Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Lighty Paws

Sider: [1]
1
Introduksjoner / Hei der!
« på: 10. apr, 2018, 22:57 »
Hei! Jeg er Lighty (opplagt ikke mitt virkelige navn, men det er det Fursonaen min heter for øyeblikket). Jeg blir 17 i år og bor i Trondheims området!
Før jeg sier noe annet, så beklager jeg hvis den norske gramatikken min er litt rusten. Norsk er morsmålet mitt, men jeg leser og skriver mest engelsk. Kan hende at jeg gjør ett par skrivefeil her og der!

Jeg bør vel si litt om meg selv da.

Jeg liker animasjon (driver ikke på med det selv men har mye respekt for det), Xenofiction (på Engelsk så klart, så litt sånne ting som "Watership Down", "Guardians of Ga'hoole" og andre serier), å tegne (ikke sånn super god på det men jeg jobber med saken), spille video spill, og jeg driver på å eksperimentere med å lage plushies.

Jeg har nok teknisk sett vært en Furry siden jeg var rundt 10, men har aldri før blitt involvert i fandomen, eller tenkt på meg selv som en før, ja, i fjor kanskje? Jeg ble bare ordentlig interessert noen jeg kjenner via internet lagde en Furry Discord server og spurte om jeg var en. Så, nå er jeg her, og vurderer å spare opp til en partial, sånn at jeg kan kanskje få tak i en når jeg fyller 18.

Fursonaen min er en blanding av en hvit tiger og en drage-aktig skapning. Så, en blanding av den Fursonaen jeg har hatt lengst (en hvit katt med grå striper) og den første (en snodig drage-aktig reptil ting jeg lagde da jeg var sånn cirka 10.)

Har aldri dratt på furmeets eller conventions og aldri møtt en Fursuiter "IRL", og har ingen venner på skolen som er en Furry heller, så jeg bestemte meg for å starte her.

Så, hei! Jeg håper at jeg kan finne noen venner her og kanskje bli litt mer involvert i fandomen ^^

Sider: [1]