Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Joon

Sider: [1] 2
1
Eurofurence / Sv: [Eurofurence 19] Din registrering
« på: 20. jan, 2013, 16:55 »
Navn: Joon
Reg.nr.: 711
Tidlig ankomst: Ja
Sen avgang: Ja
Romtype: Standard - Shared Double Room
Romkamerat(er): Wolftale
Fursuit: Ja

2
2012 (Arkiv) / Sv: Connet trenger et navn
« på: 06. aug, 2012, 23:11 »
Selv synes jeg det er en fordel å unngå å ha con i navnet, og ha noe som kan gjenspeile nasjonaliten - som ScotiaCon i Skottland og Fur-Eh! i Canada.

I hine, hårde dager hadde jo vikingene ting der de samlet seg - mest av alt for å avklare politiske og juridiske saker.

RufseTing / RufsaTing, ViltTing ?

FurTing vil jo være noe uheldig om noen bedriver på en samling som liksom skal være moro for alle.


3
2012 (Arkiv) / Sv: Hvem er interessert?
« på: 06. aug, 2012, 22:27 »
Ja.

4
Conventions / Sv: [USA] AnthroCon 19: Viking Invasion (2015)
« på: 04. aug, 2012, 23:16 »
Vi må finne på noe spes derm gjøre litt av oss så alle får med seg at her er de ekte vikingene
Vi må være tøffere enn toget, velkoordinerte og være beredt på å nedlegge alt som kommer i vår vei! Litt sånn som disse kara: http://youtu.be/rHyFYRKt44I

5
I shall bring my finest rubber duck!

6
Spill / Sv: MINECRAFT SERVER! :3
« på: 15. jul, 2012, 16:50 »
Er vel strengt tatt ingen stor Minecrafter, men om Joon_Storm kunne blitt whitelistet ville jeg nok dukket opp i ny og ne for å flytte på klosser!  [laugh]

7
Eurofurence / Sv: EF 18 - Flights OSL-BER 28.aug - 3.sept
« på: 19. jan, 2012, 15:30 »
Hvorfor så mange som plutselig flyr AirBerlin? [eek]

Ble irritert over det mindre synlige bagasjetillegget hos Norwegian på 120 kroner, men 784 kroner totalt er vel ikke så alt for ille. Hvor dyre var AirBerlin billettene, av nysgjerrighet?

Ca. NoK 885,- per hode i min AirBerlin gruppe. Aner fortsatt ikke hvor mye dyrerere det blir med ekstra kofferter.

8
Eurofurence / Sv: EF 18 - Flights OSL-BER 28.aug - 3.sept
« på: 19. jan, 2012, 06:09 »
Nå har Tellos, Skarpen, Aikho, Sarah, Wolftale og jeg billetter hos AirBerlin.
Oslo - Berlin 28.08.2012 10:35 - 12:10
Berlin - Oslo 03.09.2012 21:25 - 23:00

Og allerede nå så er jeg stygt redd for at kundeservice var full av piss, siden jeg ikke har lov til å legge til noen former for tilleggsbagasje og eventuelle priser for dette er helt avsindige. Første og siste gang jeg bruker AirBerlin i samband med bagasjeavhengige events...  [mad]

9
Eurofurence / Sv: EF 18 - Flights OSL-BER 28.aug - 3.sept
« på: 16. jan, 2012, 16:02 »
Min mail til Norwegian.no for 4 dager siden:
God dag!

Jeg og noen venner planlegger tur til Tyskland i slutten av August, og tiltenkt reisemål er Berlin. Vi har lest at Berlin Brandenburg (BER) vil ta over for alle tre Berlin-baserte flyplasser innen Juni 2012 og at da dette vil tillegges nåværende Schönefelds (SXF) anlegg/rullebaner. Det vi lurer på i den forbindelse er; dersom vi booker fly til SXF (siden disse er eneste direkterute vi kan se dere tilbyr), vil da bookingen eventuelt bli overført til BER ved en senere dato? Eller vil det være likgyldig om destinasjonen er SXF eller BER?

På forhånd; takk for din tid.

Mvh,
<Joon>
Sitat fra: Norwegian.no's support desk
Hei, <Joon>.

Vi har foreløpig ikke fått noen informasjon vedrørende dette, så foreløpig opererer vi med normalt ruteprogram til Berlin, Schönefeldt.

Dersom våre passasjerer skulle bli berørt av en slik endring i etterkant av bestilling, og det forekommer flyplassbytte, vil alle passasjerer få informasjon vedrørende dette på forhånd. Enten via e-post eller telefon.

Foreløpig opererer vi som sagt kun med flyvninger til og fra Berlin, Schönefeldt.

Med vennlig hilsen/Kind Regards
Monika
Norwegian Air Shuttle ASA

Personlig så ser jeg ikke dette som et problem, har veldig vondt for å tro at noen flyselskaper vil ønske å miste kunder grunnet slike navnendringer så jeg vil ikke avfeie Norwegian for dette.

10
Eurofurence / Sv: EF 18 - Flights OSL-BER 28.aug - 3.sept
« på: 12. jan, 2012, 15:53 »
Var det noe galt med denne? [puzzled]

09:35 i fra Oslo-Gardermoen, ankommer 11:10. Reiser tilbake 18:55 i fra Berlin-Schönefeld (som man regner med vil bli den riktige flyplassen), hjemme i Oslo igjen 20:30. Totalt 664 kroner (uten ekstra bagasje).
Personlig tror jeg ikke de flightene du refererer til er gærne, men det at Berlin-Brandenburg skal ta over for Berlin-flyplassene Tegel, Tempelhof og Schönefeld har vekket uro hos enkelte. Sendte en mail til Norwegian for å spørre og forsikre om Schönefeld-bookinger vil være likgyldig med Brandenburg, og/eller om det muligens vil bli endret fra SXF til BER i bookingen ved en senere dato. Venter på svar på dette.

11
Eurofurence / Sv: EF 18 - Flights OSL-BER 28.aug - 3.sept
« på: 12. jan, 2012, 14:40 »
Prøv å ringeAirberlin men support avd dems er bare tysk og engelsk til tross at jeg ringe Norge's support linje <.< my trust to AirBerlin is low!

EDIT; Joon ringte AirBerlin og spurte om ekstra koffert og grupperabatt,
Svare dems er; 15€ per ekstra koffert, per flyvning, ved å redigere bestillingen sin etter å ha lagt den inn - kan også sjekkes inn ved skranken for en noe dyrere penge. Virket ikke som de hadde noe fastsatt grupperabatt, men de har et skjema man kan fylle inn, hvorpå de vil legge frem et tilbud basert på tilgjengelighet for de aktuelle flightene.

Jamen... Jeg vil også lage nyttige posts på forumet, kjære!
Uansett - skjemaet å fylle inn for å søke om gruppereisetilbud hos AirBerlin: https://www.airberlin.com/site/buchung_gruppen.php?LANG=eng
Kan være greit med en snuteopptelling over antall rufser som akter å reise via OSL til en forenlig tid. Tror det ikke er noe bindende ved å sende inn en slik forespørsel, forøvrig.

12
Eurofurence / Sv: Felles reise til EF
« på: 10. jan, 2012, 19:11 »
AirBerlin sitt bookingsystem virka litt snålt, synes jeg. Iallfall med tanke på at jeg ikke så noen alternativer for å angi antall kolli med bagasje og sånt før man eventuelt skriver inn kredittkortdetaljene sine. Men, om jeg ikke har misforstått helt, så var det kanskje noen få kroner i prisforskjell fra Norwegian.
Eneste er at det ikke er noe Business class på den flighten..
Det beste hadde nok vært å ta kontakt med de, tviler de ikke er interessert i å miste potensielle kunder..
Dette hørtes jo teit ut...

13
Eurofurence / Sv: Felles reise til EF
« på: 09. jan, 2012, 20:55 »
Hmm, ser ut som vi må finne ett tidligere fly da..når "antar" du at ca den vil reise?? basert på andre fra norges ankomsttid?
Det alternativet som involverer bytte av fly på OSL vil få deg på samme fly som antakeligvis jeg kommer til å lure de fleste Oslo-område fursa på.
08:00-08:55 Bergen - Oslo-Gardermoen
09:35-11:10 Oslo-Gardermoen - Berlin-Schönefeld (er det flyalternativet jeg tar sikte på)

200,- dyrere, men virker som en mulig løsning. Utenom det, så er det ikke så altfor vanskelig å booke togbilletter via www.db.de - togstasjonen i Magdeburg er sånn ca 500 meter unna Maritim hotellet.

14
Eurofurence / Sv: Felles reise til EF
« på: 09. jan, 2012, 20:41 »
Buss reg er oppe!
http://home.dimonius.ru/bus/


hmm.. tror ikke det gikk fly fra Bergen til Berlin. bussene går fra Berlin, ikke sant? er veldig usikker på ka eg skal gjøre anngående reisen, men slenger meg nokk på med Malstorm uansett [razz]
Det går fly fra Bergen til Berlin

ett med ankomst kl 21:40, men spørs om bussen går da..
BTW går det flere busser eller e det bare én buss?? og hvortid på døgnet går den?

Dette er privat chartret bussreise, så det er ikke akkurat snakk om rutetider og sånt for den aktuelle bussturen. Bare en buss hver vei, så vidt jeg vet. Slik det ordnes er at alle interesserte legger inn sine reisedetaljer - disse bør helst ikke sprike så altfor mye - og avreisetiden blir tillagt når alle er på tysk jord, antakeligvis har bagasjen sin og funnet veien ut til en møteplass. Tilsvarende for turen tilbake til flyplassen, så er avreisetiden for bussen tillagt slik at de med de tidligste flyavreisetidene rekker flyet sitt, og de med senere avgang må belage seg på å vente.

Det direkteflyet fra Bergen til Berlin gjør det lite sannsynlig at du blir vurdert til å få komme med på bussen, må jeg ærlig innrømme. =/

15
Eurofurence / Sv: Felles reise til EF
« på: 09. jan, 2012, 19:48 »
Dette er verdt å vite når dere skal booke flyreise, dersom dere har blitt urolige over nyhetene om sammenslåingen av de 3 Berlin-baserte flyplassene til én - Berlin-Brandenburg.

Sitat
Over the next few years, Schoenefeld Airport will expand to become Berlin Brandenburg Airport, the new airport for the German capital.
(Utdrag fra http://www.berlin-airport.de/EN/BER/FlughafenDerZukunft/Aus3Mach1/zukunftschoenefeld.html )

Så, med andre ord, frykt ikke om Brandenburg ikke dukker opp som et alternativ - legg inn bestilling for Schönefeld, siden det er nettopp den flyplassen som skal bli den nye hovedflyplassen til Berlin.

Schöne reise, meine Freunde!

16
Eurofurence / Sv: Eurofurence - Registrerings-detaljer.
« på: 07. jan, 2012, 21:38 »
Nick: Joon
reg-nr: 153
Roomie: Wolftale
Early Arrival: Ja
Late Departure: Ja
Suit: Ja
Sponsor
Personlig eiendel: Tannbørste

17
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 07. feb, 2011, 19:31 »

18
Leker / Sv: Hvor lenge har du vært innlogget?
« på: 24. jan, 2011, 21:26 »
Jeg burde vel omtrent ligge på minussida.

19
Jeg og et knippe med pelsdotter har nå reservert billetter hos Norwegian.no. Ingen grupperabatter å hente fra dem, dog (snarere det motsatte!).
Vår reiserute er som følger:
DY1102 - 16 aug 2011 Avreise 09:25 Oslo-Gardermoen - ankomst 11:00 Berlin-Schönefeld
DY1109 - 22 aug 2011 Avreise 20:30 Berlin-Schönefeld - ankomst 22:05 Oslo-Gardermoen

Reisen, tur-retur, koster 870,- per hode, pluss 120,- per koffert. (990,- hvis man reiser med en stor koffert og håndbagsje, altså.)
Neste ledd av reisen vil gå med tog, ca. 2 timer med det.
I fjor kostet dette, for meg og mitt følge, ca 60 Euro per hode takket være DB.de's gruppereiserabatt på hele 50%. Dette er langt gunstigere enn tilbudet man kan få gjennom EF's spesialavtale.

Togreise kan ikke bestilles tidligere enn 90 dager før den seneste reisedatoen, så denne delen av reisen avklares ikke før en gang etter midten av Mai, altså.
Terskelen for DB's gruppereiser er på 6 personer eller mer. Når man bestiller gruppereise vil man bli oppringt av DB for å verifisere bestillingen og oppgi kredittkortdetaljer over telefon. Vær obs på at de sannsynligvis ikke kan andre språk enn tysk!
Dersom andre benytter seg av samme flyreiseplan som meg og mitt følge så kan jeg tilby meg å stå for bestilling av togreise, når dette blir aktuelt. Dere har frem til slutten av Mai for å få bestemt dere for dette. =P

20
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Reg detaljer for EF 17
« på: 08. jan, 2011, 21:49 »
Siden Kal er utenlands denne helgen kittet jeg inn en registrering for ham, og om jeg har lest systemmeldinger og slikt riktig er han registrert som nummer 556!



Administrator: Slettes når Kal får postet selv.

21
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Reg detaljer for EF 17
« på: 08. jan, 2011, 21:30 »
Nick: Kåle Super Fredrik Joon
Nr: 212
Sponsor: Ikke like super som Wuffen.

Deler rom med: Wuffen
Opphold: Forlenget i begge ender.
Fursuit: Polkaprikket pachyderm Joon-folf-suiten min.

22
Fursuit / Sv: Har du fursuit?
« på: 02. jan, 2011, 20:52 »
Jeg ble litt usikker på hva jeg skulle huke av på avstemningen. For, Ja, jeg har en fursuit, men jeg har også et lite utvalg av hatter.

Ikke morsomt?
Okei, jeg får sette meg tilbake i kroken min, da.

23
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: 3 ting du er stolt av.
« på: 02. jan, 2011, 20:48 »
1. Gjennomlevd noen mindre behagelige deler av livet mitt.
2. Relativt veltalen.
3. Viktigst av alt - de jeg holder nære og kjære.

24
Spill / Sv: WoW [World Of Warcraft]
« på: 15. apr, 2010, 18:25 »
Ooooh! :D Kor mange er medlem? ^^

Relativt aktivt spillende: 6-7 personer.
Jeg er blitt utpekt til GM av NorPaws på Bronze Dragonflight og kan nåes online under navnene Furie, Ravenhoof og Sekxhi (er iallfall disse figurene jeg bruker mest).

25
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: EF 16. De som er regget!
« på: 13. feb, 2010, 21:00 »
Nick: Joon
regNR: 278
Reisemåte: Fly og tog
Roomie: Wolftale
Suits: Partial'en min.

Early arrive/late departure: Ja, takk, begge deler.
Rom type: Studio Superior
Medlemskap: Sponsor

Tegneblokk: Antakeligvis ikke.
Kamera: Tror jeg skal gjøre et tappert forsøk på videodokumentering dette året, skal nok ha med et lite digital kamera også.
Kosebamse: Reven Thilly. Sobek, en stor krokobamse, er litt for stor til å drasse med seg til Tyskland. =(

Sider: [1] 2