Norwegian Paws

Om forumet => Oppslagstavlen => Emne startet av: Miles T.F. Baxxter på 14. des, 2007, 22:26

Tittel: Norwegian Paws forum FAQ - vennligst les!
Skrevet av: Miles T.F. Baxxter14. des, 2007, 22:26
FORUM FAQ - OM FORUMET

Sist oppdatert: 12.05.18

Hva er Norwegian Paws?

Norwegian Paws, eller NorPaws som det ofte blir forkortet til, er et forum av og for norske furs. Forumet ble startet av Miles T.F. Baxxter og åpnet for offentligheten 10. april 2004 på Furtopias servere, og har siden det utviklet seg til hva det er i dag. Norwegian Paws har også spredt seg til andre arenaer, som f.eks. IRC og LiveJournal, takket være initiativ og arbeid fra andre norske furs. Vennligst se Norske furry ressurser (http://norwegianpaws.org/forum/index.php?topic=13.0) for mer om dette.

Hvem styrer forumet?

Administratorer:
Globale moderatorer:
Lokale moderatorer:
Om du skulle trenge hjelp eller ha spørsmål knyttet til forumet, er det bare å kontakte oss!

Forumets struktur

Forumet er delt i tre kategorier:


Under kategoriene finnes flere ulike underforum og delforum med beskrivelser av hvilke poster som hører hjemme hvor. Det er bare positivt å få kommentarer og forslag fra medlemmer til hvordan forumet kan bedre organiseres, og kom gjerne med ønsker til underforum du gjerne skulle ha sett her.

Lukkede underforum

Det finnes også underforum hvor tilgangen er begrenset. For å få tilgang til disse må du ta kontakt med en av administratorene og bli lagt til manuelt. Merk at tilgang bare gis til medlemmer som har vært aktive over en viss periode, eller som andre medlemmer kan gå gode for.

Her er en liste over de lukkede underforumene:


Regler


Retningslinjer


Overskridelser vil kunne lede til tilsnakk; eller redigering, flytting, eller sletting av innlegg og tråder. Hvis overskridelsene gjentar seg så risikerer man midlertidig eller permanent utestengelse fra forumet. I verste tilfelle så kan brudd på reglene være straffbart etter norsk lov og være grunnlag for politianmeldelse. Men ta det med ro, vi er for det meste en tolerant og forståelsesfull gjeng.

Telegram

Vi har både en PG13 og en 18+ gruppe på Telegram, reglene for de to gruppene er de samme som forumet, men grunnet at samtalemønsteret i den typer grupper er noget annerledes enn på et forum er det et par ting til å tenke på eller å se i et annet lys.

Felles regler

PG13

18+

Brudd på reglene vil føre til midlertidig utestengelse fra en eller begge gruppene. Ved gjentatte overskridelser så vil man risikere permanent utestengelse fra begge gruppene og forumet.


Takk til...