Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Lakorv

Sider: [1]
1
Forumsnakk / https? Bare en liten tanke
« på: 21. nov, 2010, 15:45 »
Nå har det seg sånn da, at jeg er en tilhenger av beskyttelse også når det ikke nødvendigvis er så kritisk informasjon som behandles. Så jeg lurte bare på, er det noen enkel mulighet for å skru på https for forumet? Det er ikke noe kritiskt akkurat, men det kunne vært fint om det hadde blitt gjort, særlig med alt oppstyret rundt side-jacking av ukrypterte sesjoner (se Firesheep). Særlig relevant for dem som befinner seg på større (gjerne åpne) netverk når de surfer, som f.eks. skole-nettet jeg bruker til daglig.

Grunnen til at jeg merka at det ikke er https på forumet her, er at jeg har en addon som tvinger bruk av https viss den oppdager at sørveren tilbyr det - og likevel benytter jeg http, noe som betyr at den ikke fant noe https-alternativ. Som sagt, ikke noe stort problem, men dersom det ikke ville bydd på større problemer, hadde det vært fint med litt sikkerhet rundt oppkoblinga :)

2
Spill / Furry spill?
« på: 30. jul, 2010, 11:04 »
Jeg ser vi har en egen samletråd for filmer og serier.. men fant ingen for spill. Så jeg lurer på, hvilke spill kjenner dere til som inneholder antropomorfe dyr?

For å starte lista, kan jeg jo nevne PlaneShift, en gratis cross-platform MMORPG av et litt annet slag, der en av de spillbare rasene er tobeinte kattefolk.

3
Introduksjoner / Flaks, flaks.. kraks?
« på: 25. jul, 2010, 15:01 »
Hei, guten Tag, saluton, hello!

Noen få av dere kjenner meg kanskje igjen fra IRC-kanalen, men jeg har jo merka at det er veldig mange fra forumet som ikke er innom #norpaws. Så jeg tenkte jeg skulle registrere meg på forumet også, for å gjøre meg litt kjent her også.

For å ta det første først, så har ikke navnet mitt noe som helst med pølse å gjøre (ikke se så uskyldig ut, Panliger'n) ^.^ Lakorv er tatt fra Esperanto, hvor La Korvo rett og slett betyr Ravna.

Jeg er heller ny i fandomens sosiale verden, men har sikta meg ut ravna som min fursonas hovedform iallefall. Detaljene er jeg ærlig talt ikke helt sikker på. Ikke hjelper det noe særlig at jeg er elendig til å tegne heller, for det betyr at jeg ikke har fått laga noe design eller prøvd noe særlig kreativt når det gjelder fursona. Men det får så være. Har som et langsiktig mål å lære meg å tegne sånn noenlunde. En gang.

Skal me sjå, sånn reint ellers er eg ein heterofil kar som går på skule og nett har fått prøvd seg på det grunnleggjande med kløtsj og manuelle gir. Eg lærer fort, hadde godt muleg dei beste karakterane på trinnet til våren, og har alt for mange interessar til at eg klarer å få gjort noko som helst med dei. Men kort sagt er eg datageek, amatørfotograf (kan du høyre forskjellen på eit Nikon-spegel og eit Canon-spegel?), språkelskar og flisespikkar. Når det gjeld språk, snakkar eg norsk, engelsk, esperanto og tysk, og eg har studert litt norrønt for meg sjølv.

Eg håpar eg ikkje har skremt bort alle saman, og at eg kanskje får nokre vennar her med tida. So får me sjå, det hadde jo vore morosamt å møta nokre andre rufsar ein gong. Dessverre bur jo dei fleste sørpå, og eg held til i nordre halvpart av landet.

Sider: [1]