Norwegian Paws

Furry eksentrisiteter => Fursuit => Emne startet av: Catya på 30. aug, 2010, 03:30

Tittel: Min fursuit
Skrevet av: Catya30. aug, 2010, 03:30
Min Magra fursuit (hode) [ureshii] Det gjenstår enda litt arbeid, som pels på halsen, kroppen og halen, men hodet er endelig ferdig, det tok vel en uke, hvert lille sting er håndsydd av meg. Den helt øverset var skikkelig Failure, men andre forsøk gikk bra. Buen over hodet måtte jeg klippe av, ellers passet ikke lua hans. Kjeven var også litt ekstra arbeid, men jeg fikk det til tilslutt. Kulen, de to piggene, øreringene og tennene er lagd av leire som tørkes i ovnen. Den passer og jeg kan se gjennom øynene, men folk kan ikke se inn med mindre de står veldig nærmt. Håper dere liker den. [w-happy]

(http://a.imageshack.us/img8/4885/fursuitr.jpg)

Jeg har fortsatt en del pels igjen (falsk pels) som jeg kommer til å selge/gi bort når jeg er ferdig hvis noen er intresert i svart og hvit pels.
Tittel: Sv: Min fursuit
Skrevet av: Vaskebjørn30. aug, 2010, 21:45
Nice! Du får det til å se så enkelt ut med denne bildeserien. En vakker dag skal vaskebjørn også få et hode, men ikke i kveld;)
Tittel: Sv: Min fursuit
Skrevet av: Catya30. aug, 2010, 23:06
Det er en tålmodighetsprøve, tok meg vel en uke, kommer an på hvor tålmodig du er og hvor villig du er til å gjøre alt ferdig. Men du må være flink å sy og bruke sterk tråd/ tynt garn, jeg sydde ALT for hånd.
Tittel: Sv: Min fursuit
Skrevet av: Skarpen03. sep, 2010, 12:27
har alltid hatt lyst på hode, hansker og føtter
men jeg eier ikke tolmodighet og jeg eier ingen sykunnskaper :p