Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Laffe the Fox

Sider: [1] 2 3 ... 23
3
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Vis dig selv?
« på: 19. mar, 2013, 12:25 »


Ble litt stort bilde da men :P

Sweet! Digger mohawk'en, Paya! Rått!  ;D

4
Spill / Sv: Hva spiller du for tiden?
« på: 20. feb, 2013, 12:31 »
Sonic & All Stars Racing Transformed til Wii U. Ganske morsomt faktisk! ^^

5
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Den beste retten du har smakt?
« på: 05. feb, 2013, 17:59 »
Sterk cheesekebab  ;D
Screw you, nå fikk jeg lyst på kebab. No fair. :<

Fikk lyst på det selv! D: Kebab er også godt, men har aldri smakt cheesekebab o.o

>:3

Det må prøves!

6
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Den beste retten du har smakt?
« på: 05. feb, 2013, 16:38 »
Sterk cheesekebab  ;D

7
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 30. jan, 2013, 19:48 »

8
hmm.. har ikke vært med på at vinduet eg jobber med har byttet til en annen side, men har jo et problem med pop-up vinduer xD Dette har jo mye med at eg er på semi-skeptiske streamings sider (Anime og tv-serier altså xD), så når eg trykker play til neste pleier eg få få 1-3 pop-ups.

Eneste tips eg kan tenke meg er å re-instalere å se om det hjelper ja, og bare være obs på at du leser lenkeadressen til ting. Det var noen som prøvde å scamme folk fra passordet ved å sende de til en side som så ut som den offisielle Youtube, men var rett og slett et falsk forum som tok passordet ditt når du prøvde å logge inn.

Haha : P
Takker for tipset! Er vanligvis veldig obs med tanke på hvilke sider jeg klikker og lignende. I dette tilfellet hadde jeg selv skrevet inn adressen til youtube i adressefeltet, og var uansett ikke logget inn.

9
skjedde det samme med meg.. xP

Hmm, merkelig. Bruker du også Chrome som nettleseren din? Eller var du også inne på youtube da det skjedde?
Prøver å finne ut av hva det kan være. Hvis dette har skjedd flere, er det også rart jeg ikke finner noe om det.

10
Etter litt nærmere research virker denne siden Chrome plutselig åpnet svært lite legit. (Ikke det at den gjorde det i utgangspunktet, haha.) Nåvel, jeg fortsetter i den tro om at ingen skade er skjedd, da jeg ikke har åpnet noen filer, tilsynelatende ikke lastet ned noe ukjent, eller funnet noe mistenkelig på pc-en. Hvis noen har idéer om hva dette kan skyldes, vil jeg fortsatt gjerne høre hva dere tror.

11
Jeg har brukt Chrome siden den kom ut og aldri opplevd noe slikt. Kanskje du har har lastet ned en youtube fra en side som har installert en utvidelse til nettleseren din?
Prøv å avinstaller chrome og deretter re-installer det :) Det hjelper mot de fleste feil :P

Takker for svaret! Litt usikker på hva du mener med "lastet ned en youtube". Kan legge til at dette skjedde rett etter jeg hadde gått på youtube og gjort et søk. Jeg har heller ingen programmer for nedlastning av youtube-videoer installert. Dette har foreløpig bare hendt den ene gangen, men forhåpentligvis vil en re-installasjon forhindre at det skjer igjen i allefall. ^^


At den gjorde det av seg selv høres litt fishy ut ja, alt som skjer automatisk av nedlastninger er fishy for meg... Men Youtube bør være ganske trygg, fordi det er et system som Google samarbeider med. Og du bruekr Chrome som er kjent for utvidelser. Du bruker AVG, så du skal være trygg. Jeg mener du har ingen ting å bekymre deg for.

Takk! True dat, høres logisk ut. Men derfor er det også så ulogisk at det skjedde. x)

12
Vet ikke om dette er riktig sted å poste dette emnet, men here goes...

Lurte på om noen av dere her på forumet kanskje vet noen om dette:

Ok, så jeg var inne på youtube, da nettleseren min plutselig går til en side der det står noe sånt som "downloading file", og dette skjedde helt uten videre. Jeg har ikke peil på hvorfor dette skjedde, eller hvordan det kan ha skjedd. Jeg lukket selvfølgelig nettleseren da dette virket litt fishy. I loggen står det tydeligvis at siden er kalt "DRIVE downloader" og nettadressen er "downloadfileshere [dot] com" (etterfulgt av en lenger del av adressen, tilsynelatende til en filnedlastning). Jeg sjekket adressen med et par online link scannere (Norton SafeWeb og URLVoid), og i følge dem er adressen helt safe, helt clean, ingen nedlastere, ingenting, men jeg forblir skeptisk. Det har i allefall ikke dukket opp noen mistenkelige filer i nedlastningsloggen min. Jeg bruker forresten Chrome som nettleser, og gratis-versjonen av AVG kjører.

Er det noen som har noen forklaring på dette? Noen som har opplevd noe lignende? Er det noen grunn til bekymring? : P

13
Spill / Sv: Favorit spillet dit
« på: 14. jan, 2013, 14:21 »
Donkey Kong Country 2

Sonic the Hedgehog 2

Super Castlevania IV

14
Spill / Sv: Hva spiller du for tiden?
« på: 11. jan, 2013, 15:19 »
Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition  ;D

15
Film / Sv: Siste Filmen du så var:
« på: 05. jan, 2013, 00:59 »
Den orginale thai-versjonen av Shutter fra 2004. En av de helt klart aller beste grøsserne jeg noensinne har sett. 4, 5 år siden sist jeg så den. Hadde nesten glemt hvor utrolig bra den er!

16
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 17. des, 2012, 14:10 »
NOFX - She's Nubs  :D

Haha, den er awesome!


Alkaline Trio - Madam Me

17
Film / Sv: Siste Filmen du så var:
« på: 13. des, 2012, 11:05 »
Saw 1-5, slither og silent hill

Haha, Slither er altfor bra! Artig film xD

18
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 29. nov, 2012, 13:04 »

19
Spill / Sv: [Wii U] Wii U
« på: 26. nov, 2012, 13:48 »
Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition  ;D
Allerede spilt det litt til PS3 hos en kompis, pretty sweet! Litt stoked over at det for første gang kommer på Nintendo hjemmekonsoll, og at ball mode fra Tekken 3 er tilbake på Wii U Edition.

Blir nok premium versjonen og Wii U Pro Controller på meg også gitt. ^^

21
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 21. nov, 2012, 12:12 »

22
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 16. nov, 2012, 13:47 »
Senses Fail - Vines

"If your foundation is cracking, your facade is a waste."

23
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 15. nov, 2012, 18:29 »

24
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 13. nov, 2012, 22:46 »
Skolen min er en folkehøgskole, så går ikke glipp av så mye faglig at det gjør noe.
Den var alt for streng når det kommer til både fritid og religion, så det var ikke noe for meg. Skole 6 dager i uka, hvor siste skoledag sluttet 22:00 tidligst på lørdag, du får ikke sove over noe sted uten å søke permisjon 1 uke i forkant, selvom det ikke gikk ut over fraværet ditt.

Besøk av motsatt kjønn er heller ikke lov etter klokken 22:00, og gud forby om de overnattet på skolen.
Obligatorisk gudstjeneste klokken åtte om morgenen, der du fikk fravær for å ikke delta. Jeg ble satt på gangen fordi jeg sa jeg ikke var troende. :B

Dessuten er klassen min en gjeng med inkompetente fjortisser som tror de er bedre enn alle andre. Følte meg bare uttafor, ensom og deprimert når jeg var til stede på skolen.
Når jeg sa til rådgiveren min først at jeg vurderte å slutte skolen, pga alt ovenfor, sa hun "Du er ikke helt klar i hodet, du...?"

'Nuff said.

Wow... Obligatorisk gudstjeneste klokka 08:00? Hører ikke noe sted hjemme spør du meg. Grunnen kunne jo vært for at religiøse/troende skulle få ha et tilbud, men det er jo tydeligvis ikke tilfelle ettersom man blir tvunget. Dessuten, så glemmer de jo i så fall at det finnes en del andre religioner også, ikke bare én. Utrolig feil å tvinge folk til å delta i religiøse tilstelninger. Skjønner godt at du slutter, jeg hadde ikke gått med på det, eller orket alt det andre tullet der. Og for en fantastisk rådgiver... Hun burde virkelig jobbet med noe annet, skremmende at slike mennesker skal gi andre råd. Noen mennesker er bare helt utrolige, haha!
Håper du finner en bra jobb forresten : )
__________

Jeg sitter for øyeblikket og tegner. Har ikke tegnet på ekstremt lenge, men fikk litt inspirasjon, og det er igrunn ganske moro ^^

25
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 08. nov, 2012, 20:59 »
Kaizers Orchestra - Markedet Bestemmer

2:10 - 4:20 er beste delen av hele det nye albumet, utrolig vakkert. Hører gjennom albumet nå, det må bare skaffes. <3

Sider: [1] 2 3 ... 23