Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Zaty

Sider: [1] 2 3 ... 68
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 13. apr, 2015, 05:51 »
... *skrive en lang post*
... *slette alt sammen*

Bah. Tørr ikkje poste ting mer. Bah.
Status: Lonely. Utilpass. Idk. Ser for meg at eg snart forsvinner herfra, passer ikkje inn her lengre. Får bevege meg sakte over på noe annet, antar eg.

2
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 29. mar, 2015, 17:20 »
Sukk...

3
Forumsnakk / Sv: Kjønn
« på: 29. mar, 2015, 17:06 »
Beklager for alt, Arch. :/
Eg fikk aldri infoen selv, men eg syntest det var i orden. Eg var en av de få kidsa som vokste opp uten å vite hva noe som helst var før videregående. Men det gav meg tid til å finne ut av det selv, og på mine egne vilkår. Nå kan eg ikkje akkurat si at eg hadde så fryktelig mange venner til å fortelle meg ting heller, men det gikk seg nå til... Lever fortsatt.

Igjen, beklager.

4
Forumsnakk / Sv: Kjønn
« på: 29. mar, 2015, 16:53 »
Dette dreier seg om at ikke alle føler seg som hverken mann eller kvinne, det finnes alternativer. Og jeg synes det er viktig at barn og yngre vokser opp med kunnskap og forstålese av dette da det vil skape aksept og respekt og det vil bli enklere for folk som definerer seg utenfor kjønns normen å finne ut av følelsene sine.
Vel, da tenker vi litt anderledes. Såklart syns eg det er viktig å fortelle sannheten fremfor å lyve til barn, men eg syns også at info de ikkje spør om ikkje trenger å nevnes før de selv er klar til å møte denne infoen. Bli kjent med personen først, så kommer slik lærdom etterpå imo.

Zaty jeg tror ikke helt du skjønner hvorfor folk vil ha dette, og det er kanskje ikke så rart siden du selv er cis. Men det er noe med å være åpen for at andre er andre steder i livet. Det er irrelevant om du eller andre har lyst il å bli kjent med personen eller ikke, for til syvende og sist handler det mer om hva personen selv føler.

Å bruke barn som en unnskyldning kan også snus andre veien, det er bare bra for barn å bli utsatt for at kjønnsroller er i endring, hvis en synes det er skummelt er det helt okay, men det er den personens mening.

Jeg for min del hadde blitt glad jeg hvis en person tørr å stå fram som et annet kjønn, det tyder på at de tørr å vise hvem de er og hvis det skremmer andre bort. Ja da er det kanskje ikke en person de ønsker kontakt med heller da.
Igjen, samme som eg sa over, eg syns det er viktig å gi info til barn som ønsker det, men å gi info fordi du selv føler du må dytte det i fjeset på alt og alle kun for infoens og din egen skyld, det syns eg er unødvendig.

Zaty, det her handler faktisk ikke om hva du er komfortabel med og ikke. Du skal selvfølgelig helt fint få lov til å velge hvem du vil bli kjent emd og ikke, og hva du legger som kriterier for at du ønsker å snakke med noen, men du skal ikke få lov til å velge hva som er godkjente identiterer.

Jeg syns det er trist at du føler din komfor er så mye viktigere enn at andre skal få lov til å uttrykke hvem de er. Det skader ikke deg overhodet at det finnes flere valgmuligheter enn mann og kvinne på en drop-downmeny, velg mann og lev livet videre. Men det kan faktisk skade andre og se at deres identitet slettes, glemmes, dyttes ned og hånes.

Og dette kan faktisk ikke sammenliknes med legning overhodet. Det står ikke homo skrevet i panna på deg, du kan skjule det der det trengs og snakke omd et der det er passende, og ingen trenger å endre måten de snakker til deg på fordi du er homo. Kjønn handler om hvordan folk ser deg HELE TIDEN, du kan ikke gjemme deg fra det. Om du ser ut som en gutt eller ser ut som en jente står faktisk ikke bare skrevet i panna på deg, men det står skrevet på hele jævla kroppen din. Om du føler deg som en gutt men folk konstant kaller deg "henne", da skal jeg love deg du føler deg jævla dårlig etterpå. Da skulle det faktisk bare mangle at de i hvert fall kan identifisere seg som de ønsker på et forum hvor de slipper at folk forhåndsdømmer utifra ansikt og utseende.

Og pls ikke skyv den der "tenk på barna"-mentaliteten din foran din egen trangsynthet. Tenk på de barna som kjenner at det er noe feil men ikke helt klarer å sette fingeren på det fordi vi som samfunn feier kjønnsidentitet under teppe hele tiden. Kanskje det å ha muligheten til å velge flere kjønn vil få dem til å oppdage en viktig del av seg selv, kanskje det hjelper dem å finne andre, kanskje det hjelper dem å føle seg mer akseptert. Kanskje de faktisk vokser opp og lærer seg å være åpne for at folk faktisk er forskjellige og at verden ikke snurrer rundt deres komfor.

Og vi er på et FURRYFORUM ffs. Hele furryfandomen handler om at man går inn i en fantasiverden, skaper seg en avatar av seg selv som ofte er en idealistisk versjon av den man ønsker å være, og at man kan få være den man ønsker å være. For meg er det nesten utrolig at dette er noe som spesifikt må etterlyses mtp hva slags forum vi faktisk er på og hvordan furryfandommen generelt fungerer.
Du virker totalt fornærmet, og det beklager eg. Eg tror eg har ordlagt meg feil.

--------------------------------------------------------------------


Eg har sagt mitt her, eg er klart og tydelig i mindretall. Før eg fornærmer noen flere, så bare trekker eg meg tilbake. Beklager for bryderiet, dere får endre ivei som dere ser passer best.

5
Forumsnakk / Sv: Kjønn
« på: 29. mar, 2015, 16:00 »
Men nå er dette et forum for alle aldre, og kanskje det bare er meg. Men hadde eg vært yngre, og en profil hadde vist meg kjønn som var så ukjent for meg, så hadde eg ikkje hatt noe videre lyst til å bli kjent med vedkommende. Sorry, men eg mener at slik info kan du pent holde for deg selv med mindre noen spesifikt spør deg om det. Identifiserer du deg mer som en mann enn som en kvinne, og motsatt, så skriver du det, eller lar være å skrive noe i det hele tatt.

Eksempelvis går ikkje eg rundt i byn og skriker at eg er homo. Ingen spurte om eg var det, og da syns eg like godt at det kan holdes for meg selv. Om eg har det ene eller det andre under klærne spiller ingen rolle for alle andre rundt meg hvis de ikkje lurer på det. In my honest opinion.

Er du mann, skriv mann. Er du mann, men føler deg som en kvinne, skriv kvinne. Det er tross alt personligheten din som har noe å si til syvende sist, ikkje hvilket kjønn du er. Og for min del, hvis eg ser noe annet enn mann/kvinne, så gir det meg mindre lyst til å ta kontakt, uansett hvor snill og grei denne personen måtte være.

Nei, eg syns vi kan ha det slik som det er. Om ikkje for min skyld, så for de som er yngre og som kommer hit for første gang. Lag heller en tråd i bakrommet, hvor du kan skrive mer presist om deg selv, hvis du absolutt vil dele slikt med alt og alle.

6
Forumsnakk / Sv: Kjønn
« på: 29. mar, 2015, 14:55 »
Vet ikkje helt eg. Altså, hva andre har lyst til å dele med verden er ikkje min sak, men uten å gjøre noen fornærmet eller sint, så må eg ærlig talt si at en person som lister seg som "annet/other" på kjønn vil ikkje akkurat gjøre meg nysgjerrig. Tvert imot, det vil nok heller støte meg bort.
Eg prater sjeldent med folk. Og enda sjeldnere oppsøker eg nye folk. Men når eg en sjelden gang gjør det, så er det 2 ting eg rett og slett MÅ vite på forhånd: er dette en mann eller kvinne, og hvor gammel er vedkommende. Igjen, dette er ikkje for å fornærme noen som helst, slik er det bare for meg.

Internett er en merkelig plass hvor man kan møte nye folk, men man vet aldri riktig hvem eller hva personen er før man får se eller møte vedkommende. Og for meg, så er det derfor ekstremt viktig å vite dette allerede før et eventuelt møte. Eg føler meg ikkje trygg på vedkommende hvis han/hun allerede skjuler noe for meg.

Og kjønnsmessig, så føler eg meg mest trygg med menn fremfor kvinner. Hvorfor? Sikkert fordi eg identifiserer meg lettere med menn. Interessen min er også mer rettet mot menn. Dette betyr dog IKKJE at eg ikkje kan prate med kvinner. Eg kan prate med kvinner, men når det gjelder det å ta opp kontakt med folk, så er eg allerede fryktelig sjenert. Spesielt rundt kvinner, som eg ikkje klarer å identifisere meg like mye med som med menn. Har vi like interesser, så er det mye lettere for meg, men uten det, og det da er kun snakk om kjønn og/eller alder, så har eg spesifike "krav".

7
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 28. mar, 2015, 16:28 »
3

8
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 25. mar, 2015, 15:00 »
6

9
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 24. mar, 2015, 23:30 »
 3

10
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 24. mar, 2015, 23:11 »
Pfff
1

11
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 24. mar, 2015, 22:30 »
Gud hvor kjedelig det er å være syk.
MEN... Eg kan løse en Rubik's kube nå! Rekordtiden min er på 3 minutter og 8 sekunder 8D

...hva? Eg er syk, så eg gjør... Syk-stuff... *mumle*

12
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 17. mar, 2015, 16:01 »
Føler litt for å ha en rolig helg når den kommer, men nå har eg lovt at eg skal være med på noe x3 Fordi guess what? I can't say noooooooo...
#weakness #cantsayno

Eg kan utnyttes av alle... D':

13
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 16. mar, 2015, 09:35 »
1

14
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 13. mar, 2015, 15:03 »
Skal til Osloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

15
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 12. mar, 2015, 22:19 »
11

16
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 12. mar, 2015, 20:34 »
Auuuauau, inngrodd tånegl :'(
*vil nesten kutte av seg tåa*

Må vel inn til legen med den... Pleier å løse slikt selv, men denne har virkelig grodd langt inn :'(
#toomuchinfo #noonecaresanyway

Kjører LoL later når eg kommer hjem, forget about the pain ~

17
Spill / Sv: League of Legends
« på: 12. mar, 2015, 20:30 »
Stilig Ziggs :D
Another day, another yolo q later :3 se om eg kan advance snart..!

18
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 11. mar, 2015, 07:31 »
4

19
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 11. mar, 2015, 05:07 »
2

20
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 11. mar, 2015, 02:49 »
2

21
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 11. mar, 2015, 02:26 »
6

22
Leker / Sv: RANDOM SHOUTS!
« på: 11. mar, 2015, 00:25 »
SUPER SMASH BROS. OG MARIO KART 8 TURNERING!!!!

HYPE x 9000!

NEI DET SKAL VERE OVER 8000 I FØLGE dragen boll mangan

WHAT 9000, THERE'S NO WAY THAT CAN BE RIGHT. CAUSE IT'S 8000!
WHEN I SAY 9000
I MEAN 9000!!!

HYPE!!! 9000!!! NI TUSEN!!! AAAAAH!!!

23
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 11. mar, 2015, 00:23 »
4

24
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 11. mar, 2015, 00:15 »
2

25
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 11. mar, 2015, 00:15 »
https://www.youtube.com/watch?v=qV5lzRHrGeg

I Really Like You - Carly Rae Jepsen
Og Tom Hanks. xD Watch it hihihi

Sider: [1] 2 3 ... 68