Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Wuff

Sider: [1]
1
Pelskunst / [Tegneserie] Det lille NorPaws-eventyr
« på: 12. mai, 2012, 20:39 »
Så hadde det seg slik at lille Wuff kom på en veldig morsom idé: La oss lage en tegneserie sammen!

Dette kan foregå på to måter. Den ene er at dere stemmer over eller PM-er meg forslag over hva dere synes burde skje, og at jeg filtrerer ut de som kan funke og tegner en av dem.
Den andre måten er at vi "dibser" neste panel og lar alle de som vil få tegne, ett panel om gangen. Eller en blanding av de to, om det er noen som foretrekker å kun lage ideer eller å kun tegne.

For min del hørtes den siste varianten ut som den morsomste, men folk på IRC sa at det kunne bli vanskelig å holde liv i tråden, selv om det bare var et enkeltpanel per spiller. Så jeg tenker at vi går ut fra en av dem til å begynne med, alt etter hva dere synes, og ser hvor det går.

Jeg har vært såpass snik at jeg har allerede laget to sider. Om (noe som kan minne om) meg selv. Dette er ikke for å være ekkel eller egoistisk. Jeg bryr meg fint lite om hvem serien handler om til slutt, eller hva dere gjør med pseudo-Wuff. Dette var bare for å få litt momentum inn i bildet. Det eneste jeg krever av dere - så langt jeg kan kreve noe som helst - er at dere oppfører dere fint og ikke ødelegger moroa for andre! Tenk på storyen før du kleiser på overflødige karakterer eller detaljer, for eksempel. =3


Enjoy!








Neste stripe


Refs:
Wuff: Kommer snart
Ixteno: http://i45.tinypic.com/2n67qxs.jpg

2
Introduksjoner / Halla.
« på: 11. mai, 2012, 10:47 »
God aften. Wuff, her. Noen av dere kjenner meg sikkert igjen fra IRC-kanalen med nesten samme navn, hvor jeg har oppholdt meg de siste tusen år. Følte det var på tide å prøve meg litt her, òg. Jeg er offisielt en rufs i denial, og påstår at jeg er her kun fordi dere er så innmari chill å henge med, og at det er supergøy å tegne. Fordi det er supergøy å tegne. Ikke det at jeg har noe å vise frem, da. [w-happy]

Andre hobbyer inkluderer musikk 16 timer i døgnet, og å bedrive barnsligheter på IRC. Min største drøm i livet er å bli kreativ, slik at jeg kan bedrive tegneserietegning. Mmm, tegneserier.

Hyggelig!

Sider: [1]