Norwegian Paws

Generelt => Otherkin og therian => Emne startet av: Avark på 19. mai, 2016, 11:48

Tittel: Hva vil det si å være Otherkin?
Skrevet av: Avark19. mai, 2016, 11:48
Vil det bety at man føler seg identisk, sånn at man i hverdagen er den arten. La oss ta et eksempel, la oss si at du er en katt og ser en hund, plutselig freser du mot den. Er det slikt otherkin fungerer.
Tittel: Sv: Hva vil det si å være Otherkin?
Skrevet av: Six19. mai, 2016, 14:11
Jeg er ikke otherkin, og kan egentlig ikke gi deg en skikkelig god definisjon, men sånn som jeg har forstått det så er otherkin:
En person som mener de er noe annet enn menneske.

Jeg har sett mange forskjellige, noen er dyr, fantasidyr/vesener, aliens og andre levende vesener, og noen mener de er objekter eller andre ting, for eksempel stjerner, mat, trær, elver etc.

Det kan være de mener de skulle egentlig vært født som for eksempel drage, og derfor er de dragonkin, mens andre mener de var drage i sitt forrige liv etc. Og jeg tror det fins noen som bare sier de er for eksempel stjernekin, fordi de syns det er kult å være det.

Noen er grei nok til å oppføre seg som menneske i sammenkomster med andre folk som ikke er helt skjønner otherkin eller generelt sett syns å oppføre seg som det man identifiserer seg som er litt rart, mens andre bruker bare å gjøre som de vil.

Du har for eksempel Nano som mener hun er katt: https://www.youtube.com/watch?v=YWeBunPiIzo jeg vet ikke om hun identifiserer seg som otherkin, eller om hun bare mener hun er katt uten noe otherkin inn i bildet.

Om noen skulle ville korrekte meg, feel free :) Jeg har som sagt ikke peiling, men her er det jeg har lært så langt.


edit: http://www.sbs.com.au/news/video/32187459989/Otherkin-Heart-of-a-human-spirit-of-a-wolf
Tittel: Sv: Hva vil det si å være Otherkin?
Skrevet av: Dragon_Pancake19. mai, 2016, 19:18
Nå har jeg vært borti så mange forskjellige begreper og forklaringer at jeg ikke er helt sikker på nøyaktig hva otherkin er for noe. Jeg trodde det var de med en tilknytning til "fantasivesner" drager, griffer, havfruer, feer, faun osv. og therians var for vanlige dyr. Men det virker heller som otherkin er en samlebetegnelse for personer med en spesiell tilknytning til andre ting enn menneske, eks dyr.

Med det mener jeg at du føler at en del av din personlighet eller sjel er mer dyrelik enn vanlige mennesker. Det trenger ikke nødvendigvis å bety at du er eks. en ulv fanget i en menneskekropp. Jeg vil tro det føles forskjellig for alle, men for meg er det en lengsel etter en annen art en det jeg er født som. Et savn etter å fly og ha en hale. Litt som noen kan ha veldig hjemlengsel til et sted de aldri har vært. Andre opplever fantomsmerter fra lemmer de ikke har, eller bytter over i dyreaktig oppførsel fra tid til annen. Noe mange missforstår er at du kan helt fint være bevist at du er menneske for det om.

En annen ting er at du ikke bestemmer degfor å være otherkin/therian. Du kan liksom ikke bare finne ut en dag at du har lyst å være det. Det er sånn du er. På samme måte som en straight person ikke bare kan bestemme seg for å være gay en dag. Det er ikke sikkert at man finner ut av det før man er blitt ganske gammel, men vanligvis kan du se tegn et stykke bakover i tid da. Man velger heller ikke dyr. Det er noe som utvikles av seg selv. Enkelte ganger kan det forandre seg litt, men vanligvis ikke etter at du har funnet hvilket dyr du er.

Dette er bare det jeg mener, og jeg er absolutt ikke noen ekspert heller. Man kan også være furry og føle en spesiell tilknytning til dyret av sonaen. Men er du otherkin vil du nok kjenne den tilknytningen enda sterkere og på en annen måte
Tittel: Sv: Hva vil det si å være Otherkin?
Skrevet av: Dragon_Pancake19. mai, 2016, 19:31
Så jeg vil tro noen kanskje freser mot en hund om de ser en, men dette er nok heller blant de sjeldnere tilfellene. Andre vil kanskje føle seg utrygg uten å kunne forklare hvorfor, men de kan fortsatt oppføre seg vanlig for det om. Andre blir ikke påvirket i det hele tatt