Norwegian Paws

Generelt => Otherkin og therian => Emne startet av: Tellos på 16. aug, 2013, 18:13

Tittel: Erfaringer og opplevelser!
Skrevet av: Tellos16. aug, 2013, 18:13
Som nevnt i en annen tråd så er det veldig mange unike erfaringer med dette temaet. Noen som har en historie å fortelle?
Tittel: Sv: Erfaringer og opplevelser!
Skrevet av: Trash01. sep, 2013, 17:32
Når jeg først ble kjent med konseptet therianthropy (i.e fant et begrep som beskrev de følelsene jeg følte) så var det som å se på verden med nye øyne. Selve opplevelsen opplevde jeg som en konkretisering av min egen personlighet, som å samle masse følelser under et tak, istedenfor å ha dem flytende rundt inne i sinnet.

Jeg er veldig forsiktig med å ordlegge meg rundt mitt konsept av therianthropy, fordi jeg synes begrep som "spiritualitet" er rimelig diffuse, og ikke nødvendigvis korrekt eller ukorrekt for å beskrive det jeg føler. Å forklare noen at jeg er therianthrope blir som å vise noen toppen på et isfjell. Det jeg faktisk tror er at det finnes mye mer her i vår realitet enn det vi er klar over. Jeg synes ikke det er usansynelig at det finnes noe slikt som spiritualitet i vårt verden, men jeg tror derimot at dette evt. er noe som kan måles og "forskes" på, jeg liker ikke tanken på "noen ting er bare overnaturlige, because". Elektrisitet var også overnaturlig en gang.

Alt i alt, så kan jeg ikke si hvorfor jeg føler denne tilknytningen til ulven. Det kan være noe overnaturlig, noe helt konkret som kanskje vil kan måle med fremtidens vitenskap, eller om det bare er et resultat av kjemien i hjernen min. Det er ikke så farlig for meg å vite "hvorfor". Jeg er den jeg er, og det eneste jeg kan gjøre er å bestemme hvordan jeg selv skal relatere meg til det.
Tittel: Sv: Erfaringer og opplevelser!
Skrevet av: Riazu03. sep, 2013, 12:36
Jeg tror noe av det merkeligste jeg har opplevd I sammenheng med therianthropy er en av de gangene hele kroppen føles ut som om den mangler deler og man passer seg for å skumpe bort i ting når man ikke er I nærheten.
Tittel: Sv: Erfaringer og opplevelser!
Skrevet av: rattie11. des, 2013, 10:27
Jeg havde en oplevelse for et år siden, måske mere. Jeg havde ikke set mit kor i lang tid, og jeg glædede mig meget til at se dem, fordi det er nogle mennesker jeg holder meget af! :'3
Jeg havde nok bare håbet på at få et kram eller noget, men da jeg stod der i døren lavede jeg et pouncehug på den første jeg kunne genkende. Inde i mit hoved så jeg ikke mig selv, men en hund som hoppede op af et andet mennske. Og så kom kommentaren "nu manglede du bare halen", og jeg kiggede bagved mig og kunne konstatere den ikke var der, men følte helt sikkert den logre voldsomt ^^'

Tittel: Sv: Erfaringer og opplevelser!
Skrevet av: NooK11. des, 2013, 11:21
Jeg har til tider plutselig begynt å løpe/jage etter katter :S
Også lage mjauelyder sånn tilfeldig.
Tittel: Sv: Erfaringer og opplevelser!
Skrevet av: Susitar10. feb, 2014, 23:44
Var man börja...?

När jag var ungefär 14 så trodde jag att det jag upplevde var mer eller mindre vanligt. Alltså, inte att alla kände sig som ulvar, eller ens andra dyr, men att det inte var så ovanligt och inte skulle bli så svårt att hitta andra. Ungefär som man kan råka träffa på någon som tycker om samma sorts filmer som en själv, eller andra som inte är heterosexuella, av slump bara man frågar folk man känner. Så småningom förstod jag att ingen av mina vänner kände på samma vis, och jag letade runt på internet länge efter "varulvar" som mig.
När jag var ungefär 16 så råkade jag hitta therian-communityt, och det var fantastiskt att hitta ordet för det jag upplevde.

Jag är relativt öppen med det - jag har flera vänner och familjemedlemmar som vet. Ibland har det slagit fel, men oftast har folk accepterat det rätt väl. Jag har tur som har en mor som stöttar mig, även om hon inte alltid förstår. Men hon ger mig ulvplushies och sådant, och det är väl hennes sätt att säga att det är okej.

Det bästa jag vet är när jag drömmer om att vara ulv och kan springa obehindrat på fyra ben. Blir alltid lite besviken när jag vaknar.
Tittel: Sv: Erfaringer og opplevelser!
Skrevet av: Atrox04. jun, 2014, 23:23
Jeg har lurt litt på om jeg kanskje hører til gruppen med therians.

Jeg kan "føle" Atrox' kropp. Det er oftest vingene og det er veldig ofte i sammenheng med sterke følelser, negative følelser. Som når jeg er i en situasjon hvor jeg skulle ønske jeg var sterkere, da kan jeg føle dragevinger som slår eller som er foldet rundt meg. Det skjer ikke hver dag, tho, så jeg vet ikke om jeg "kvalifiserer".

Tror jeg har skrevet noe lignende før, men det var før det var et subforum for therians.
Tittel: Sv: Erfaringer og opplevelser!
Skrevet av: Maverick & Terry30. aug, 2014, 13:23
Vet ikke hvorfor, men noen ganger så kan jeg frese som en katt for ingen grunn som regel vis jeg ikke liker noe. [laugh]