Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - AniTheFennec

Sider: [1]
1
Introduksjoner / ^ω^
« på: 19. aug, 2011, 17:34 »
Hiyaa!

Oka, til å begynne med, det er greit dere sier velkommen og ønsker meg det beste framover i forumet, med jeg liker ikke å bli behandlet som en noob, for forumer det kan jeg o3o Jeg har til og med vært administrator og moderator enkelte steder, og eid mine egne.

Jeg er smileymissbruker, kommer vel an på hvor og hvordan jeg snakker OwO Jeg er ikke den bak skjermen her, jeg er fursonaen min Ani, så, jeg trenger ikke å si hva jeg heter, så unngår jeg at dere kaller meg annet en Ani :3
Ani er vel, som meg. Sann som jeg oppfører meg. Min andre fursona, Aztec (Han er ganske ny) han er slik som jeg, eh, skulle ønske en gutt kunne ha vært >.> Og derfor faller Ani for ham.
Ani og Aztec ser dere vel på bildet.*Hinthint under*

Tegna selv, og, visst dere vil få et inntykk på hvordan jeg tegner owo Jeg ELSKER å tegne. Det betyr livet mitt.

Musikk er viktig for meg. Heavy, hardrock, metal (ja etc x3) betyr ALT, så er du fan av det jeg kaller drittmusikk, så komme rjeg til å respektere deg, men begynner du å klage på min smak, så get out my way!
Skillet er best o.o

Watch'a say furries? :3


Sider: [1]