Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Phase

Sider: [1]
1
Introduksjoner / HEIHEI!
« på: 20. okt, 2009, 22:08 »

Hei, alle sammen! Artig å se at forumet har vokst, og at alt er vel med det. Dette forumet(og mange gammelpelser på det) ligger fortsatt hjertet nær, så var ikke til å unngå at jeg omsider kom tilbake. n.n;  (..ah.. noen som husker meg? 0.0)

Hmm.. noen megabegivenheter som har skjedd? o.o

Uansett, artig å være her igjen! Kommer nok til å sjekke innom framover.

Så for øvrig at gammelforumet var oppe, ja.. Heh, artig å se gjennom. JEG som har høyest POSTCOUNT! whoo!
*rufser, klemmer, nafser og klapp til alle gamle bekjente*

2
Introduksjoner / Hallo igjen. ^.^
« på: 17. des, 2007, 22:17 »
Heisann, alle sammen! Sannelig en merkbar stund siden sist gammelforumet var åpent, og ikke minst siden jeg selv har postet der.
Håper alle har det bra, og at så mange som mulig vil finne veien til disse forhåpentligvis grønnere markene som er nyforumet.  Virker iallefall svært bra foreløpig.

Til de som ikke vet hvem jeg er, så har jeg vært med på forumet nesten siden starten, og har vært admin sammen med Miles i en god stund nå. Hadde en formidabel post-count på gammelforumet også, dog jeg tviler på at jeg når opp til den igjen. ^-^;

Dette blir bare en kort visitt fra meg før jeg drar bort for julen, men antar at forumet vil være ganske så "oppvarmet" til neste gang jeg logger inn.

Inntil da, god jul til alle!

Sider: [1]