Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Hanna A. Holm

Sider: [1]
1
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 09. mai, 2017, 15:22 »
10!

2
Hadde vært supert om jeg kunne fått til en prat med deg/dere :D skal begynne å planlegge hvor i Norge jeg skal dra osv. nå snart så da kan jeg kanskje si ifra nærmere etterhvert?  [blush]

3
Dyr og natur / Vegetarianer
« på: 14. des, 2016, 13:56 »
Hei! Vet ikke helt om det her er riktig sted å spørre, men er det mange vegetariere/veganere her i miljøet?

4
Hei! Takk for svar! Og beklager for seint svar tilbake.

Jeg skal så absolutt sjekke ut Nordicfuzzcon, det ser ut som et veldig artig/bra con :)

Jeg setter også stor pris på all info du har gitt meg, sånn som for eks. det med "furwalks" og furwaycon. Dette er informasjon som kommer godt med videre :)

Jeg ønsker så absolutt å slå av en prat med deg i fremtiden hvis det passer deg :)

Hilsen Hanna


5
Introduksjoner / Lyst til å være med på masterprosjekt? :)
« på: 28. sep, 2016, 17:04 »
Hei!


Mitt navn er Hanna Aks Holm. Jeg er 24 år gammel og masterstudent i Sosialantropologi ved NTNU (Norges Teknisk-naturvitenskapelige Universitet).
Jeg skal nå begynne på mitt masterprosjekt og ønsker at masteroppgaven min skal sentrere seg rundt furries, da jeg syntes dette temaet er svært interessant.

Jeg kan kort nevne at Sosialantropologi omfatter studiet av sosiale prosesser, sosial organisasjon og samhandling. Kort og godt studiet av sosial interaksjon mellom individer.

Jeg har da pekt meg ut noen temaer som jeg kunne tenke meg å fokusere på:
Jeg ser for meg at det ville vært spennende å se på klassifikasjonsproblemer som eksisterer rundt furs, samt ‘furryidentitet’. Jeg har en antagelse om de etablerte klassene i samfunnet (som for eksempel klassen «innvandrer») er mer og mer utdatert og hemmende, og at vi i dag har flere og flere individer som ikke klarer å finne tilhørighet i de allerede etablerte klassene i samfunnet. Dette kan føre til feilaktige fordommer.

Mitt mål med denne masteroppgaven er å få frem DERES side av saken. Jeg ønsker å synliggjøre mangfoldet, og at dere skal få mulighet til å få uttrykt deres tanker og meninger rundt temaet  :)

Så er det da slik at vi antropologer er svært glad i deltagende observasjon, det vil si at forskeren deltar i de sosiale prosessene han eller hun studerer. Så basically vil jeg være med på alt det artige dere gjør! (men samtidig samle inn informasjon)
Det jeg ønsker er å kunne komme i kontakt med en eller flere furrygrupper, gjerne i Trondheimsområdet (men er også åpen for andre steder i landet!) og være med på sosiale sammenkomster, gatherings, cons og liknende (alt sosialt med andre ord). Jeg vil prate med dere, bli kjent med dere, utføre intervjuer samt også bare være tilstede. Alt vil være anonymt (om ønskelig) og vil foregå på deres premisser. Jeg tilpasser meg etter dere :)

Selve prosjektet vil begynne etter jul og vil vare i ca. 6 mnd. (Jan. – Juli). Etter dette vil jeg bruke ett år på å skrive masteroppgaven, som skal være ferdig våren 2018.

Håper dette virker interessant!

Hvis du har spørsmål er det bare å ta kontakt!


Mvh

Hanna A. Holm~ [ureshii]

Sider: [1]