Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Saifer

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Dyre drømmer
« på: 03. okt, 2014, 20:24 »
Så mens jeg sitter å sturer på et kontor på dødtid, så er noe av det vanligste jeg gjør er å surfe etter ting på nettet, enten for alt og ingen ting eller noe for å bruker i små sprøe ider. Og oftest ender jeg opp med å se på ting som er LANGT over min pris klasse.

Så på grunn av mangel på noe bedre å gjøre... Her er dyre drømmer!

Del med resten av noe du vet eksisterer som enten er for dyrt eller vanskelig å få tak i her i Norge på grunn av skatter eller rare lovverk.

2
Fursuit / Etter å comishone en hale fra en norsk maker
« på: 13. apr, 2014, 22:12 »
Jegvetdetteikkeerriktigstedforågjørenoesliktdadeteregnetråderdedikerttildettemenhørmegut.
Jeg er sikker på at dette er vanskligere å lese og på ingen måte hjelper på noen måte. x.x

Uansett... Jeg er på utkikk etter en hale... som på ingen måte... overskriften beskriver <.< Og kunne vært interessert i å comishone en. Grunnen for at jeg satt opp dette som en egen tråd er fordi jeg ønsker å støtte det norske maker miljøet kontra en fra et annet land... vet ikke om jeg gjør noe godt i det men det ga mening i hodet mitt for 15 minutter siden. x.x

Så ja... kort og godt er spørsmålet om noen kunne vært interessert i å lage en hale for meg... eller noen andre om det kommer opp på denne tråden ^^`
For en slant med penger selvfølgelig... innen rimelighetens grenser ^^`

... så ja ^^ Håper å høre noe og om jeg ikke forsvinner denne tråden om noen få dager *coug*

3
Underholdning / Google +?
« på: 16. feb, 2013, 15:57 »
Noe usikker på om dette passer under underholdning, men google + er mer eller mindre en form for multimedia...

For de som ikke vethva google + er... så er ikke jeg helt sikker heller, som er noe av grunnen for at jeg lager denne tråden.

Så hvit jeg vet er det et sosialt nettverk som facebook (som jeg ikke har siden jeg hater det) om du har en android telefon eller Gmail (som du igjen autosamisk har om du har android enhet.) så har du tilgang til google +... som er grunnen for at jeg ser lit rundt på det. Jeg har hat det i omtrent et halvt år, men utenom at det spæmer meg med ting vet jeg ikke hva jeg skal bruke det til.
Jeg kjekket nylig om det er en var et norskt furry krets på g+ men... det var det ikke så...

Spørsmålet mitt koker ned til hvem har g+, hva skal man eventuelt bruke det til, og om det var en grupe med norwigain fur der ville de som har g+ vært med den gruppen.

PS. (Jeg vet at ver gang jeg lager en tråd at jeg skrivet alt for mye på forklaringer.)

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Hva ønsker du var automatisert?
« på: 05. feb, 2013, 20:02 »
Vell jeg vet ikke HELT hvorfor jeg gjør dette, men jeg føler for å gjøre det likevel.

Vi lever i 2013... om jeg ikke tar helt feil... om du lesser dette i en annen tids epoke "HEI!!! Hvordan er fremtiden?"

Uansett... jeg jobber daglig med industri automasjon og mekatronik (CNC roboter) og, det er utrolig hva man kan få til å automatiser om man har kapitlet, plassen og interessen. Nå er jeg lit over gjennomsnittsrente nerd i dette faget så jeg har tegnet noen skiser på forskjellige husholdnings roboter...  Jeg har ikke råd... (eller behovet) for å byge noen per i dag, men tidligere i dag lurt jeg bare på noe.

Om du kunne vellge EN ting som du aldri hadde trengt å gjøre igjen, hva ville det vert?
(Også ikke si noe så generelt som husarbeid... siden det er bare mangel på fantasi.)
Så hva er det mest irriterende, slitsomme og tidkrevende tingen du skulle ønske du aldri trengte å gjøre igjen?

5
Pelskunst / Lydbok ide, spørsmål.
« på: 20. jan, 2013, 22:09 »
Hei folkens!!
Random Furry med noen merkelige nyheter og litt et generelt spørsmål.
Jeg har bare vært her i omtrent 5 dager, og jeg føler meg vell tatt imot… (Mer enn Facbook, dA og noen andre sosial nettsteder jeg ikke husker navnet på.)
Jeg har hatt en ide surende rundt i hodet mitt i 3 år snart, og grunne penge problemer, personlige problemer og manglende motivasjon, har jeg alltid kastet det til side, men som 8 ganger før prøver jeg å sparke det i gang. :3
Det finnes ikke en person i sine fulle 5 som hadde gitt meg en publiserings avtale, selv om jeg skriver MYE! Jeg slurver med rettskriving, og bruker for lang tid på simple ting som simpel norsk… (Jeg hater dysteleksi.) Så jeg har ofte lurt på om jeg skulle prøve å lage en lydbok… privat… ^^;
Uansett, jeg planlegger ikke å tjene noe på dette (planlegger å publisere det gratis youtube), for per i dag ligger alt jeg skriver på en hardisk og blir glemt til jeg en gang i blant ser gjennom det og sier ”Det må jeg skrive ferdig en gang…” og så gjør jeg det aldri.
Jeg har ofte lurt på om jeg skulle lage en lydbok privat hvem historie jeg skulle i så fall skrevet over til an manuskript, og… jeg tror gjennom dette formummet har jeg funnet ut hvilken det ville blitt.
Saifer (eller Saiferis som hun het i ”Velver I våre hjerter.”) er min eldste karakter og den jeg oftest går tilbake for å lesse lit av.
Historien er rundt 5 år gammel, og jeg har utiklet skriverevnene siden da (Takk gud.), men jeg har et problem med dene. Historien ble startet i en… periode i live mitt… og den er mer personlig enn hva man skulle tenkt fra førsteinntrykket. Historien inneholder detaljert Gore, Rape, Vold, Psykose, Dyreplageri, Tortur og Mind Fuck… Til tross for at jeg har kuttet ned mye av detaljene i første utkast av manuskriptet er det fortsjatt… der.
Også, jeg ønsker ikke å si så mye mer… Hovedsakelig siden jeg har sakt en del allerede, men hva jeg lurte på er om noen kunne tenke seg å høre på dette. Jeg har første og andre ”Kapittel” skrevet ferdig allerede, og om noen kunne vært interessert kunne jeg postet det for å gi et inntrykk av hvordan historien vill folde seg ut.
(PS. Historien er Furry relatert.)

Vennlig hilsen Saifer.

6
Introduksjoner / Hei folkens.
« på: 16. jan, 2013, 20:57 »
Hei, folkens.

Jeg er Saifer... vel fursonen mine i det minste. UANSETT.
Jeg er en ensom 19 snart 20 år gammel gutt som trenger noe nytt å finne på... så nå er jeg her.  [puzzled]

Hva kan jeg si om meg selv??
Jeg er homofil... og i det mener jeg ikke at det er noe galt med jenter, men... andre gutter er noe søtere. <3 (Også jeg vet ikke hvor akseptert det er i furry kretsene, så jeg kan ha ødelagt alt herfra utover.)
Som du kanskje kan se er jeg dyslektiker, som betyr at hjernen min ikke klarer å plukke opp simpel norsk... "jay"
Jeg er Industri teknikker/Industriell Automatikk Teknikker/Automatiker... (Lærling) "Høres 20% mindre kult ut, men...)
Jeg bor i Lørenskog ^^... men jobber i Oslo... så jeg pendler... daglig. "jay"
Brony for life <3 For de som ikke plukket opp referansene.

Jeg tegner, skriver, fotograferer og... hva annet jeg føler er gøy. ^^
Jeg ELSKER elektronikk og automatikk (om du ikke kunne forstå det fra mitt valg av yrke.) og jeg drømmer om å designe autosamiske maskiner en dag, men det er noen år før den tid ^^

Jeg vet ikke hva mer jeg skall si, eller burde skrive... om du har noen spørsmål eller noe vennligst spør ^^
Også... om jeg kunne møtte noen nye folk gjennom dette hadde jeg ikke klaget. :3

Håper å høre fra noen av dere ^^
Med Vennlig Hilsen: MEG!!!

Sider: [1]