Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Miles T.F. Baxxter

Sider: 1 ... 105 106 [107] 108 109 110
2651
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Småting som forandret livet ditt
« på: 27. jan, 2008, 21:51 »
Så det er her hovedsaklig snakk om småting fra media? Ingen nær døden opplevelser og slikt?

Kan ikke komme på så mange spesifikke ting for meg selv, men det er nok en del. Tegnefilmserien Silver Fang har jeg jo nevnt alt i et par andre tråder. Hrm, og kan ellers ikke komme på mer for øyeblikket.

Så en del på Det var engang et menneske/livet når jeg var yngre. Synes den var artig! Mye bra fransk media der ute.

2652
Musikk / Sv: Hvilken ny musikk har du fått deg?
« på: 25. jan, 2008, 15:12 »
Har endelig fått tak på denne i digital format (den har bare blitt utgitt på vinyl, i 1986):

Jonathan Richman - It's Time For

Og synes den er super! Veldig oppløftende og fengende musikk fra en av mine favoritt musikere. Hyggelig med litt naïv, romantisk rock med litt 50-talls viber.

2653
Tøydyr / Hjelp med navn til kosedyr
« på: 25. jan, 2008, 12:20 »
Har fått en beskjeden samling kosedyr over årene takket være diverse furry venner. Men, med ett unntak (min polarrev plushie), har de alle forblitt navnløse! Så, jeg tenkte jeg kunne høre her om noen hadde noen gode forslag til navn på dem. Vedlagt finner dere et bilde av de navnløse.

Jeg har vurdert navn tatt fra filosofer, og å kanskje bruke titler i tillegg (slik som lord, greve, jarl, osv.), men tar gjerne i mot forslag.

2654
Film / Sv: Siste Filmen du så var:
« på: 24. jan, 2008, 00:15 »
Bare dumt at hun ikke sang. Den onde heksen/stemoren ble spilt av Susan Sarandon, som jo er kjent som Janet Weiss i The Rocky Horror Picture Show.

Hadde vært fint med et par-tre sanger til. Hyggelig å se/høre litt ny Disney-musikk fra Alan Menken uansett.

2655
Forumsnakk / Sv: "Service is temporarily unavailible"
« på: 22. jan, 2008, 23:32 »
Leste det som bukaker. [blush]

2656
Pelskunst / Fur Affinity kontoer
« på: 22. jan, 2008, 23:17 »
Så, noen her som har kontoer på Fur Affinity?

Opprettet min egen for et par uker siden. Fortsatt litt vrient å finne ut hvordan alt fungerer. Litt artig uansett. For nysgjerrige så finnes den her. Für das Rekord så er jeg ingen tegner, men har postet noen tegninger av meg selv gjort av andre. Vil vel poste et par-tre tegninger til etterhvert, før min brønn går tom.

2657
Film / Enchanted
« på: 22. jan, 2008, 23:07 »
Enchanted som jeg så med Kaine i går. Den var ganske bra, og veldig hyggelig!

2658
Film / Takashi Miike
« på: 22. jan, 2008, 21:01 »
Ah, glemte å nevne Ichi The Killer! Men kanskje heller en slags art house film, med "splatter" elementer. Så den på min forrige bursdag med noen bursdagsgjester. Synes den var ganske bra, selv om jeg vred meg en del i setet ved torturscenen. Etter hva jeg har sett er Takashi Miike, filmens regissør, god på intense torturscener. Jeg må få sett hans grøsser Audition en gang...

Jeg har hans film The Happiness Of The Katakuris på DVD, som jeg synes er ganske bra. IMDB gir den denne beskrivelsen: "The film is a surreal horror-comedy in the farce tradition, which includes claymation sequences, musical and dance numbers, a karaoke-style sing-along scene, dream sequences and Hitchcockian symbolism."

2659
Film / Sv: Anime
« på: 20. jan, 2008, 13:47 »
Ble nettopp ferdig med serien Nanaka 6-17 for et par dager siden. Omhandler en 17-årig jente som, etter en traumatisk hendelse, blir 6 år igjen mentalt. En slags komedie-drama serie. Synes den var ganske bra, selv om det var litt for typisk anime her og der. Otaku karrakteren som kom mer med mot slutten var ganske artig og lett å like.

2660
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 20. jan, 2008, 13:23 »
The Magnetic Fields har nylig gitt ut et nytt album, og jeg snublet da over en akustist fremførelse av en av sangene derfra - som kan høres på her. Fengende og småartig.

"I want to be a dominatrix
Which isn't like me, but I can dream
Learn S&M and all those gay tricks
And men will pay me to make them scream"

2661
Spill / Sv: Call of cthulhu Larp
« på: 20. jan, 2008, 13:18 »
Hm, høres litt interessant ut. Får se om jeg finner dette Flesberget på kartet og ser ca. avstand fra Bærum. Hvor gamle/unge vil de fleste av deltakerne være?

Var vampyrprins i Akershus noen måneder i en LARP noen år tilbake. [razz] I has impressive curriculum vitae.

2662
Pelskunst / Sv: Silver Fang commission
« på: 20. jan, 2008, 13:00 »
Jeg er redd stilen kan være litt vanskelig å imitere, Ziggy_wolf - du kan jo se på de to referansebildene samt introsekvensen det er lenket til. Men du kan jo gi det et forsøk om du skulle ha lyst og tid!

2663
Pelskunst / Sv: Silver Fang commission
« på: 19. jan, 2008, 12:16 »
Har sett første episode av Wolf's Rain, kommer sikkert til å se resten etterhvert. Men tviler på at den serien kommer til å danke ut Silver Fang. [cool]

Hm, og har du et nettgalleri, eller lignende, hvor jeg kan se noen av dine tegninger? Uansett, mange takk for tilbudet!

2664
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 18. jan, 2008, 14:24 »
Animal Collectibe - Leaf House

De er så spesielle at du bare må høre på dem.

http://www.youtube.com/watch?v=3BGkF6uNIl0&feature=related

Ah, ja, Animal Collective rocker! Så de live med Kal for noen måneder siden. Synes de er enda bedre live enn på album, men de var overraskende elektronisk (som jeg for det meste synes er positivt). Noe av deres materiale kan dog bli for eksperimentelt, og av og til for langtekelig og kjedelig. Men har hørt en del på deres Strawberry Jam album i det siste, er ganske bra. Deres mest radiovennlige album så langt.

2665
Bjeff! Mjau! Mø! / Furs i media
« på: 18. jan, 2008, 14:17 »
Nå og da er det innslag om rufser i media, av varierende karakter. Men jeg snublet over denne teksten om furry/fursuit bowling, som jeg synes var litt hyggelig: Must Love Bowling and Dressing Up Like Scruffy Animals

2666
Det virker ikke som det er så vanskelig å slippe unna militæret, men det varierer vel ut i fra flere faktorer. En venn av meg var i militæret en uke eller to, og fikk dra hjem igjen fordi han var "for lat" og ikke ville være der, om jeg husker riktig. Men kan jo være det var en dekkhistorie for noe annet.

Selv slapp jeg grunnet astma. Ellers kan man kanskje slippe grunnet depresjoner eller andre mentale plager, kanskje også sengevæting og/eller homofili, dersom man har påbegynt en utdannelse, pluss en hel del fysiske ting. Mye å ta av.

Og ja til verneplikt for enten begge eller ingen kjønn.

2667
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 18. jan, 2008, 13:31 »
Fant nylig ut at The Mountain Goats hadde lastet opp en sang fra deres kommende album til gratis nedlastning. Så, den hører jeg litt på nå for tiden. Her er den: Sax Rohmer #1. Fengende, men ikke det beste jeg har hørt av de. Og bra tekst.

2668
Introduksjoner / Velkommen Ziggy_wolf!
« på: 18. jan, 2008, 13:26 »
Hei og velkommen, Ziggy_wolf! Morsomt å se at det er andre der ute i Norge som var furs og en del av "fandomet" før det nye årtusenet. Håper å se mer til deg fremover, kanskje også på mulige furmeets?

2669
Introduksjoner / Velkommen Kodiac!
« på: 18. jan, 2008, 13:23 »
Velkommen, Kodiac! Håper å se mer til deg her fremover, selv om du har sagt at du ikke er så pratsom og er litt tilbakeholden.

Hm, og jeg tror vi begynner å få fyllt opp vår ulvekvote her.

2670
Film / Sv: Anime
« på: 17. jan, 2008, 13:18 »
For ikke å glemme Ren & Stimpy og Angry Beavers.

2671
Musikk / Sv: Rock'N'Roll!
« på: 15. jan, 2008, 17:01 »
Jeg foretrekker mer rock som dette. Men, får vel holde min moderne indie rock unna denne tråden.

Ellers liker jo en del av Tom Waits, en tidvis eksperimentell bluesrocker som har holdt på siden sent 60-tallet (tror jeg). Har en del rockeballader. Han har bla. "Jersey Girl", som Springsteen har covret. En av hans mest kjente er kanskje "Downtown Train".

2672
Klær og tilbehør / Sv: Klessmak
« på: 14. jan, 2008, 15:36 »
Hehe jeg går med dem også, men jeg liker ikke ossen folk er så feil-informert om visse symboler *cough* pentagrammet*cough*

Det største problemet er at alle tror det er den jødiske davidsstjernen. Har opplevd flere ganger at folk har formodet det.

2673
Pelskunst / Sv: Silver Fang commission
« på: 13. jan, 2008, 14:52 »
Sett ut i fra hvor mye arbeid som kan være lagt inn i slike tegninger er det ikke så dyrt, nei - ofte det motsatte. Sett ut i fra min personlige økonomi er det dessverre dyrt. Så kan være jeg helst bør vente et par år til jeg har bedre råd før jeg prøver å bestille noe som dette... Angrer nå på at jeg ikke var mer frempå vedrørende det maleriet, med en koste-hva-det-vil mentalitet. Kommer neppe til å kunne få noe lignende til den samme prisen igjen.

Og takk for tipset, Wolftale! Får se om jeg kanskje kontakter denne personen for å høre.

2674
Dyr og natur / Søte og morsomme videoklipp med dyr
« på: 13. jan, 2008, 02:50 »
Når man trenger en dose med søte dyr. Her er et klipp jeg har sett på flere ganger de siste dagene:

Ulende hundevalp

2675
Film / Sv: Silver Fang
« på: 13. jan, 2008, 02:42 »
Fant den nyresturerte: http://www.dvdoo.com/dvd-film/hundehvalpen-silver-k_15633.php og bestillt begge seriene [ureshii]

Oooh, gratulerer! Hrm, dumt at jeg alt har de tre enkeltvolumene av den samlingen. Vil følles litt bortkastet ut om jeg kjøper boksen. Merk at dette skal være den usensurerte utgaven, og at den originale norskdubbede versjonen må kjøpes separat. Jeg så noen minutter på den første discen med den nye norske dubbingen som følgte med der (venter med å se hele på japansk til jeg får de to andre volumene), og den var forferdelig.

*Grøss* Selv hater jeg norsk dubbing som pesten. Foretrekker det på japansk fremfor alt, engelsk de gangene det ikke er mulig. Det finnes kun en eneste norsk dubbet film som jeg syntes de dubba bra, og det var Ice Age (har ikke sett 2'ern på norsk, så vet ikke om den er bra). Resten hadde verden vært bedre foruten imho ^^

Vel, er jo den jeg har vokst opp med, så den versjonen er jo av en viss sentimental verdi for meg. Men stemmene er ikke så ille. Selv om stemmene i det første volumet kan høres litt... corny ut, i mangel av et bedre ord. Høres ut som det er tre personer som har stemmene til alle. Og i de neste volumene er det helt nye stemmer.

Sider: 1 ... 105 106 [107] 108 109 110