Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Avaarana

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Furs i Fredrikstad eller Sarpsborg?
« på: 31. jan, 2014, 12:41 »
Vil sjekke ut om det er noen furs i nærheten av meg, så sleng dere på hvis dere føler for å dele at dere bor i nærheten :) PM er også lov dersom dere vil være litt mer anonyme! Man skal ha respekt for privatliv her, hehe ^^

Dersom noen bor på Hvaler eller andre steder litt lenger unna, men kanskje ville hatt noen å finne på noe med, så er det også forsåvidt bare å kommentere eller sende PM da også!

Kan jo fortelle litt om meg selv sånn for å få andre til å gjøre det samme:
Kallenavnet mitt er Ava da jeg ikke er 100% komfortabel med å gi ut det ekte navnet mitt enda, jeg er 21 (snart 22) år gammel, og har min egen lille hybel ca. 20 min gåtur unna Fredrikstad sentrum :) Sivilstatusen min har vel forsåvidt ikke så mye å si, men kan jo slenge på at jeg er singel uansett. Fursonaen min er en brun katt som de fleste tenker på som kakao eller sjokolade, og jeg er egentlig veldig sjenert av meg, så at jeg tørr å gjøre det her er fullstendig utenfor min komforsone.

Håper på svar ~

2
Kjøp og salg / [Åpent] Commissions fra Avaarana
« på: 24. nov, 2013, 10:22 »
Hei!

Jeg har nettopp flyttet fra kjæresten min i Oslo for å bo noen måneder hos familien i Fredrikstad, og jeg trenger sårt med penger, så jeg åpner commissions via nettbank. PayPalen min er stengt fordi jeg tjente for mye, men nettbank funker fint for alle i Norge, så jeg er fortsatt åpen via det.

Priser er her:


Terms of Service finner du her: http://avaarana.weebly.com/terms-of-service.html

NB: PÅ GRUNN AV HVORDAN SITUASJONEN MIN ER FOR TIDEN, SÅ VIL JEG IKKE VÆRE I STAND TIL Å KUNNE GI TILBAKE PENGER PGA PRIVATE ÅRSAKER!!

Dersom du fortsatt er interessert, så kan du fylle inn denne og sende den via PM:

DA/FA username:
PayPal account:
Email:
Type of drawing:
Soft or cell shading:
Character(s) name:
Character(s) reference:
Character(s) description:
Progress:

Question(s):

3
Introduksjoner / Hei igjen
« på: 15. aug, 2013, 23:51 »
Dette er ikke første gang jeg skriver en intro post om meg selv her. Føler jeg kom skikkelig skjevt ut på forumet sist av flere forskjellige grunner. Hovedgrunnen er at jeg er så sjenert at jeg nesten spyr av tanken på å skrive direkte til folk, så naturlig nok blir jeg ikke lett kjent med andre og jeg føler meg lett utenfor. Dette er noe jeg prøver å jobbe med, men det er fryktelig vanskelig, så jeg håper folk er villige til å gi meg en liten dytt ved å hjelpe meg i gang med samtaler og lignende. Jeg er ikke umulig å snakke med når jeg først blir litt varm rundt øra :P

Jeg pleide å gå under Raiira på forumet tidligere, men jeg byttet til Avaarana for å holde tritt med galleriene mine på DA og FA. Det skjedde masse på Raiira accounten som ble ekstremt ubehagelig, så jeg bestemte meg for å starte på nytt med et nytt navn. Nå er alt mye bedre!

Kanskje jeg heller skal fortelle litt mer praktiske opplysninger om meg selv før jeg fullfører. Jeg responderer til Raiira, Ava, og Heidi (mitt ordentlige navn). Jeg er 21 år og bor sammen med Velvian og familien hans på Skedsmokorset. Hobbyene mine går i tegning, skriving, tv-serier, anime og manga. Ellers er jeg fryktelig glad i mat og jeg er en grusom matmoms.

Uh, ja... går og legger meg nå!

God natt!

4
Privat portefølje / [Tegning] Avaaranas pit
« på: 15. aug, 2013, 23:29 »
Morn,

nå er jeg tilbake på forumet, tror jeg. Skal få byttet profilnavnet mitt til Avaarana i stedet for Raiira, men jeg legger uansett ut den tråden her med gang.

Takk for at du titter innom tråden min!

Er litt usikker på om den her er upassende for forumet eller ikke. Om den er det, så bare si ifra så fjerner jeg den med en gang. Uansett, så er det en art trade jeg gjorde med kameraten min RT-001 (DA), RT001 (FA) rett etter at jeg kom hjem fra Italia med Velvian:


Ref.sheet av min ekstremt introverte karakter Alice:

5
Pelskunst / Talentfulle artister
« på: 14. sep, 2012, 10:40 »
Hei!

Nå har jeg lett meg gjennom hele kunstdelen av siden her, og alt jeg fant var tråder for å vise frem egne kontoer på både DA og FA, så jeg fant ut det var på tide å legge ut linker til artister som vi blir inspirert av. Om det allerede er en sånn tråd så må jeg bare beklage på det dypeste for å ha oversett den .__.

Anywho, jeg starter!

Talentfulle artister jeg liker:
http://akane-the-fox.deviantart.com/

http://allinix.deviantart.com/

http://aiki-ame.deviantart.com/gallery/

http://apofiss.deviantart.com/

http://avalonanubis.deviantart.com/

http://avionetca.deviantart.com/

http://chalodillo.deviantart.com/

http://coyox.deviantart.com/

http://dragendorf.deviantart.com/

http://dragoon86.deviantart.com/

http://elsevilla.deviantart.com/

http://emperpep.deviantart.com/

http://falvie.deviantart.com/

http://fenrixion.deviantart.com/

http://firefeathers.deviantart.com/

http://halothane.deviantart.com/

http://herbsthase.deviantart.com/

http://jeniac.deviantart.com/

http://jesonite.deviantart.com/

http://l-blair-l.deviantart.com/

http://luigiix.deviantart.com/

http://majime.deviantart.com/

http://napkit.deviantart.com/

http://neonraptor.deviantart.com/

http://noben.deviantart.com/

http://pacmancorp.deviantart.com/

http://penguinexperience.deviantart.com/

http://phation.deviantart.com/

http://shilin.deviantart.com/

http://shadow-wolf.deviantart.com/

http://silent-youkai.deviantart.com/

http://silverfox5213.deviantart.com/

http://sootxsprite.deviantart.com/

http://sowia.deviantart.com/

http://temrin.deviantart.com/

http://thanshuhai.deviantart.com/

http://tofu93.deviantart.com/

http://vixenslife.deviantart.com/

http://whitephox.deviantart.com/

http://xxmteexx.deviantart.com/

http://ziyoling.deviantart.com/

Den lista ble litt lenger enn jeg trodde, så jeg valgte å ha mellomrom sånn at det blir lettere å lese ;D Hvilke artister liker dere?

6
Introduksjoner / Hello
« på: 09. aug, 2012, 19:18 »
Uhm, heisann!

Jeg heter Raiira og er kjæresten til Velvian som har vært en del av furrysamfunnet mye lenger enn meg. Første gangen jeg ble introdusert til furries var da jeg møtte han, og senere har jeg også begynt å tegne anthro samt interessere meg mer for det.

Problemet mitt er at jeg ikke helt klarer å innrømme ovenfor meg selv at jeg muligens er en furry, men jeg bestemte meg for å gi det en sjanse ved å melde meg inn her. Jeg har til og med en sona.. her er hun: http://raiira.deviantart.com/gallery/#/d56oq9p Tegnet selv, så.. uhm, ja..

Sånn ellers er jeg fra Fredrikstad, er 20 år, og sjenert. Veldig sjenert.

Sider: [1]