor du går. Og emosjonell? Det er jeg ikke helt sikker stemmer så bra som du tror det gjør. Så der har vi det.

roo-fan: Jeg har vært i Kristiansand Dyrepark og sett på ulver! :o Når jeg var 6 år og fikk et vakkert skrubbsår på hælen. Du virker som en utrolig morsom type. Hvor kan jeg poste diktverkeri og slikt forresten?

MoonTiger: Dette er et like godt tidspunkt som annet å nevne dette. Jeg har et dårlig forhold til House M.D. Jeg har hatt navnet Lupus siden ungdomsskolen, lenge før lupus var i det hele tatt kjent. Nå? Hvert bidige nye chatrom jeg drar til, så hører jeg den jævla setningen gang etter gang etter gang etter gang! Jeg har ikke noe imot House. Jeg syns den er veldig morsom, kanskje litt urealistisk, men morsom likevel. Jeg har derimot noe imot den pokkers linja. Og det kan enkelt sammenlignes med Portal. Her har du et spill som er pur glede å spille, alle elsker det. Humoren og puslespillene får 6'er fra meg. Også velger de "The cake is a lie"? Og vet du forresten at i ene sesong finalen, så var det faktisk lupus, noe som ødelegger hele linja!! ...Unnskyld for det der. Jeg har holdt ut dette i et år nå... Jeg... Jeg måtte bare få det ut. Sorry, folkens... *stiller seg i skammekroken*

6
Ja, takk. Forhåpentligvis klarer jeg å holde meg her.

7
Siden jeg er på skole, har jeg tid til å svare! :D

Leon: *rister pote med Leon og klemmer tilbake* Hyggelig å treffes.

Wolftale: Takk, o person av få ord.

D-FEW: Herlig å høre at noen liker det. Spørsmål, hva i svarte har du stappa i drinken din? Du er jo like hyperaktiv som nevøen min på sukker.
Når det gjelder historien, så har jeg universet i historien ganske klart. Mangle selvet storyien. Hva som skjer og alt det der. Har holdt på i et halvt år med det. :/

Forresten, du er altfor happy til å være emo. [razz]

Villdyr: Å. Deg hørte jeg i helga på Skype. Og takk for velkomsten.  [w-happy]

8
Ja, så Good Morning, Vietnam for en uke siden. *host*

Ja, etter å ha hengt litt på #norpaws kanalen på FurNet, har jeg bestemt meg for å bli med gjengen her på forumet. Må ærlig talt innrømme at etter 2 år på Gaia Online, har intressen for forumer sunket ned. Noe som er synd, egentlig. Det er ofte mye skøy å se på de.

Ikke la bokmålet lure deg, jeg er sønn av to frøyværinger (Frøya), født og halvveis oppvokst i Trondheim og andre halvdelen i School of Hard Knocks. :D Nei da, andre halvdelen skjedde i Malvik, hvor jeg bor nå. Jeg sier livets skole, fordi å gå på skole i Malvik forandret livet mitt ganske kraftig. Mobbing, tap av venner og generell faanskap. Gøy.

Jeg er 18 år, bor enda hos foreldrene (Noe som ikke plager meg) og intressene er venner, data, spill og cola. Går for øyeblikket på førsteåret Service og Samfersel på Ole Vig Videregående Skole i Stjørdal. Det er kanskje rart for en 18-åring å gå førsteåret, men det er fordi jeg sluttet skolen to år siden, tok et og et halvt års pause med å gjøre ingenting i det hele tatt, noe som alle bør gjøre, syns jeg. Det er en utrolig fridom.

Jeg har vært pelsdott i... øh... en stund. Sikkert to år nå. Jeg har faktisk vært rufs i flere år uten å være klar over det. Helt siden jeg var liten, har jeg likt ulver. Derfor er jeg (drum roll, por favor) en ulv! (Ta-da...) Må innrømme at jeg har skøyerstreken til en rev også. Jeg er vennlig, snill og irriterende. Jeg liker å plage andre. Ikke sånn at de blir deppa, selvsagt.  [w-happy]

Jeg er også ganske glad i å skrive og driver faktisk å planlegger en ganske stor historie. Syns det er veldig skøy å dikte også, mest på engelsk, men men.

Forum er oppskrytt
Haiku er et ensomt dikt
Rufser gliser bredt

Se? Enkelt haiku dikt.   [w-wink]

Jeg tror jeg har skrevet nok for nå. Så jeg tenker jeg avslutter med dette.
*kremt*
Se opp for Pyramidehode.

Sider: [1]