Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Stoff Magasin

Sider: [1]
1
Til Aikho:

Jeg forstår at fandommen i sin essens ikke er politisk. Det var ikke meningen å insinuere dette, og jeg beklager hvis det ble oppfattet sånn.

Det jeg egentlig ønsket å si var at det er enkelte individer (i USA) som har forsøkt å kombinere fandommen med ekstreme politiske meninger, og at det er interessant å se på hvorfor de forsøker å gjøre dette. Vi ønsker ikke på noen måte å gi et inntrykk av at furries bør betraktes som politisk motiverte, men vi som magasin har ikke autoriteten til å si noe bestemt rundt dette. Derfor trenger vi å snakke med noen som faktisk er involvert i miljøet, og som kan fortelle oss og leserene om hvordan ting egentlig er. Vi trenger en som deg til å tegne et mer balansert bilde enn det inntrykket man får ved å researche saken.

Hilsen Jonatan

2
Til Miles:
Vi er interesserte i å snakke med furs fra hele landet!

Til Kjetil / Dax:
Jeg forstår hva du mener, og er helt enig i at det ikke er rettferdig mot fandommen å knytte den opp mot noe som mange mener ikke har noe med furries å gjøre - nemlig ekstreme politiske holdninger.

Likevel føler jeg at det er naturlig for et magasin som oss å ville fortelle en historie som faktisk er reell, og som vi tror mange ville vært interesserte i å lese. Da har vi et ansvar for å fortelle den historien på en måte som for eksempel ikke skader eller sverter furry fandommen, eller latterliggjør den. Dersom det viktigste poenget er at disse alt-righterne ikke bør sees i lys av deres samtidige identitet som furries, er det helt greit. Men da er det et poeng vi har lyst til å få fram til leserne våre, og som jeg tror dere i fandommen ville kunnet stå bak.

Vi har spesielt lyst til å snakke med nordmenn fordi det er lettest for leserne å relatere seg til - leserne vet tross alt lite om fandommen fra før.

Håper det klarnet opp motivasjonen vår litt!

Gjerne ta kontakt med meg dersom noen er interessert i å diskutere nærmere.


3
Hei,

Jeg heter Jonatan og er journalist for magasinet Stoff. Vi er et magasin for studenter og unge i Bergen.

Jeg jobber for tiden med en sak om alt-right-innflytelsen på deler av furry-samfunnet i USA. Jeg ønsker blant annet å utforske sammenhengen mellom ekstreme meninger og å gjemme seg bak ironi, memes etc. I tillegg kan det være interessant å diskutere ekstremisme og anonymitet.

Jeg vil gjerne snakke med noen i det norske miljøet som har noen tanker rundt dette. Det kan være alt fra personlige betraktninger og nyanseringer av bildet, til diskusjon rundt tematikken over. Dere bestemmer selv hvordan dere vil bli representert (anonymitet er også mulig).

Hvis dette høres interessant ut, eller dere har noe dere føler for å få sagt angående dette temaet, send meg en mail på jonatan.seemann@gmail.com. Håper å høre fra dere!

Sider: [1]