Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - fiesen

Sider: [1]
1
Dyr og natur / hjelp de meksikanske ulvene
« på: 12. okt, 2013, 11:44 »
Det er et film team som lager en dokumentar om de 75 gjenværende ville meksikanske ulvene, men de har et lavt budsjett og trenger penger. hvis du donerer får du til og med ulike premier avhengig av hvor mye du donerer, men mest viktig er jo så klart at ved å gjøre denne filmen mulig å lage, så blir du med på å kunne spre kunnskap om ulver og hvordan noe må gjøres, til resten av verden. hvis du ikke kan donere kan du jo fortelle vennene dine, på tumblr, fA eller i virkeligheten for eksempel. det er bare 4 dager igjen til man ikke kan donere lenger!

Her kan du lese mer og donere om du vil: http://www.indiegogo.com/projects/the-last-pack

2
Fursuit / blindspot
« på: 18. jun, 2013, 13:24 »
såååå jeg driver jo på å lager fursuit, og jeg har et spørsmål i forhold til ''blindspot'' det som er i mellom øynene på fursuiten liksom.
når jeg har på fursuithodet så er det litt blindspot som jeg ser med mine egne øyner. akkurat nå ser selve fursuiten sine øyner veldig bra plassert, og jeg er redd for at hvis jeg setter de enda nærmere sammen for å minske den blindspotten, så vil fursuiten sine øyner se rare ut...
jeg vet at veldig mange sier at det er blindspot på fursuiten sin. på min er det ikke så veldig ille, det hadde bare vært mer behagelig uten xD
dette spørsmålet er kanskje dumt, men jeg lurer på om synet kan bli påvirket av å gå rundt lenge med et fursuithode med blindspot?

3
Fursuit / hvordan syr man sammen bitene?
« på: 04. mai, 2013, 20:34 »
såååå fursuithodet mitt er veldig snart klart for furring, men jeg bare lurer på hvordan man burde sy sammen bitene?
når man klipper ut bitene som skal syes sammen, skal man da klippe litt større biter så man kan sy utifra den ekstra plassen?
eller skal man klippe bitene ut akkurat så store de skal være og sy de sammen sånn akuratt på kanten?
dette var veldig vanskelig å forklare, men jeg håper noen skjønner xD

4
Fursuit / wooooh lager fursuithode
« på: 21. apr, 2013, 19:13 »
har endelig startet nå, og den begynner sakte men sikkert å ta form :3
skal laste opp bilde når foambasen er ferdig :P

5
Bjeff! Mjau! Mø! / paypal
« på: 14. apr, 2013, 20:43 »
jeg tenkte at det kunne vært morsomt å ta commissions en eller annen gang, men først må jeg lære meg hvordan paypal funker. vet noen om det er vanskelig å bruke? D:

6
Fursuit / fursuit supplies?
« på: 11. apr, 2013, 11:43 »
så jeg fant siden fursuitsupplies.com, og de har nesten alt jeg trenger :D
jeg bare lurer på om noen andre har kjøpt derfra før, og om det var en bra side å bestille fra?

7
Hei jeg har en oppgave på skolen hvor vi skal finne ut mer om en gruppe, kultur, eller hva som helst sånt. Jeg vil finne ut mer om furries. Jeg er jo en furry selv, men det er vel bare på grunn av at jeg tegner dyr med menneskelige egenskaper på to bein med klær, noe jeg har tegnet siden jeg var liten. Altså, jeg har ikke alltid kalt meg furry og det er samme for meg om folk kaller meg det eller ikke, hvis dere skjønner.
Jeg vil finne ut grunner til at andre er furry. Hvor mye betyr det for dere? Hvordan ble dere furry? Hva tenker dere om det bilde folk har fått av furries, og rykter og sånt? Har dere vært på furry con, og hvordan var der/ hva gjør dere der? Sånne spørsmål!
Så, vil hvem som helst svare på dette? Jo flere jo bedre! Dere kan være helt anonym og alt! Men hvis noen ikke trenger det og for eksempel har en fursuit, kan jeg ha med bilde av det? jeg trenger ikke å ta med navn!

Jeg skal på banzaicon og hvis noen skal dit, så kan jeg kanskje intervjue dere der? :)


På forhånd takk!

8
Fursuit / hva lager man øyner av
« på: 18. des, 2012, 18:17 »
hva heter de gjennomsiktige hvite greiene man kan male oppå som er veldig vanlig til å lage fursuit øyne av?

9
Fursuit / innsiden av et fursuit hode... spørsmål xD
« på: 14. sep, 2012, 15:15 »
når skumgummien er ferdig forma og alt og før jeg begynner med å legge på pels, skal jeg dekke fursuit hodet med noe svart inni munnen. men jeg lurer på, dekker man også hele hode på innsiden? jeg limer ikke hodet oppå en balaclava, men jeg skal ha en på meg når jeg har på hodet sånn at jeg holder det rent med å bare vaske balaclavaen. er et da noe vits i å dekke hele innsiden med noe? jeg så en video på youtube der en viste inni fursuit hodet, og der var det dekket med svart, men hun hadde på seg en balaclava også. jeg tror det folk bruker til å dekke med på innsiden er fleece eller noe... høres litt varmt ut så jeg er ikke sikker...
men ja, litt vanskelig å forklare, men jeg håper noen skjønner hva jeg mener og at jeg får et svar   [smile]nå lurer jeg på, hva er det folk bruker til å ta inni hodet? jeg vil ikke ha på to balaclavaer så jeg tenkte å kjøpe et eller annet tøy å lime inn :P

10
Fursuit / et spørsmål om teip :P
« på: 03. aug, 2012, 15:56 »
når man dekker fursuit hodet med teip er det bare for å tegne på streker og sånt så man kan klippe ut nøyaktige deler av pelsen man skal feste på?
man teiper ikke hodet på nytt og latt det være på og limer pelsen oppå det?

og pleier man å dekke hodet på innsiden med noe, hvis man ikke har den på en balaclava men bare bruker skumgummi?

11
Introduksjoner / heyo :3
« på: 22. jul, 2012, 14:30 »
tenkte at jeg kan skrive litt om meg selv [w-cool]

jeg elsker å tegne og tegner for det meste dyr, både furry og vanlige dyr :P jeg har alltid likt å tegne og har egentlig tegna furries ganske lenge, men har aldri tenkt noe særlig over det før nå i år xD

etter at jeg fant en video fra et tv program på youtube som heter ''my strange addiction'' om en som gikk kledd i fursuit hver dag, fikk jeg lyst til å lage en fursuit:P  ikke for å gå rundt i den hver dag, men for å dra på conventions i fursuit :3 jeg har aldri vært på con før og gleder meg kjempe mye til å dra på mitt første con i september! (det er kawaiicon og jeg har skrevet mer om det her: http://www.norwegianpaws.org/forum/index.php?topic=2724.0 )
bestemte meg for å lage en fursuit selv, for jeg klarer ikke å vente til jeg har råd til å kjøpe en xD jeg har veldig troen på at den vil bli bra, for jeg vet at jeg klarer å lage ting og at det blir bra selv om jeg ikke har gjort det før :3 prøvde å lage et hode tidligere i år, men skal starte på nytt, så har jo litt erfaring xD
så hvis alt går etter planen vil jeg ha ferdig et hode, hale og poter til neste con, og så etter hvert hele fursuiten :3

jeg vil gjerne bli kjent med mange flere som også er i denne fandomen [smile]

12
Conventions / om kawaiicon!
« på: 20. jul, 2012, 23:25 »
er det noen her som skal på kawaiicon i porsgrunn i september? :3kawaiicon blir arrangert på herøyahuset i porsgrunn i telemark, den 1. september! jeg synes å huske at jeg leste at det er første gang i år det blir arrangert! her er det blant annet cosplay konkurranse og tegnekonkurranse, og sceneshow så klart. man kan enten bestille en vanlig billett for 100 kr, eller en overnattingsbillett for 50 kroner mer ^^
det er visst bare i en dag, men de som kommer fra steder litt lengre borte kan sove over og dra hjem dagen etter. for de som overnatter blir det film og sånt på kvelden.

FOR Å LESE MER: http://kawaiicon.net/
Sider: [1]