Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Avaarana

Sider: 1 2 3 [4]
76
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 11. sep, 2012, 10:09 »
Sitter å sliter med tanken på at foreldra mine kjøper så mye greier til meg mot min vilje. To par sko, en jakke, og klær til 1600, veske osv.

Hva slags respons er det egentlig du vil ha på en post som dette? Tror du noen synes synd på deg når du skriver sånt?
Skatesko er ikke joggesko, har du på deg feil sko i gym osv kan du få varige skader i rygg og knær. Hva med å bli med foreldrene dine å handle ting, sånn at du slipper å få ting du kanskje ikke liker, eller som er for store eller små, istedet for å være så utakknemlig?
Tror du at alle har sånne foreldre som deg, som faktisk bruker penger på klær og ting til ungene sine?
Jeg er sikker på at de ikke kjøpte ting for å være jævlig med deg, og tenk hvordan de må føle seg når du er så utakknemlig for alt.

Jeg blir kvalm.

Må egentlig si meg litt enig. Det virker veldig utakknemlig :/

77
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 10. sep, 2012, 11:39 »
Kom hjem fra jobbintervju for litt siden. Tror det gikk kjempebra ^^

78
Gaver / Sv: Gratis tegniinger til de 3 første
« på: 05. sep, 2012, 22:36 »
og så er det Raiira
sorry for at de er så sløve ^^

Ser ikke min, jeg =[
oi eg glemte å laste det op men skal

Supersøt =D Tusen takk!

79
Gaver / Sv: Gratis tegniinger til de 3 første
« på: 05. sep, 2012, 16:58 »
og så er det Raiira
sorry for at de er så sløve ^^

Ser ikke min, jeg =[

81
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. sep, 2012, 15:10 »
Sitter på skolen jeg. Skriver tekst om meg selv på nynorsk som jeg må ha bilder til :I

er heldigvis ikke hoven på øyelokket i dag tho. yay... x3

Går ikke på skole lenger, jeg :D

Skal vi se.. I dag fikk jeg hentet "The Art of Tangled" på posten, og jeg har lest den ut allerede siden jeg blir litt for ivrig noen ganger. Nå sitter jeg og tegner litt i stedet. Også også også... jeg fikk mail om et intervju på sykehuset som kjæresten til pappa fikk ordna meg! Er supergira og kan ikke vente! Bare synd det er en hel uke til xD

Også er jeg litt depp fordi jeg spiste den siste isen min, og isen som ligger i frysa er Velvian sin :[ <3

82
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Skype?
« på: 02. sep, 2012, 20:16 »
raiira.amilia

Jeg tørr ikke å legge til noen.. så uhm.. håper noen legger til meg i stedet.. T^T

83
Fursona / Sv: Tegninger av din fursona
« på: 02. sep, 2012, 17:27 »
Min sona er fullstendig annerledes enn sånn som jeg er i virkeligheten. Jeg er stille og rolig (riktignok med et temperament som ikke er koselig å se på) og ekstremt sjenert + at jeg egentlig ikke liker rosa. Men Breeze her er hyperaktiv, omgjengelig, glad og ikke redd for folk.


84
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: andre som har blit mobbet på skolen
« på: 22. aug, 2012, 20:02 »
Om man ikke er motakelig for "småting", så kan det bli jævlig ille i lengden. Det kommer også ann på person fra person.

Selv syns jeg ikke "dumskalle" er ille, men det kan jo hende fordi jeg er nordlenning.. jeg vet ikke lol xD folk bruker å være mer grumm i kjeften her oppe.

Det er nettopp det ikke sant. Det varierer fra person til person, og for noen er "dumskalle" 10 ganger verre enn for andre. Derfor mener jeg man ikke bør kalle det for tull. Fordi man vet aldri hvor hardt innpå en person det kan gå .__.

85
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: andre som har blit mobbet på skolen
« på: 22. aug, 2012, 19:42 »
Du er ganske "spot on" der. Definisjonen på mobbing er vedvarende krenking av en person. Ikke hvilken metoder som blir brukt.

Mesteparten av mobbingen jeg opplevde var kun kallenavn. Disse kallenavnen ble gjentatt daglig og alltid på en negativ måte.
Kun for å få meg til å føle meg uverdig, og bevist skille meg ut fra de andre i klassen. 9 år med sosial utestegning ga skade.
En god skoledag for meg var når folk lot meg få være en del av klassen istedenfor å støte meg ut, og ikke skremme andre vekk fra meg.
Ord kan være så kraftige.

Det farligste er hvis skolen lar enkeltelever blir gyldige måltavler. Det går veldig fort fra "små ord" til jaging, forfølgelse, stjeling, ødelegge eiendeler og fysisk vold mot personen.
Det at jeg selv fikk "paria" status på min skole gjorde at en av skolens mest ustabile elever stakk kniv i ryggen min. Jeg var heldig å slapp unna med noen sting bak.
Skolen lot han fortsatt i klassen som normalt med minimale konsekvenser. Noen år senere toppet han dette ved å dytte meg ned en 3 meter steinklippe under en skoletur.
Knakk høyre håndledd og besvimte. Han stakk tilbake på soverommene og stjal ting fra sekken min. Jeg hadde flaks som ikke rullet noen meter til rett ned i havet.
Begge tilfeller kunne ha gjort store livsvarige skader eller tatt livet mitt, og denne eleven turte aldri å gjøre noe lignende på andre elever.
Det var kun fordi han viste at ingen (verken klassen eller skolen) ville beskytte meg hvis jeg ble angripet.

Å herre... jeg kan ikke engang forestille meg hvordan du har hatt det... :/ Blir lei meg når jeg leser historiene til folk, og spesielt når de er så ille... Men jeg håper du har det mye bedre nå!

Jeg ble kaldt for kvisetryne hele tiden, så det endte med at jeg kloret i stykker ansiktet mitt i en alder av 10-11 år og fortsatt har arr.. jippi.

86
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: andre som har blit mobbet på skolen
« på: 22. aug, 2012, 19:38 »
Kids are cruel, og man kan enten ta igjen eller ignorere. Men om man tar igjen er det plutselig deg som har gjort alt galt, så.

Jeg synes dette er bare tull, hvis hele emnet ble startet pga at hun ble kalt de tingene hun skrev i innlegget over så har hun aldri følt skikkelig mobbing. Hun kunne blitt kalt for mye verre ting.

Uheldigvis kan ikke alle være like sterk som det du virker til å være, og du har null rett til å si at dette innlegget bare er tull fordi "man kunne jo blitt kaldt verre ting". Mobbing er mobbing, og ikke alle har like god selvtillit som andre, og at "kids are cruel" er langt ifra en unnskyldning! Kids are cruel, ja, men ord kan gå hardt innpå folk og ødelegge selvtilliten deres noe så ufattelig mye. Kall ei slank og pen jente stygg og feit lenge nok og hun tror på det.

Du bør tenke deg om før du kaller noens vonde minner for tull bare fordi det kunne ha vært verre. Det var ille for denne personen, og selv om det blir fortalt verre ting på denne tråden, så endrer ikke det på det faktum at de minnene er vonde, og de følelsene personen hadde når dette foregikk er ikke bare noe man kan skyve unna.

87
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: andre som har blit mobbet på skolen
« på: 22. aug, 2012, 18:50 »
Joda, men om man blir kalt sladrehank må det da vel gå ann å heve seg over det.

Både ja og nei. Da jeg "sladra" på mine mobbere jaktet de meg ned og skrek "sladrehank, sladrehank, sladrehank!!!!!" mens de spyttet og alt mulig, også ble alt verre etter det. Mobbere er flinke til å finne nye ting å gjøre mot deg selv når du prøver å stå opp for deg selv.

Selvfølgelig, hadde mobberen sagt "sladrehank" 1 gang og gitt seg så er det selvfølgelig mulig å heve seg over det, men prøv å hev deg over det mens du gjemmer deg i buskene og vil hjem til mamma.

88
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: andre som har blit mobbet på skolen
« på: 22. aug, 2012, 17:32 »
Fordi det er småting.

Er det vel ikke.. mobbing er ikke nødvendigvis kun fysisk, men psykisk via ord, og det er ikke koselig å komme på skolen eller jobb å vite det at du får slengt dritt etter deg i dag også. Mobbing er når noe foregår over tid, og jeg vil ikke kalle det "småting" at noen "bare" får slengt dritt etter seg dag etter dag.

89
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: andre som har blit mobbet på skolen
« på: 22. aug, 2012, 09:46 »
Om du blir mobba, prøv å bare ignorer det. Til slutt skjønner de det gjelder at du faktisk ikke bryr deg mer, og de går over til neste offer eller bare lar være. Du føler kanskje at det ikke hjelper helt først, men mobbinga dabber av etterhvert med mindre de folka er besett på å gjøre folks liv surt.

Da vil jeg heller fortsette å ta i mot dritten i stedet for å la mobberne gå over til neste stakkars som heller ikke fortjener det ;o

90
Film / Sv: Siste Filmen du så var:
« på: 16. aug, 2012, 21:28 »
Jeg satt oppe i går natt og så på Tangled ^^ Yndlingsfilmen min!

91
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Ka drømmer du om?
« på: 15. aug, 2012, 15:58 »
*kommer litt på at hun er drømmetyder ^^ ~~ * vonde drømmer er sånne drømmer man har når man skal se sitt eget, eller at man må overbevise seg selv om at 'du' er den sterke 'du' kan gjøre riktige ting. eller hva du egenlig ønsker~ =DDD sånne drømmer med 'varulv' eller 'monster' ansikter er å overbevise seg selv. pleier å være ganske så vanlig når man er blitt mobbet og dårlig selvtilit. jeg har hatt de drømmene... men nå er de borte. ^_^

Wow, seriøst? :o Jeg føler meg mer vettskremt til tider enn overbevist for å si det sånn, men nå som jeg vet hva "problemet" er, så kanskje jeg klarer å gjøre noe med det :]

92
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: andre som har blit mobbet på skolen
« på: 14. aug, 2012, 16:53 »
Jeg ble mobbet og misbrukt på en fæl måte fra 1.klasse til 2.videregående. Har ikke lyst til å gå inn på detaljer egentlig, men jeg kan jo fortelle litt om hvordan jeg har det nå som det har gått noen år siden jeg kom meg ut av det.

For det første så har jeg en del arr i ansiktet (de begynner å blekne nå, så jeg er superfornøyd og har fått litt bedre selvtillit). De arrene fikk jeg som følge av stygge ord pga at jeg hadde kviser. Det pågikk i flere år, så en dag gikk jeg hjem fra skolen, stilte meg foran speilet og kloret i stykker ansiktet mitt fordi jeg prøvde å bli pen. Deeeeet funka dårlig.
For det andre så har jeg så dårlig selvtillit at jeg blir kvalm når jeg tenker på det. Derfor lar vi det være med det.
For det tredje, og det verste... jeg er livredd for folk. Når Velvian tar meg med steder for å hilse på vennene hans så gjemmer jeg meg helst bak han og nekter å snakke. Det er noen her inne på forumet som møtte meg på en fest i Oslo og som sikkert husker det.

Så ja.. det etterlater stygge arr.

93
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Ka drømmer du om?
« på: 14. aug, 2012, 16:38 »
Jeg drømmer temmelig stygge ting egentlig, og jeg drømmer så "hardt" at det fortsetter på netthinna 1-2 minutter etter at jeg har våkna noen ganger (f.eks når jeg bråvåkner). Noen ganger slår jeg rundt meg som en idiot (slo til Velvian i ansiktet en gang, og folk i huset her er vant til at det dunker i veggen når jeg sover).

Jeg drømmer altfor ofte om spøkelser og høye skumle folk som enten forsøker å drepe eller voldta meg. Det som er så grusomt med de drømmene er at de er så virkelige siden de foregår i mine vandte omgivelser som et sted i huset, i gata, byen, skoler jeg har gått på, osv. I tillegg er jeg utrolig redd for spøkelser, og folk også siden jeg er så sjenert.

Kan ikke huske sist jeg hadde en positiv drøm. Eller... den ene drømmen starta positivt. Jeg var i historien min (alle forfatteres store drøm), stod på et tak og kastet meg utenfor. Jeg kunne forvandle meg til en ravn og fly. Det var dritkult. Helt til jeg ble gjennomboret av en pil og gikk i bakken...

94
Introduksjoner / Sv: Tilbake etter en lang pause.
« på: 14. aug, 2012, 12:25 »
Bjeff :3

95
Pelskunst / Sv: DeviantART brukere!
« på: 10. aug, 2012, 15:11 »

96
Pelskunst / Sv: post tegningene dine her :D
« på: 10. aug, 2012, 14:59 »
raiira.deviantart.com :3

97
Introduksjoner / Hello
« på: 09. aug, 2012, 19:18 »
Uhm, heisann!

Jeg heter Raiira og er kjæresten til Velvian som har vært en del av furrysamfunnet mye lenger enn meg. Første gangen jeg ble introdusert til furries var da jeg møtte han, og senere har jeg også begynt å tegne anthro samt interessere meg mer for det.

Problemet mitt er at jeg ikke helt klarer å innrømme ovenfor meg selv at jeg muligens er en furry, men jeg bestemte meg for å gi det en sjanse ved å melde meg inn her. Jeg har til og med en sona.. her er hun: http://raiira.deviantart.com/gallery/#/d56oq9p Tegnet selv, så.. uhm, ja..

Sånn ellers er jeg fra Fredrikstad, er 20 år, og sjenert. Veldig sjenert.

Sider: 1 2 3 [4]