Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Phear

Sider: [1]
1
Pelskunst / Oh well, får lage en sånn her jeg også =P
« på: 26. mai, 2010, 21:59 »
Så vet ikke hvor mange timer jeg brukte på dette? (DRIIIITMANGE!)
Men den endte opp ok, burde kanskje prøve meg på dette oftere? ^^

Umm ja enda en lucario, men er det jeg er mest vant til tegne så jeg får ikke like mye problemer med å få proposjonene riktig osv osv. xD (Also lucario is such a lovely mix of Cuteness, Coolness & Hawtness, can never have too many lucario images!)

http://www.furaffinity.net/view/3912820

(Brukte dette som en "ok la oss lære photoshop" prosjekt, så satt med random tutorials oppe i bakgrunnen sånn 70% av tiden xD xD)

2
<--- Så gadd endelig å tegne min egen.

(større version: her)

Tegner egentlig ikke noe ofte, så dette var første gang jeg prøvde meg på noe annet program enn ms paint. Har heller ikke noe annet enn musen min, så brukte den. Og det tok, selvfølgelig, driiiiiitlang tid. Det var også første gang jeg faktisk gadd å prøve å gi noe ordentlige farger, (så måtte lære å fargelegge ting digitalt samtidig).

Hmm, burde vel lage en bakgrunn til den en eller annen gang. =P (forslag?)
(For de av oss som ikke er så kjent med pokémon, som sikkert er noen av oss. Så er det en sånn her en jeg forsøkte å tegne. (Deler uheldigvis ikke ut premier for å gjette hvem favoritt pokémonen min er  ;D )

3
Introduksjoner / Grettings
« på: 12. apr, 2010, 20:12 »
Jaja, var innom wikifur og valgte tilfeldigvis å sette språket til norsk og denne siden kom opp. Tenkte jeg kunne prøve å registrere meg og se om jeg passet inn. Det hørtes kanskje ikke helt optimistisk ut, oops.

Begynner på nytt jeg... Jeg er vel 20 år for øyeblikket og går på folkehøyskole i Stavanger atm, men den er snart slutt, bor ellers i Drammen. Har vel visst OM furries for en stund, for det meste gjennom rule34aktige ting, jaja, sånn kan det gå når man er for mye på nettet  :P . Men har først begynt å like å identifisere meg som en del av furry-fandom'en siden rundt januar i år. Vet ikke helt hva som skjedde eller når, har vel på en måte glidd inn i det. ^^

Hva annet, tja, er vel ganske så nerdete IRL, interesser utenom furries er vel dataspill (for det meste RPG's og RTS selv om jeg liker det meste), bøker (fantasy+science fiction for det meste ja) og err, ikke stort annet. Jo vent, jeg følger også med på starcraft progaming ligaene i sørkorea gjennom teamliquid.net en del. Og så tegner litt en gang iblant men er ikke så flink, ikke noe jeg tør å poste online enda, heh. I tillegg har jeg plukket opp en aldri så liten interesse for pokémon igjen (etter å ikke ha hatt noe med det å gjøre for ca 8 år). (Lang historie det der, kort sagt, jeg legger all skyld på furries for at jeg ble dratt inn i det igjen!  :D )

Jeg er ganske mye av en lurker på forum egentlig, men er åpen for å snakke om hva som helst hvis jeg først kommer i gang ^^.
Kunne egentlig rantet og rantet leeeenge om interesser og misc greier men folk har sikkert bedre ting å gjøre enn å lese vegg på vegg med tekst i noe som skal være en kort intro xD

Sider: [1]