Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Vaskebjørn

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Fursuit / Sv: Bergen Trio
« på: 10. aug, 2011, 15:07 »
Jeg har ingen forslag å komme med akkurat nå, men LOVE IT! GO FOR IT! Elsker idéen om en Bergenstrio. Så video av Chronowolf og Atrox på outing i Bergen, flere slike i Bergen og jeg håper på å treffe på dere :)

2
Fursuit / Sv: Dinosaurdrakt
« på: 12. jun, 2011, 23:25 »
Hei alle sammen, her er et bilde av den ferdige drakten :D I alle fall så ferdig som den blir i denne omgangen. Kommentér gjerne, jeg har planer om å oppgradere denne senere, eller lage en ny versjon, så alle idéer og innspill er velkomne. Jeg føler meg ikke ferdig med løsningen på bena, pluss at jeg kunne tenke meg å gjøre hendene mer detaljerte. Men det var så langt som jeg kom :) Fotografen heter Minna Suojoki.


3
Fursuit / Sv: Templa sier hei, med HELE seg!
« på: 07. jun, 2011, 21:44 »
Wow, den er råflott! Dyktig laget! Liker spesielt måten du har formet føttene/bena. Detaljene og fargene også :) Og ørene. Og snuten. Damn, jeg liker spesielt godt hele drakta! Lykke til med innspurten, de siste detaljene:)

4
Fursuit / Sv: Dinosaurdrakt
« på: 07. jun, 2011, 16:20 »
Her er update på prosessen! Kostymet er egentlig ferdig nå, men jeg er ikke ferdig med å sortere bildene fra prosessen enda, så dette er slik kostymet så ut for noen uker siden. Jeg har tatt noen hurtigløsninger i forhold til både hodet og bena ved å bruke papp. Så den tåler ikke vann, men jeg fant rett og slett ikke noe annet materiale som kunne gi et tilfredsstillende resultat fort nok/enkelt nok. Men jeg ser for meg å kunne utbedre neste versjon og oppgradere til noe som kan tåle litt Bergensvær også :) Flere bilder kommer ganske snart. For dem som bor i Bergen så spiller den ferdige dinosauren i et teaterstykke på studio USF (verftet) på fredag/lørdag klokken 1900: 'Et oljeeventyr - ig was daar og daar was olie'

Jeg har også lastet opp en learning-to-walk-video på youtube for den som er interessert:
http://www.youtube.com/watch?v=aUNd7TqW1ts

5
Klær og tilbehør / Sv: Daffedresser!
« på: 17. apr, 2011, 01:38 »
I am tha Coon! Kanskje det er meg Wolftale sikter til som allerede har Raccoon-jammiesene til Bunnywarez;) Helt perfekt til chill-out hjemmekvelder eller en tur på byen når du ønsker deg mange nye venner... Pluss at jammies bare er super-comfy.

6
Fursuit / En elefant er født
« på: 16. apr, 2011, 18:31 »
Vaskebjørns nye bestekamerat Elefant. Jeg begynte på hetten for en stund siden og gjorde den ferdig i dag.

7
Fursuit / Sv: Dinosaurdrakt
« på: 14. apr, 2011, 18:38 »
Her er siste versjon av føttene slik de ser ut i dag. Forkastet de to første prototypene og laget et nytt par. De viktigste forbedringene er at leddet er flyttet fra hælen til ankelen som gjør at jeg kan stramme dem til ordentelig rundt leggen, pluss at den har fått akilles-sener som gjør at jeg kan hvile vekten min forover. De funker langt bedre nå rent teknisk, men jeg har en lang veg igjen i forhold til finishen. Jeg forsøkte med svart PVC-duk som hud, men har fjernet den igjen da jeg både a) oppdaget at formen på foten var feil og b) så at duken revnet for et godt ord.

8
Fursuit / Sv: Dinosaurdrakt
« på: 07. apr, 2011, 01:26 »
Takk for feedback! Det gir litt ekstra power når man får input :D

Dax: Papirhodet er tenkt som en del av kostymet og jeg ser hva du mener med sårbarhet for fukt. Tanken er å på ett eller annet vis bygge ut noen flere form-detaljer på det for å så til sist dekke det med en blanding av sandblåsesand/trelim som jeg tror blir ganske hard og formfast. Slik blir papiret bare utgangspunktet for å bygge den videre formen på og ikke den bærende strukturen.

Men.. jeg har aldri gjort akkurat dette før, så det hele blir et salig eksperiment!

9
Fursuit / Sv: Dinosaurdrakt
« på: 03. apr, 2011, 23:39 »
Her er litt videre bildemateriale på hvordan jeg har eksperimentert meg frem til de føttene dere ser på bildene over. Jeg laget først én fot som var i en ganske bratt vinkel og nesten helt låst, noe som gjør at man kan hvile vekten forover, men som ikke funker så veldig bra om man mister balansen og velter. Den neste laget jeg mer fleksibel med lang tånegl/hæl som kan redde meg i et eventuelt fall og som gir en langt mer dynamisk bevegelse, dog er mye tyngre å gå i.


10
Fursuit / Sv: Dinosaurdrakt
« på: 31. mar, 2011, 01:08 »
Takk for kommentar pycnopodia! Hansker er en god idé, jeg hadde tenkt litt på det også. Og jeg vil ha i bakhodet det du sier om synlig hud, det er nok et godt poeng.. Jeg gleder meg også til å se resultatet ;)

11
Fursuit / Dinosaurdrakt
« på: 31. mar, 2011, 00:14 »
Hei alle sammen,
har ikke vært aktiv på forumet på evigheter, men nå har jeg lyst til å poste mitt første seriøse arbeid på en faktisk drakt. Det skal bli en svart digimon-ish dinosaur, altså ganske langt i fra så lifelike som walking with dinosaurs draktene som er postet tidligere! Her er bilder fra en testrunde med uferdig hode og hale. Føttene er dekket med søppelsekker i denne versjonen, men jeg tror jeg skal skifte det ut med et svart gummi-materiale istedenfor. Den skal bli helt svart og shiny, og den har tre kjever istedenfor to. Har dessverre ikke noe skisse på det ferdige resultatet å dele fordi den designes etter hvert som jeg bygger drakten. Foreløpig plan er å lage hode, føtter og hale og la resten av kroppen være menneske-kropp. Kanskje med en modifisert genser til overkropp der bare underarmene stikker ut.
12
Fursona / Sv: Tegninger av deg selv
« på: 17. okt, 2010, 21:16 »Naaaw! Det er det søteste!!

13
Fursona / Sv: Tegninger av deg selv
« på: 14. okt, 2010, 23:07 »
Et lite selvportrett :)

14
Fursuit / Sv: Min fursuit
« på: 30. aug, 2010, 21:45 »
Nice! Du får det til å se så enkelt ut med denne bildeserien. En vakker dag skal vaskebjørn også få et hode, men ikke i kveld;)

15
Klær og tilbehør / Sv: hale eller ører ofentlig?
« på: 06. aug, 2010, 16:01 »
Hei, jeg har disse to som jeg fant i japan. Halen er egentlig en lomme som man knytter rundt livet eller fester på beltet (litt upraktisk som lomme egentlig fordi man konstant setter seg på det som ligger i den [eek] så jeg bruker den helst tom). Jeg bruker begge deler gjerne offentlig og ser ikke på det som noe annet enn å ta på seg en sær bukse eller et spjåka skjørt. Men så lider jeg av et synlighets-syndrom som gjør at jeg hater å forsvinne i den grå massen av ingenting når jeg går på gata.

16
Fursuit / Sv: Fox ears and tail for sale!
« på: 06. aug, 2010, 15:19 »
Wow, they look great, both the ears and the tail...

17
Bjeff! Mjau! Mø! / Det Norske Oljeeventyret
« på: 15. jul, 2010, 13:35 »
Hei alle sammen!
Jeg vet ikke om dette er riktig forum for en slik post, så si i fra hvis ikke. Men:

Om litt under en uke går jeg inn i et prosjekt hvor jeg sammen med to skuespillere, en forfatter og en visuell kunstner skal utforske Norges forhold til seg selv som oljenasjon. Vi har sett på medias måte å bruke eventyrsjargonger når de snakker om norge og det norske og vi begynte å spørre oss selv; hva er egentlig det norske oljeeventyret? Som en ganske ung generasjon nordmenn (og en nederlender) innså vi at vi egentlig ikke visste stort, verken politisk eller historisk, om hva oljeeventyret har vært for Norge. Vi bare ER en oljenasjon. Vi har vokst opp med begreper som 'oljefondet', 'norsk sokkel' og 'offshore' like naturlig som at vi har brunost på brødskiva. Så hva ER egentlig så eventyrlig? Og hvem står egentlig på den gode siden? Var det Askeladden-Norge som kappåt med Troll-feltet og vant prinsessen og halve kongeriket, eller sitter vi som dovregubben på en knaus og venter på at sola skal stå opp?

Vi har oppsøkt og snakket med forskjellige mennesker og spurt dem om de kan fortelle oss DERES versjon av Det Norske Oljeeventyret og begynne med formuleringen 'Det var en gang...'. Vi har fått noen fine, fantasifulle og ettertenksomme eventyr, og jeg tenkte at det kunne være interessant å poste denne utfordringen til dere også :) Eventyret kan være så langt eller kort som dere ønsker, så politisk og historisk korrekt eller ukorrekt som dere ønsker og det er fritt frem å se inn i fremtiden eller endre historiens løp på den måten det passer DITT Norske Oljeeventyr best. Det trenger heller ikke være eventyrkarakterer, det står helt åpent.

Det er bare to kriterier:
1 - Tittelen er 'Det Norske Oljeeventyret'
2 - Det begynner med formuleringen 'Det var en gang...'

Jeg håper noen av dere vil se det som en morsom utfordring, og om noen ønsker kan dere også skrive privat eller emaile meg på spistekatten(at)yahoo.no. Målet er å ta alle historiene og blande dem sammen til ett gigantisk Norsk Oljeeventyr fortalt av 'folket' som i sin tur skal bli til en forestilling.

Langt eller kort, treigt eller fort, jeg blir kjempeglad for alle innspill!

 

18
Fursuit / Sv: HuskyMoo Creations
« på: 14. jul, 2010, 22:58 »
Wow, the red panda is born! I love the profile view with the cute little nosetip going up, the markings in the face and the white side-beard! The color of the fur is amazing as well! I'm pondering a bit on his gaze thogh... *looking at him dreamily*

19
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hvordan har du det nå?
« på: 12. jul, 2010, 21:53 »
Hjelp! Så var nok en dag ved ende.. hvordan skjer det så fort? Jeg forstår ikke.. så mye jeg hadde lyst til å få gjort, men nå vil jeg bare surfe på nettet og lage litt fiskegrateng. Hører på lyden din Aikho, ikke vanligvis type lyd jeg setter på det her, men det funka merkelig bra akkurat nå. Tittelen er forlokkende for en sulten halvbjørn.

20
Leker / Sv: La oss lage en fortelling :D
« på: 11. jul, 2010, 14:59 »
hvor fisken tok ...

21
Leker / Sv: La oss lage en fortelling :D
« på: 05. jul, 2010, 21:37 »
... en tykk, grønn ...

22
Introduksjoner / Sv: Hey Hey :3
« på: 05. jul, 2010, 12:57 »
Heihei:)

23
Fursona / Sv: Tegninger av deg selv
« på: 02. jul, 2010, 00:02 »
Jeg innså at jeg har ikke prøvd denne teknikken siden jeg gikk på barneskolen! To perle-portretter av vaskebjørn om jeg må si det selv.

24
Fursona / Sv: Tegninger av deg selv
« på: 28. jun, 2010, 21:09 »
*stirre på tegninger av Loke litt enchanted* Jeg liker den som er hentet profilbilde fra. Og kan noen si meg hvorfor jeg er forelsket i halsbåndet? Så detaljert...

25
Fursona / Sv: Tegninger av deg selv
« på: 28. jun, 2010, 15:43 »
Bildene under teksten?

Jeg ser ingen bilder under teksten.. *riste på laptopen*... ser fortsatt ingen bilder under teksten. Kanskje du må riste på laptopen du også?

Sider: [1] 2 3 ... 6