Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Arrius

Sider: [1]
1
Spill / Star Citizen
« på: 16. mar, 2016, 00:24 »
Star Citizen <klikk for mer info og lekkre bilder!


Noen hardcore fans her? casuals? spoil em secrets to meh! Hva har du tenkt å gjøre i SC når det slippes? Mining? Trading? Exploration? eller kanskje du heller er en som ville gjøre som forfedrene dine og være space pirat?
Er du med i en organisasjon? hvorfor akkurat den? 


***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

 Jeg regner nesten med at jeg ikke er den eneste her som er ganske så hyped på SC selv om det er leeeeeeenge til release, men vi kan jo allerede logge på å prøve noen skip (vist du har backa eller er free to play) :D

Men, jeg leter etter noen å spille med når det endelig slippes, jeg er uten en organisasjon og lurer på om det er noen som har en ok som jeg kan joine ? Jeg eier en Freelancer av MISC og vurderer å gå mining/trading eller kanskje salvaging ^^

Vist du bruker denne koden under registrering av ny konto: STAR-6PBD-DKMJ  , så får du 5,000 UEC (valuttaen til SC) helt gratis ^^

PS, du finner profilen min HER og jeg går under navnet LIRITO da Arrius desværre var tatt ^^

2
Dyr og natur / Hermelinkanin/New Zealand Red
« på: 03. mai, 2014, 20:47 »
ADVARSEL: Bildene dere kommer til å se er så sukkersøte at det er en potensiell fare for diabetes. Sightseeing på eget ansvar!


Hei og hå, nå har det seg slik at søsteren min driver oppdrett på Hermelinkanin og derfor vil jeg "reklamere" litt :pFørst vil jeg bare si litt om kaniner, og håper dere leser dette FØR dere bestemmer dere for å kjøpe en.
kaniner er kjempesøte når de er små, men de krever oppmerksomhet og stell.Tenk deg om før du kjøper! :)

Så om du har lyst på et dyr, vær sikker på at du virkelig har lyst på det, og ikke at du har lyst på det fordi nabo A eller bestekompis B har det. Det er tross-alt et levende vesen vi snakker om her og ikke "bruk og kast"

Disse kaninene har det veldig godt sammenlignet med mange andre dyr, jeg har vært med å hjelpe til i stallen og det første kaninene gjør når man åpner dørene er å løpe bort til handa får å lete etter noe godt :P jeg blir like glad hver gang jeg kommer inn der :D

Over til hovedpoenget i denne tråden:
Selve nettsiden hvor det står litt om kaninene etc: http://ganzie.net/Solglott.html
Hun skal også starte med avl av New Zealand Red så mer info om dette kommer.

Du finner forøvrig flere bilder her om du vil vite mer om kaninene http://bloggen.ganzie.net/#category6

Og litt på si, hun tar også fotooppdrag! (dyr only!) http://ganzie.net/Oppdrag.htmlVil også beklage dårlig formulering, men jeg er nok desverre ikke noen skribent :)

Men er det noen som har spørsmål angående kaniner, hunder el så er det bare å sende PM så skal du få svar :)                             ^Kaninens navn: Fat Albert  :)

3
Pelskunst / Tegnehjelp
« på: 16. des, 2013, 18:49 »
feil plass å poste dette, men aner ikke hvor jeg skal poste dette... ;D så admin has job now !

ok, så søsteren min tegner, og har nettopp kjøpt seg tegnebrett men hun vil ha hjelp med brushes blantannet i tegneprogrammet  Adobe Sketchbook pro 6..

så om noen her vil hjelpe min kjære søster i 20 årene som (IKKE er furry btw!!) så vær så snill å send PM her, facebook eller skype :)


Første hun tegna. http://fromling.deviantart.com/art/Hugs-Wanted-420192833

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Gifs, in all colours and sizes!
« på: 26. apr, 2013, 18:40 »
Hei og hå! :)

har sett et økende "problem" med bruk av alt for store GIF's (Graphic Interchange Format) i bruk i signaturer og lignende på forumet, dette er til stor irritasjon for noen av brukerne, så vær vennelig å hold dere til hva som er tillatt på Forumet (om jeg ikke husker riktig så mener jeg det er 350x150, hvor 150 er max høyde.)

anywho, har dere noen GIF's dere mener er kule og mener trenger oppmerksomhet? (ikke i signaturen om den er større en tillatt) Føl dere som hjemme og legg Gifs ut her. som dere ser, så er GIFene under litt i største laget for å ha i signaturen, igjen, vær vennelig å respektere reglene her på FN.

 NB: Ingen gifs av pornografisk innhold eller annet 18+ relatert her.

ting som dette > < er mer en velkommen :))

Ha en forstatt fin dag :D

5
Dyr og natur / Nymfeparakitt oppdrettere
« på: 15. jan, 2013, 18:38 »
hei og hå, har nå endelig bestemt meg for å kjøpe meg en nymfeparakitt :) jeg lurer ganske enkelt på om noen her har en nymfeparakitt, eller vet om noen som har, og kan annbefale en oppdretter? å kjøpe i fra dyrebutikk er HELT uaktuelt.
vet at de nymfeparakittene som kommer til vår dyrebutikk kommer fra imazoo, en svensk fabrikkprodusent. *fabrikk* shivers.. dyr i dyrebutikker har det skjeldent bra..

takker på forhand for tips og linker :)

6
Privat portefølje / [Metallarbeid/jobb]Arrius's makings
« på: 29. nov, 2012, 20:36 »
ok, for dere som ikke vet det enda, så er jeg lærling som CnC maskineringsfaget, jeg lager mye rart, og tenkte at jeg kan legge ut litt bilder av hva jeg gjør :)

CNC-maskineringsfaget skal legge grunnlag for yrkesutøvelse i datastyring av maskiner for produksjon av mekaniske deler og komponenter. CNC er en forkortelse for Computer Numerical Control og betyr datastyring og kontroll av bevegelser med hastigheter, posisjoner, retninger og tilstandssensorer på maskiner. Nasjonal og internasjonal industri setter høye krav til kvalitet, standardisering, prosedyrer, kontroll og dokumentasjon. CNC–maskineringsfaget skal medvirke til å utvikle fagkompetanse som tilfredsstiller slike krav.<

frese litt her og der

så får vi noe slikt som dette :)THE HORRORS!!!!more to come :)

7
Bjeff! Mjau! Mø! / Den Glade Status
« på: 19. okt, 2012, 21:20 »
I det siste, så virker deg for meg som at det har blitt mer negativitet i forumet, vet ikke om at det er fordi det er mørkt og dystert ute siden det er høst, eller om det er en super-skummel-super-stor-super-kanin som skremmer vettet av folk og smitter over negativitet.

Anyhow, vil at dette skal være en plass der det BARE skal skrives om hyggelige ting, slik som fks: du har kjøpt deg bil, hest, hus etc, eller du har blitt onkel, tante, noen i familien har blitt gift. bare slike ting, ting som rett og slett gjør deg glad :D

vil ikke se noen form for negativitet her, dette kan gjøres over på klagemuren :)

9
2012 (Arkiv) / Reise Sammen? (2012 - Låst)
« på: 06. sep, 2012, 21:48 »
Hvor mange er det som kommer til å ta tog til Further North? jeg kommer til å ta tog fra Bjerka til oslo, og tenkte det kunne vært morsomt om vi kunne ha planlagt det slikt at alle reiste sammen nedover til oslo :)

nå skal det sies at jeg har ikke peiling på hvor mange som kommer på Further North som trenger å ta tog :)

hadde vært pawsome om dette kunne blitt en realitet  :D

Når er enda usikkert, vet ikke om jeg drar på torsdagen, siden det tar 15 timer med tog.. kan også hende jeg drar på onsdagen :)

10
Introduksjoner / hei hei : )
« på: 24. jul, 2012, 00:45 »
hei, mitt navn er Ole Martin"Bluntie" 19 år og kommer fra Nord-Norge, nærmere bestemt Hemnesberget, har alltid vært veldig glad i løvenes konge (sjokk!!!) samnt bolt og andre lingnende filmer/serier.

har vært skap furry siden jeg så Løvenes konge for første gang (12 år siden)

Har vært moderator på minstall, som min kjære storesøster (Akasha/Ganzie for de som kjenner igjenn de navnene) og var moderator for godt et år. (var ikke en kjempe jobb, fjortis jenter som krangla heeeeleeeee tiden  [sad] )

jeg er lærling som CnC maskinarbeider, som faktisk er et veldig spennende yrke! og vil bli færdi utdannet i 2014, foruten om dette så har jeg ikke verdens mest spennende liv, bruker mye av tiden forran pc'n med katten og hunden i fanget og surfer på nett. når jeg ikke er på datan så er jeg enten på jobb, eller på tur.

og det var nesten hele livs historien min :p Håper jeg er velkommen her! :)) (ps, har alldri vært noe spessielt aktiv på noen forum, forruten minstall)

Er det noe annet dere lurer på så er det bare å spørre :)


Sider: [1]