Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Dragon_Pancake

Sider: [1]
1
Fursuit / Ekte pels i fursuits?
« på: 27. des, 2015, 00:42 »
Jeg er klar over at de fleste furries er i mot ekte pels på en eller annen måte, og ville aldri tenkt på å ha en suit lagd av det. Tingen er at jeg fant noen veldig fine saueskinn som ville kunne brukes til eks. aksenter og hår. Jeg har ikke gjort research på nøyaktig hvor pelsen kommer fra, men jeg mener å huske det var fra New-Zealand eller Australia. De er mye tykkere, lengre og glattere enn falsk pels i en rimelig prisklasse vil bli.
Jeg ville aldri brukt pels fra utsatte dyr, eller dyr som unaturlig blir holdt i bur for pelsen sin skyld. Men jeg føler at pels fra sau blir litt annerledes? Vil gjerne høre andre sine meninger om dette.

Ville du synes det er grei å bruke saueskinn som detaljer i en fursuit, eller er dette helt fyfy?

2
Gaver / Ferietegninger
« på: 01. jul, 2015, 22:15 »
Har ikke tatt på meg så mye request tegninger før, men det skader ikke å prøve. Jeg er på besøk hos tanta mi, og har en del fritid hvor jeg kan tegne. Sliter litt med inspirasjonen til å tegne egne ting, men har erfart at det ofte er litt lettere (og morsomere) med andre sine karakterer. Så om noen har lyst på en skisse eller tegning av sin karakter tar jeg gjerne imot.

Jeg blir i hovedsak å tegne tradisjonelt, både som skisser, linet med tusj eller fargelagt. Hva du foretrekker er uansett, men jeg blir kanskje å bruke litt lengre tid på f.eks. fargelegge en komplisert karakter ^^' Jeg ikke veldig vant med å tegne andre dyr/skapninger enn drager, men alle må vi jo utfordres en gang i blant

Bare å droppe en ref og om du har noen ønsker for posering ect. her, så skal jeg prøve mitt beste :P   

3
Fursuit / Spørsmål om pels
« på: 25. nov, 2014, 18:20 »
Nå er det sånn at jeg jobber med en partial, men ikke finner pels som passer. Karakteren er en drage og jeg ville helst ha pels som ikke var superlang. Hadde i utgangspunktet bestilt fra fabric.com, men fikk beskjed at de ikke hadde på lager likevel.

Noen som har erfaring med stylishfabrics.com? Tenkte på den her
http://stylishfabric.com/faux-fur-fabric/black-1-luxury-shag-faux-fur-fabric.html

Eller er det andre nettsider/butikker jeg kan prøve?

4
Fursuit / Pannekake gjør ting hun ikke kan
« på: 15. okt, 2014, 19:34 »
Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder av prosjektene mine her. Litt usikker på om det skal under privat portefølje, men jaja.

Så, til halloween tenkte jeg å prøve meg på en partial fursuit. Kjempegøy egentlig. (Synes skolen min er awesome siden vi får lov til å lage halloweenkostymer som et prosjekt ^w^)
Nå var tanken å prøve seg på resin-maske. Fem uker til Halloween? Kjør på! Lurer egentlig på hva det var jeg tenkte...

No er det litt over to uker igjen og jeg har laget ferdig hale og nesten ferdig med handpaws/sleeves. Atm venter jeg på at silikonen for maske molden skal tørke og kan bruke tiden på å legge ut bilder. Right?

5
Fursuit / Digi-stylter
« på: 12. sep, 2014, 23:38 »
Har prøvd å søke litt, men kunne ikke se at det var et slikt emne her (if it is, sorry 'bout that)

Jeg tenker å lage stylter som forlenger foten til digigrade og lurer på om noen har laget slikt før. Styltene skal brukes til et partial varulvkostyme og muligens til andre kostymer senere. Har i hovedsak tenkt å bygge dem av tre og etter gryphern sitt design med mindre jeg finner andre materialer.

6
Privat portefølje / [Tegning] Pancake sine stuff
« på: 08. sep, 2014, 17:22 »
Weee tegne!
Okai har ganske nylig begynt å tegne igjen etter en lengre pause og tenkte jeg kunne lage en tråd her. Note, jeg kan være utrulig treig med å poste ting. Sånn type en gang hver andre måned ellernosånt. >w<



Edit: Bare endret tittelen fra tegning og foto til bare tegning.

7
Fursuit / Expanding foam til masker
« på: 04. aug, 2014, 01:19 »
Så her en dag fikk jeg en ide. Burde det ikke gå ann å bruke mykt expanding foam til å lage fursuit hoder? At man lager det som resin, men at det blir mykt etterpå. Har prøvd å søke etter elastisk og mykt fugeskum, men med litt varierende resultater. Så jeg bare tenkte å stille et spørsmål her for å høre om det var noen som hadde ideer til hvor man kan få tak i sånt.
Slett ikke sikkert det blir å funke, men kunne være gøy å prøve ^w^

8
Conventions / [Tromsø] Auroracon 2014 anyone?
« på: 26. jul, 2014, 18:03 »
Noen fra Tromsø eller i området som skal dit 2-3 august? Tenkte i allefall å dra dit selv

9
Introduksjoner / Heia ^w^
« på: 10. jul, 2014, 23:32 »
Umm vel hei
Ble overtalt til å melde meg inn her, so let's give it a shot
Jeg er vel mer en scaley/dragonkin (åpenbart nok) og elsker drager. Det er ikke så lenge siden jeg "oppdaget" furry, men har stort sett alltid likt dyr og anthro
 hmm hva mer kan være interessant å vite...? Å sant! Jeg var på Desucon9, så hvis noen så en grønn drage som tuslet rundt der så si gjerne hei ^w^

Sider: [1]