Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Derek

Sider: [1] 2
1
Hele debatten er så latterlig. Jeg bryr meg så lite om hele greia, men hadde bare vært greit å blitt ferdig med det å sagt ja slik at hele saken er i boks. Ferdig og løst. Oppdrag utført. Og nå til å dra til månen eller gjøre andre kule ting.

2
Jeg bare føler slik av og til. At jeg vil så gjerne jobbe. Men så er det slik at jobb ikke er tilgjengelig. Vil på en måte finne noe jeg er god i å gjøre mitt beste innenfor det feltet. Har du hatt noen slike stunder, hvis ikke... hvordan virker det for deg.

3
Det har du så rett i. Bra motto!

4
Det er kjempe kult!
Er måløst over hvor kult de ser ut. Takk for at jeg fikk se. Skulle virkelig ønske jeg var så flink til å lage slikt

5
Kan finne noen bilder av mine første forsøk på fursuit, var ikke akkuratt sukse på de to første siden jeg ikke fulgte tutorialene eg fikk.
Det vil jeg gjerne se. Kanskje jeg klarer det bedre neste gang :D
Takker uansett

6
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: noen i nerheten ?
« på: 03. aug, 2014, 21:11 »
halloooooo   [w-happy] jeg lurte på om det var noen her fra ålesund eller i hvert fall møre og rommsdal? [w-sad]               det blir litt kjedelig..... og jeg har laget en kjempe fin fursuit hode form og jeg skal få pels til jul fordi mamma måtte spørre meg hvilken farge jeg ville ha. [w-wink]  så jeg lurte på om noen ville treffes et sted der i nerheten [blush]

Kult ansikt. Digger de øya på den figuren. Jeg bor i møre og romsdal. Jeg har vært i Ålesund før. Om du vil treffes så er det bare å si ifra. Ellers kult at det finnes folk i nærheten. Du får ha en god søndag videre.

7
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hvor bor du? heheh... =3
« på: 03. aug, 2014, 21:08 »
Har alltid foretrekket landet over for de blærete by delene :P. Men folk generelt kan være kule uansett.
Fra Møre og Romsdal.

8
Man trenger ikke en fursuit for å være en furry.
Det er sant. Men føler meg litt sånn obligert på en måte å ha det når man først er. Men jeg liker masken uansett. Er nesten som en prototype. Er noe løst som jeg bare fjernet, men snuten og bakdelen sitter fast. Så det ser ut som hockey sveis med en hårete snute. Mens resten virker proto type aktig, som om den er en konstruert maskin :O, hehe neida. Ganske merkelig. Jeg har sett noen av deres fursuit, og de ser så kule ut. Er imponert hvor gode folk her er til å lage sine egne, eller via hjelp osv. Er liksom så kjempe kul og realistisk stil, og stoffer som de bare er talentfulle nok til å gjøre.

9
Jeg har lyst å jobbe å ikke sløve. Blir for dumt for meg å få betalt for å ikke gjøre noe. Men å hatt en jobb har vært så digg :D

10
Tror jeg er elendig på å sy og alt det der uansett. Men var morsomt å prøve uansett. Er nok en elendig furry :P
Men er nå gøy på en måte. Men så var jeg ikke god i tekstil heller, var mest sløyd :D

11
Tror nok masken min ser nokså forferdelig ut. Som betyr at den er perfekt for meg :D
Takk for hjelpen folkens, tror ikke jeg kunne greid dette uten hjelp av linker og tutorials. Var ganske morsomt å prøve ut :D

12
Introduksjoner / Sv: Hei alle sammen! ☆ミ
« på: 23. jul, 2014, 09:30 »
Hei, hyggelig at du stikker innom. Jeg håper du vil trives her :)

13
Regnet med at du ville trekke opp den ja, det er oversatt feil. I originalteksten kan det like gjerne ha stått pedofili. Vi vet faktisk ikke hva Paulus sin intensjon var. Det er selvfølgelig tapt da det ble oversatt. I mange oversettelser er til og med den delen fjernet fullstendig. Så du har nok ikke skuffet meg enda. Vet nå ikke selv hva den sier på latin (gresk?), men men.

Det er kanskje dobbelt moralsk for noen kristne å la kvinner få stemmerett osv men et faktum er at vi ikke lever i et samfunn styrt av en bok skrevet for over tusen år siden, for takk lov for det. Forskjellige folk bruker bibelen forskjellig. Mange norske kristne ville nok vært enige i at boka er mer som et bibliotek med tekster som kan tolkes forskjellig. Det er skremmende at den brukes på samme måte som Koranen for eksempel hvor det står klart og tydelig hva en skal og ikke skal gjøre. Det er ikke noe som er mer rett en noe annet (ved mindre gud selv kommer å sier det). Hvis en leser alt i bibelen bokstavelig motsier den seg selv mange steder. Tror jeg skal stoppe nå før jeg går på all out rage av ødeleggelsen av biblioteket i Alexandria osv. haha.
Vel akkurat det med oversattings feil kan jeg ikke backe up. Jeg bare vet utifra å ha lest bibelen engang.

Jepp, og det er bra. Religiøs praksis er sånn sett alreight ved tanke på at folk kan tro hva de vil. Når den får for mye makt. Vel man kan tenke hvordan det var i middelalderen. Så jeg vil si om man er imot noe selv om skriftene sier noe annet så synes jeg det virker litt dobbel moralsk og litt uærlig. Selv om jeg er glad at det ikke er sånt lengere

14
Jeg er mer sånn "Just do it person". Hmm forstår :)

15
Jeg skjønner ikke hva TS vil diskutere? Borgerlig vielse er allerede mulig på tinghuset og utføres av notarius publicus. Der har du det "humanistiske" bryllupet.

Men er det sånn seremonielt sett, eller bare penn og papir på tinghus :/ Men fant litt ut av det for ikke lenge siden men takk for info.

Sitat
Etter hva jeg har forstått så står det heller ikke noe om homofile i det nye testamentet, det noe i et av brevene til Paulus som kan tolkes som det,
Sorry for å skuffe deg. https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Timothy+1%3A10&version=ESV

Men så er det mye dobbelt moral i å hele tatt la kvinne få stemmerett ved tanken på at hun skal være underordnet mannen som skal ha autoritet ifølge teolgisk sett. Så nja, det blir et slags moderne vs tradisjonelt som man sikkert ikke har kommet helt over.

16
Glad for at jeg ikke levde da :O. Har alltid lurt på om profetene hadde en form for schizophrenia.. bare noe jeg har tenkt på :/

Edit: Om dere har lagt merke til det så ser jeg ikke et bibel vers der du skal steine lesbiske kvinner. Jeg har kun funnet om homofile menn. Kanskje det var vanlig på den tiden å tenke at menn var de som praktiserte slikt.

Så har jeg alltid lurt om Kristendommen var imot homofili basert på noen hedenske praksisser som kan ha blitt sett på som skamfulle som mannlig Seid i vikingtiden, iforhold til det engang var og det som er i dag, eller om det var fordømmelse rett og slett som Paulus kan ha tatt ifra Moselovene.

17
Jeg ser ikke helt hva dette skal forestille. Jeg tror du burde ha heller vist oss skumgummibasen FØR du limte på pels.

Formen på skumgummien skal spnn nogen lunde se ut som hva enn det du skal lage er.


Tutorials:

http://www.matrices.net/fursuiting.asp

Fulgte litt av den guiden av de basic reglene, men så bare prøvde jeg litt forskjellig. Så vet jeg ikke helt hva slags lim som er mest effektivt for å feste "Pels til Skumgummi", jeg brukte lim pistol for å feste skumgummi delene til hverandre osv. Lynlim kan funke sånn sett via stoff + skumgummi, men litt kjipt om det setter seg fast på fingertuppene. Er iallfall ganske gøy å lage maske, selv om jeg er ganske amatør på det :D

Du er iallfall kjempe flink til å lage iallfall, det beundrer jeg.

18
Jeg tenker at når det står i Bibelen at en ikke kan gå i klær som består av forskjellig materiale, så er Bibelen utdatert på så mange måter. Den Norske Kirken burde endre seg i takt med samtiden.
Ja, tror det var delen der menn ikke skulle gå i dame klær og damer ikke i menns klær osv. Ifølge ny testamentet kan ikke kvinner være lærere heller. Mye av verdiene våre er generelt sett ifra demokratiet, ifra grekerne når jeg tenker litt på det. Men tror man kan endre litt mer på de greiene om man drar dem langt nok. Men du har et godt poeng :D

19
Er lynlim bra for å lime pels til skumgumi :/
Noe av det sitter godt fast. Men sånn ellers, har dere andre forslag. Her er hvordan masken ser ut så lang
[pics gone]

20
Fursuit / Sv: Paxy blir til suit!
« på: 21. jul, 2014, 18:26 »
Kjempe kult :D

21
Jeg tenker at dette vil føre til at man kan enten gifte seg i et ikke religiøst seremoni (Jeg vil kalle det "Humanistisk bryllup" Hva slags navn ville du kalt det?), eller religiøst, bassert på om du vil leve livet ved å følge gud eller ikke. Poenget er at begge parter gifter seg. Så får man se hva slags vei man vil følge.
Enten "Tradisjonelt syn" eller "Moderne syn"

Om kristendommen eller andre religioner som er imot homofili plutselig sier at homofili er greit når det kommer til å gifte seg, så blir det en slags form for dobbel moral "litt uærlig", jeg synes ikke noe særlig om homofobi, men det mest realistiske er valg av hva man vil tro på, og slikt vil dette være det mest realistiske ved tanke på hvor mye debatt det er rundt dette. På samme måte som at man velger borgerlig over kristerlig innenfor konfirmasjon. Så blir dette mer som et valg. Og ikke debatt på et, fysj og uff opplegg :)

Så jeg bare tenker istedet for at man må gifte seg religiøst som går imot homofilt ekteskap, så er det lettere å gifte seg ikke religiøst. Sånn seremoni opplegg iallfall :D i en alder da man er gammel nok til å gifte seg.

Hva tror du om det?

22
Fursuit / Sv: Hva kan jeg kalle suiten?
« på: 19. jul, 2014, 19:39 »
Wow, dere er så flinke til å lage suits. Sykt kult dere får dem til å se ut.

23
Bjeff! Mjau! Mø! / Godteri sjuk
« på: 15. jul, 2014, 22:33 »
Blitt det i det siste :)

Hva med deg?

24
Skal prøve, takker mye for hjelpen. Dere er kjempe hjelpsomme :)

25
Hva slags type lim anbefaler dere for å sette delene sammen med. Tror jeg forstår mye takket være den hjelpsomme tutorialen som dere har linket meg til.

Sider: [1] 2