Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - KotoWolfir

Sider: [1]
1
Fursuit / Realistisk Fursuit Makers
« på: 23. feb, 2018, 10:48 »
Halla folkens!

Jeg er interesert i en Realistisk fursuit for min kjære fursona Koto, og lurer derfor på om folk noen vet om noen!

Jeg vet allerede om:
Clockwork Creatures
Inerri Creatures

Lurer på om det er andre makere.. Må vite om det før jeg bestemmer meg!!

2
Introduksjoner / Katten er tilbake (tror jeg!)
« på: 23. feb, 2018, 10:33 »
Halla folkens, tenkte det var på tide med ny introduksjon, da det er en god stund siden jeg har vært innblandet i det norske furry miljøet.

Litt om meg:
Jeg er en saber toothed cat fra Trondheim. Jeg er tidligere kjent som Rezso Fang, Szetricax Fang, og Kereshni Fang. Jeg registrerte meg første gang her på forumet i 2010 eller 2012, husker ikke helt men en av de to.

Jeg kommer fra Trondheim, men har bodd i Stavanger i fire år, og nå bor jeg i Oslo grunnet jobb. Planen er å komme meg til Østerike for tre måneder for lærlingetur, og dra videre til Sveits og jobbe der i to år, om jeg kommer meg inn på jobben jeg ønsker.

Jeg er veldig engasjert innene IKT, og jobber for Teknisk Ukeblad Media, og jobber med å starte opp egen bedrift innen faget, men litt usikkert når dette blir (har allerede ett webhotell hvor jeg kan hoste nettsider, hvor jeg tar kun 10kr i måneden uten oppstartsgebyr, for morroskyld! :D)

Jeg er litt shy så å snakke face to face med folk er litt skummelt, samme med furmeets, men inviterer noen meg så tror jeg nokk jeg blir med.

Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt med meg! :D

-Koto Wolfir

Sider: [1]