Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Laffe the Fox

Sider: [1]
1
Vet ikke om dette er riktig sted å poste dette emnet, men here goes...

Lurte på om noen av dere her på forumet kanskje vet noen om dette:

Ok, så jeg var inne på youtube, da nettleseren min plutselig går til en side der det står noe sånt som "downloading file", og dette skjedde helt uten videre. Jeg har ikke peil på hvorfor dette skjedde, eller hvordan det kan ha skjedd. Jeg lukket selvfølgelig nettleseren da dette virket litt fishy. I loggen står det tydeligvis at siden er kalt "DRIVE downloader" og nettadressen er "downloadfileshere [dot] com" (etterfulgt av en lenger del av adressen, tilsynelatende til en filnedlastning). Jeg sjekket adressen med et par online link scannere (Norton SafeWeb og URLVoid), og i følge dem er adressen helt safe, helt clean, ingen nedlastere, ingenting, men jeg forblir skeptisk. Det har i allefall ikke dukket opp noen mistenkelige filer i nedlastningsloggen min. Jeg bruker forresten Chrome som nettleser, og gratis-versjonen av AVG kjører.

Er det noen som har noen forklaring på dette? Noen som har opplevd noe lignende? Er det noen grunn til bekymring? : P

2
Privat portefølje / [Musikk] Laffe's VGM remixes
« på: 30. sep, 2011, 15:28 »
Yep! Da var det vel på tide at jeg legger ut noen av remixene mine.

Når jeg ikke har noe særlig å finne på hender det at jeg remixer musikk fra gamle spill-klassikere bare for moro skyld. Har ikke holdt på med elektronisk musikk så veldig lenge, men det kommer seg litt etter litt. Remixene mine går vel under sjangeren "bitpop", "chip-pop" eller "gamewave" om du vil. Altså er det 8-bit og chiptune inspirert musikk laget av lyder fra blandt annet gamle spillkonsoller. Foreløpig har jeg ikke laget så mye, (bare 2 som jeg føler er descent,) men forhåpentligvis kommer det mer etter hvert. Her er i alle fall et par jeg er mer eller mindre fornøyd med.

Donkey Kong Country 2 - Hot Head Bop remix

Donkey Kong Country 2 - Arctic Abyss remix


Lager også litt egenkomponert, men "greia" med denne youtube channelen er at jeg tenker å bare legge ut VGM remixer fra diverse spill.
Kommer altså til å legge ut mye mer etter hvert og oppdatere emnet. Så følg med, subscribe, sjekk innom her, eller whatever. Enjoy if you can! : )

Kom gjerne med tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk!  [ureshii]

3
Introduksjoner / Hey! :D
« på: 01. jun, 2011, 17:44 »
Hei hei!  [w-happy]

Har rota litt rundt på forumet deres i det siste og dere virker som en trivelig gjeng, så hvorfor ikke joine? Tenkte jeg fikk begynne med å skrive en introduksjon, så her sitter jeg og skriver.

Vel, hva kan jeg si... Jeg er en 18 år gammel gutt fra Sandefjord. Driver mye med skating, som jeg har gjort i rundt 5 år nå. I det siste har jeg begynt å produsere litt musikk (bitpop/chiptunes) for moro skyld, men har også et par andre interesser. En av dem er furry fandomen som jeg ble veldig nysjerrig på for ca. et halvt år siden, og interessen har bare økt siden da. Holder til å med på å mekke fursuits med en kompis, syntes nemlig det så utrolig moro ut. Vi er ikke akkurat drevne når det gjelder sying og den slags, men morsomt å gjøre et forsøk i alle fall. Kjenner ikke akkurat så mange andre furries, er nok ikke så mange i skatemiljøet hehe. Er det egentlig noen på forumet her som bor i nærheten av Sandefjord? Uansett, håper å bli bedre kjent med dere alle! : )

Sider: [1]