Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Caeruz

Sider: [1]
1
Forumsnakk / Navigering på forumet
« på: 05. des, 2012, 00:11 »
Egentlig bare en liten filleting, men jeg irriterer meg noen ganger over navigeringen når du er inne i en tråd/emne.

For å kunne gå tilbake eller navigere rundt på menyen må du bla helt opp igjen på toppen av siden. Dette er spesielt irriterende når det er mange bilder i en tråd og man må bla helt opp. Bare en filleting som sagt (det tar ikke lang tid å bla opp), men det hadde være fint om navigeringen var på bunnen av hver tråd også, og ikke bare øverst... Det er praktisk og ganske effektivt, og jeg ser dette ofte på andre forumer.

Noen mulighet til å gjøre noe med dette  [w-confused]

2
Kjøp og salg / Tegne-request!!!
« på: 10. okt, 2012, 21:20 »
Jeg jobber iherdig med et nytt webprosjekt til boken, og jeg har innsett at jeg trenger flere bilder. Dessverre er jeg ikke så god til å tegne, i hvert fall ikke i den standarden jeg forestiller meg at jeg vil ha.  :)

Så jeg trenger litt hjelp av dere flinke tegnende med-furs. Jeg trenger nemlig fra 8 tegninger og oppover, og jeg vil at ting skal se ganske realistisk ut. Jeg har nesten ingen anelse om hvor lang tid en slik tegning tar, og dermed heller ikke prisen, så PM meg så kan vi snakke om det.

Dere som vil tegne vil naturligvis få en beskrivelse av meg på hvordan ting skal se ut, ALT vil være anthro-relatert, ikke noe feral. Det er viktig at jeg får rettigheter til å bruke tegningene på websiden, men kanskje også litt andre steder som f.eks. facebook. Men det er hovedsakelig bokens webside jeg tenker på i første omgang. Dere vil naturligvis bli kreditert på siden.

Still gjerne spørsmål om dere lurer på noe, eller om jeg er litt for lite spesifikk...

Håper på noen positive svar  ;D

3
Privat portefølje / [Skriving] Caeruz har skrevet roman!
« på: 03. sep, 2012, 09:30 »
Tenkte egentlig å vente med dette innlegget til boken var trykt opp og at jeg hadde noen eksemplarer trygt i leiligheten min. Men det er ikke mye om å gjøre, så jeg bestemte meg for å skrive dette nå, likevel.

Boken heter "Villmarken", og handler om en tretten år gammel gutt som kommer til en annen verden full av antropomorfiske dyr. Det viser seg etter hvert at han er en viktig brikke i denne nye verdenen.

Lanseringen er Høsten 2012, en mer nøyaktig dato kommer senere.

Boken har også en hjemmeside: www.villmarken.com Siden blir oppdatert med et HELT NYTT design rundt lanseringstider.

Dessverre ligger ikke første kapittel ute på nett ennå, men det kommer!

Er det noe dere lurer på? Bare kommenter i tråden så svarer jeg så fort jeg kan!  ;) ;D

Er DU klar for Villmarken?

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Forum i WordPress
« på: 12. jun, 2012, 11:07 »
Hei!  [w-happy]

Jeg har laget en hjemmeside til boken min som jeg har sendt avgårde til tredje eller fjerde forlaget nå, og venter på svar  :) I mellomtiden lager jeg en hjemmeside til boken  ;D Hjemmesiden er ganske ferdig, men det mangler litt på enkelte steder  :P [w-happy]

Men så til spørsmålet: Jeg lager et forum til boken også, gjennom wordpress. Jeg bruker pluginsen "bbPress" og den fungerer greit nok, men jeg skulle gjerne hatt et design mer likt NorPaws forumet.

Har noen her ideer på hvordan jeg kan gjøre dette???
Er det f.eks. noe gode plugins til WP som kan hjelpe meg på vei???

5
Introduksjoner / Blåulven vender tilbake!
« på: 05. jun, 2012, 10:44 »
Wow, lenge siden jeg har vært her nå  :o Har ikke vært her siden forumet ble angrepet  [eek]

Uansett, koselig å være tilbake. Gleder meg til å snakke med alle sammen igjen  ;D

6
Spill / Ny YouTube-kanal (Noen ideer???)
« på: 19. feb, 2012, 16:16 »
Jeg har fått meg ny mail, så jeg bestemte meg å skaffe meg en ny YouTube-konto også  :)  Jeg heter nå "CaeruzTheWolf" på youtube.  [w-happy]

Jeg har bestemt meg for å fokusere på PC-spill på kanalen min. Er det noen som har noen ideer på hva de ønsker å se på en slik kanal??? Walkthroughs? Gameplays? Jeg tar gjerne imot forslag på hva dere måtte ønske å se på kontoen min, og skal prøve å oppfylle i hvert fall noen av ønskene.

Jeg har mange spill, men dette er noen av de jeg spiller for tiden:

- Skyrim
- Battlefield 3 (er noob enda da  :P )
- World of Warcraft
- Assassins Creed + AC2, AC Brotherhood (skal kanskje skaffe meg Revelations etter hvert)
- GTA4 + Liberty City Stories
- Heroes of might and magic VI

Dere kan komme med forslag til spill jeg burde kjøpe også, som dere vil se videoer av  ;)

7
Underholdning / Leter etter skrivebordsbilde
« på: 04. feb, 2012, 17:20 »
Hei!

Jeg leter etter dette bildet:



Jeg fant det på en video på YouTube, men jeg ønsker å ha det som bakgrunnsbilde i full format på PCen min... Har prøvd å søke på det, men finner ingenting  :(
Vet noen hva det heter eller hvor det er å få tak i???

8
Bjeff! Mjau! Mø! / Oppgave om "Furry Fandom" i engelsk
« på: 30. jan, 2012, 18:01 »
Jeg driver å skriver en engelsk oppgave om "Furry Fandom"! Og jeg har et kort spørsmål jeg gjerne vil vite svaret på, håper noen her vet det...

"Hvorfor ble internett et så populært sted for furries til å sosialisere seg?"

Selv tenker jeg at det kan ha noe med at fandomen er internasjonal og at det var lettere å holde kontakten gjennom internett. Men jeg vil gjerne høre andres meninger også...

9
Klær og tilbehør / Tøfler
« på: 20. jan, 2012, 21:15 »
Jeg ser etter noen ulvetøfler, noe lignende dette:



Vet noen hvor det er å få tak i??? Jeg har vel en skostørrelse på 43...

Hadde vært kult om noen visste  [w-happy]

10
Spill / Skyrim!
« på: 09. nov, 2011, 16:28 »
Har noen tenkt å skaffe seg Skyrim på fredag??? Det skal jeg  ;D

Men lurer på om jeg skal kjøpe meg Xbox 360 og kjøpe spillet til 360en, for jeg vet ikke hvor godt maskinen min klarer å kjøre Skyrim  :-\

11
Litteratur / Hva leser du for tiden???
« på: 10. sep, 2011, 15:51 »
Ser at det er en boktråd her, men jeg tenkte å ha en tråd hvor man kan fortelle hva man leser for tiden. Det blir på en måte en lesevariant av "hva hører du på"  ;)

Jeg leser "De fire og han som gjør galt verre - Begynnelsen"  ;D

12
Fursona / Caeruz
« på: 27. aug, 2011, 16:30 »
Caeruz

Beskrivelse av utseende:
Fursonaen min heter Caeruz, han er en ulv. Han har mørkeblå pels, men pelsen er litt lysere rundt magen, under kjeven og nedover halsen. Øynene hans er gråe med svarte pupiller, men øynene kan bli røde når han blir sint. Halen hans er som en vanlig ulvehale, og er like mørk som resten av kroppen. Kroppen hans er veltrent, men musklene hans ser ikke så veldig store ut. Han går stort sett i mørke klær; svarte bukse, mørkegrå t-skjorte og en åpen svart jakke over t-skjorten.

Oppførsel:
Jeg er rolig og behersket, og finner ikke på så mye sprell, men kan ta av på metallkonserter. Jeg er glad i vennene mine, og blir veldig sint hvis noen plager dem.

Navnets betydning:
Kommer av det latinske ordet for ”mørkeblå”: ”Caeruleatus”. Jeg skrev en forkortelse av ordet og slengte på en ”z”. Det blir kanskje ikke 100% riktig uttalemessig, men det er omtrent slik navnet høres ut: ”Keirus”.

Bør jeg ha med mer info???

13
Introduksjoner / Caeruz the wolf
« på: 26. aug, 2011, 22:20 »
Hei!
Jeg har lusket litt rundt på forumet som gjest en stund nå, og har lurt litt på om jeg skulle bli medlem, så… her er jeg!  :)

Jeg er ganske ny i fandomen, og har ikke hatt en fursona så veldig lenge, men interessen min for dyr og da særlig antropomorfiske dyr har jeg hatt helt siden tidlig i barneskolen en gang. Fursonaen min er ikke helt ferdig enda, den er fortsatt under utvikling. Jeg har beskrivelser av både utseende og oppførsel, men dette kan nok forandre seg etter hvert.

Jeg tegnet en del før, da jeg gikk på barneskolen og ungdomsskolen, men det er en god stund siden nå, så tegneferdighetene mine er ganske rustne. Ser at det er mange her som er flinke til å tegne, og håper ikke jeg er nødt til å være veldig god til å tegne for å være en del av fandomen. For dessverre så tegner jeg knapt lenger.  :(

Derimot er jeg veldig god til å skrive, og skriveferdighetene har dermed overtatt litt for tegneferdighetene.  ;) Driver på med en roman kalt: ”Villmarken”, og den handler i stor grad om antropomorfiske dyr. Har dermed skapt mange personligheter til disse dyrene, men ingen som jeg kan identifisere meg med. Så fursona er litt nytt for meg, selv om jeg er vandt med å skape personligheter i boken min.  ;D

Jeg bor forresten i Hønefoss, vet ikke om det er noen i nærheten av denne lille byen. Har sett at det bor noen i Drammen, og det er jo for så vidt ikke så langt unna, men jeg lurer på om det er noen som bor enda nærmere.  ;D

Så det skal bli moro å få la dere bli kjent med fursonaen min; Caeruz. Håper på at noen kanskje kan tegne ham for meg, en dag.  [w-confused]

Oooopps! Ble litt lang presentasjon, men håper det går bra. Bare still spørsmål hvis det er noe dere lurer på  [w-wink]

Sider: [1]