Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Morisith

Sider: [1]
1
Pelskunst / Furiffic!
« på: 08. jul, 2016, 13:51 »
Noen andre som har en Furiffic profil?

Tenk en type FA x Weasyl bare 100 ganger bedre :)   (og tommere - men det begynner å komme flere folk eg lover hehe)

Jeg er; https://www.furiffic.com/Morisith der og er tilfeldigvis og en moderator, så kan garantere rask hjelp :) 

Jeg føler jeg pimper siden så mye at folk blir lei av meg, men jeg har digget den siden jeg signa opp, så lenge før jeg ble mod ^^

2
Kjøp og salg / Trenger pelsrester i masse farger
« på: 12. aug, 2015, 23:03 »
Ello - jobber på et superdupert "hemmelig" prosjekt, og trenger derfor masse farger

trenger ihvertfall 40x40 av hver farge da det ikke er så store biter til designene men jeg trenger mye.
så om du har;

lys lilla /lavendel
lyserosa
rosa
lyseblå / baby blå
mellomblå
orange
grønn
lysegrønn

eller noen lignende lyse farger så svar gjerne eller send meg en pm <3 
Hadde i hovedgrunn tenkt av type "luxury shag", altså den som er lang og mest vanlig til suits - men jeg må shave en del uansett så om du har kortere pels typer så vil jeg fortsatt gjerne se på de :)   ((Bare ikke sånn kort minky eller seal, det er for kort))

3
Dyr og natur / Akvarium anyone?
« på: 11. aug, 2015, 19:35 »
Etter valpen min døde av alderdom (valp for alltid vettu :D ), så fant vi ut at det var veldig stille i huset.
og vi tenkte å skaffe oss et dyr som "tok litt mindre tid og plass" enn en 70kg hund.  Så ikke hund eller katt, så lurte jeg på gnagere eller andre smådyr men jeg kjenner meg selv rett og vet at eg elsker å kjemme bort gnagere, så jeg hadde aldri blitt fornøyd med levevilkårene dies med mindre de fikk sitt eget hus.

Så, valget landet på fisk - det er lett og greit tenkte vi. (hahahaha) Så vi kjøpte en 60liter tank, 3 gullfisk og en pleco (bunnspiser). Ett år senere og masse nybegynner feil så har vi 1 gedigen gullfisk og 2 pleco'er.  Så var spørsmålet - noen andre som har falt i akvariums fellen? 

Fiskene er fantastiske å se på og jeg planlegger å oppgradere tanken - trodde ikke jeg kunne bli så knyttet til noe jeg spiser nesten hver dag :P

4
ok, la oss prøve dette igjenn xD Mitt gamle brukernavn var Formicidae - men jeg foretrekker Morisith siden det er det jeg bruker overalt nå ^^
Kommer nok til å lurke mest sånn som jeg gjorde før - men synes ihvertfall ikke brukernavnet mitt er superteit lengre, så mer sannsynlig at jeg er på ^^

5
Kjøp og salg / Har noen noe Buckram liggende?
« på: 12. sep, 2014, 19:46 »
Godt mulig feil sted, men tenkte det passer best her^^

Trenger Buckram til øyne i en toony suit asap. Jeg bestillte det i begynnelsen av august, og pakken var her visst i midten av august - men postkontoret glemte å si ifra at pakken var her og sendte den i retur! D:< 

som da endte med at jeg nå sitter her med kun øynene som mangler og deadlinen nærmer seg fort. Så om du har noe liggende betaler jeg gjerne for det + porto.  Eller vet du om noe genialt som selges i butikk som kan brukes? Jeg har nemlig ikke funnet noe, verken på panduro eller sybutikker.

6
Fursuit / Kan du gjette arten? (suit in the making)
« på: 25. apr, 2014, 02:17 »
Ok, eg får ny (partial) suit *squee* dette blir min første custom som jeg ikke lager selv, så jeg tenkte å lage en liten teaser her :D

kan du gjette hvilke dyr/rase eg får suit av?  (kanskje åpenbart at den tilhører hundefamilien)

bilder hittil som eg kan vise dere;

Halen; http://www.furaffinity.net/view/12863447/
litt av munnen; http://www.furaffinity.net/view/13297894/

hint; har hatt en av disse selv :D

Håper å få bilder opp i neste uke en gang, men det var ikke garantert ^^

7
Fursuit / Airbrush maskin
« på: 25. jul, 2013, 02:02 »
så! :D

Nå har eg hatt planer om å kjøpe en airbush maskin lenge, og lurte derfor om noen på forumet vet om positive og negative sider med forskjellige maskiner?  Den jeg absolutt har øynene på er denne vakre her; http://www.ebay.co.uk/itm/AIRBRUSH-KIT-AIRBRUSH-COMPRESSOR-AIR-BRUSH-COMPRESSOR-/370268372610?pt=UK_Crafts_DrawingSupplies_EH&hash=item5635b6fe82

den har alt du trenger utenom maling, skal være noenlunde stille (men her er ikke forventingene de høyeste altså :P), kunne brukes på små detalj områdene og større "mykere" områder. Er egentlig redd for at sånn ting er for gode til å være sanne. Den billigste jeg fant innad i norge var 4k, og det var kun selve hodet og ikke luft tanken eller røret mellom de D:   Jeg vet at toll + frakt blir dyrere enn de 600,. den står som på siden, men det må da alikavel komme under 5k som er prisen for noe av dårligere kvalitet her til lands.

Noen som kommer på noe eg kan ha glemt? Hadde vært kjempekult å kunne airbrushe :)  

Nå må eg bare velge om eg skal skaffe meg airbrush maskin først, eller om eg skal ha NFT pelsen først :/   (har snakket med de om 30cm hvit pels til mitt "hemmelige" nye prosjekt XD)

8
Gaver / [Stengt] 1slot only! Gratis keychain figur i filt.
« på: 05. apr, 2013, 18:19 »
Første som svarer på dette emnet får en mini-plush i filt med keychain ring :D Ingen limitasjoner på hvilke figur eller design. Men kun en figur. (også.. eg e ikke gud, så lase skytene ekorn med neon vinger e litt utenfor min range).

Ref eller beskrivelse må postes max 15min etter du har sikret deg plassen :P

9
Ello :3

endelig litt tid, så eg har lyst å tegne et litt større bilde i magi-tema. Vil ha 3 dyr/skapninger i det, men vet ikke hvilke ^^

Så, om noen har lyst å ha sinn karakter I bildet så er det bare å legge igjen en melding her :D

Har allerede fått beskjed om å tegne en reve-drage så den blir med :P og så 2 til etter den.

(PS, bare å kommentere etter det har kommet 2 stk, for da når eg har litt fri en kveld så kan eg jo poppe innom her og kanskje tegne noe fra listen :) )
___________________________________________________________________
Edit;

Tenkte eg skulle adde noen basiske regler for denne tråden sånn at eg ikke blir lei av den og folk ikke forventer mer enn de får :D

Listen vil bli følgt i rekkefølge av når det ble spurt, men om jeg sitter fast med en tegning så kan det være eg begynner på en senere på listen, eller en egen privat tegning.

Stilen vil variere, noen vil være skyggelagt, andre ikke, noen vil og kun være lineart/skisse, dette varierer på tiden jeg har og hvordan jeg føler meg.

2(to) tegninger/deltakelse i gruppe tegning per person.

Kun de som er med i en tegning har lov til å re-uploade tegningen til egen side/forum (inkludert sider som Facebook og FA).
Om du re-uploader hadde det vært fint med link :D Enten til min FA (Terror-run), DA (Exo-formicidae, eller min Weasyl Formicidae

Om du er med i et gruppebilde og ikke vil de andre skal re-uploade det vil jeg at du skriver dette her på tråden.

Om du vil ha en spesifikk tegning i spesifikk pose/setting/stil vil jeg be deg om å gjære dette om til en comisson :) Dette er nemlig en type "artistic-vent" tråd for meg til å løse opp litt og øve meg.

du kan altså fortelle hva du vil ha, men det er ingen garanti for at det blir sånn :)

Du kan be om å bli tegnet både i denne tråden og via pm her på forumet. om du ikke vil bli navngitt/få tegningen via pm og ikke lastet opp her, trenger jeg å vite dette.

Sorry for the wall og text OTL

10
Fursona / Formicidae's sona
« på: 14. feb, 2013, 19:06 »
ok, etter ett år som rufs har eg endelig fått en ide om fursona'en min :D

Eg har alltid sagt "ulv" men det har vært med en ettersmak og ikke føltes riktig, så nå tar eg å går for det dyret som eg alltid har visst var mer likt meg, men har synes var for teit til å si ut høyt; Pingvin xD

Eg e litt awkward og kan godt være aleine, men eg trives beste i store flokker, elsker også kulden, så lenge eg e kledd godt og ikke fryser.

Ikke en svart/gul/hvit pingvin though, de er kule, men eg føler eg passer mer inn med hvit og brun. Kanskje med turkise/grønne øyne.

Og så kommer det sære, ikke en voksen en, men litt mer chibi, altså med større hode og dunfjær. Eg vet ikke om dette kvalifiserer meg som cub eller ikke,  men eg vil ikke være det xD derfor eg sier chibi/toony. Så om eg lager en suit noen gang så kommer eg nok til å bruke lang pels og ikke sånn kort og shiny.

artwork kommer når eg ikke har artblock :3

11
Gaver / "Secret Santa" Galleri Åpent :D
« på: 01. nov, 2012, 03:26 »
Okai no e ikke julen helt her ennda, selv om det virker sånn på butikkene xD
Men lurte på om det var noe interesse for noe secret Santa gaveopplegg? Om du ikke vet hva secret santa er, så er det basisk at f.ek 10stk sier de vil være med, så får f.ek #3 beskjed om at de skal tegne en gave til #7, #7 vil få en annen å tegne til, f.ek #1 osv. Du har ikke lov å fortelle hvem du tegner til at du e dies santa (det ødelegger lit konseptet med hemmelig gave xD).

Når en melder interesse så må en og legge ut hva en vil ha tegnet til seg selv. F.ek "Min fursona (navn)". Det krever og en detaljert beskrivelse eller et referanse bilde, eller begge =D. Det må være partall sånn at alle har en å tegne til, og alle får en tegning. Så noen som er innteresert i denne ideen?
Eg kan være den som deler ut via pm kem du tegner til osv.

12
Privat portefølje / [Tegning] Formicidae's rablerier :D
« på: 20. okt, 2012, 04:49 »
tenkte  eg kunne like gjerne starte en liten portefølje her :P Her er noen eg e fornøyd med atm;








håper å laste opp linearten til min nye tegning i morgen :D (tradisjonelt yay!)

13
Fursuit / deler av fursuit + hode, in the making
« på: 17. okt, 2012, 20:07 »
No har eg endelig fått begynnt ordentlig på fursuit hodet mitt :D begynte på selve suiten for lenge siden, men klarte aldri helt å begynne på hodet, men no e eg igang.

Tenkte å lage med resin mass, først trodde eg at resin (hardpiks) kom til å koste meg 2000kr, men det var for 3liter. eg får en fjerdedel, så litt under en liter, for 300,- Så begynner med det :D
No har eg laget mestedelen av suiten, bortsett fra armene, og nedre delen av beina. Må også fikse sømmene oppe i skuldrene da suiten ble for lang i forhold til høyden min. Men vi funner ut av det :D



Men med masken så brukte eg en maskebase i papp fra panduro, + blomsterskum (det grønne) og har nå lagt gips oppå der igjen. Ikke helt ferdig å utforme hodet med gips, men neste steg blir da latex avstøpning og så resin base avstøpning av den igjen :D

lurte på om det var interesse for at eg skulle poste bilder når eg gikk gjennom stegene og laget masken + resten av suiten?

Hittil, ink latex og bestilt resin har masken kostet meg 690,- :D
da er det tennene, nesen og pelsen igjen hehe (øynene er og resin). Men tror nok den blir litt billigere enn de 4000,- eg betalte for en ferdig maske ja

14
Bjeff! Mjau! Mø! / Halloween?
« på: 11. okt, 2012, 01:50 »
Noen som skal kle seg ut på halloween? :D
tenkte egentlig ikke, men sjefen min vil at vi skal ha på oss kostymer på jobb den dagen, så blir nok katteører, pusehale og noen fluffy armvarmere :D tror gule kontaktlinser hadde vært kult denne gangen.
tenkte alt i sort, sånn at det ser naturlig ut med de sorte katte delene.
Har jo lyst å brule partial'n, men må tross alt snakke med/hjelpe kunder og nesten stå i ro i 5t, så det er ikke aktuelt xD

Har dere noen planer?

(også tips til ka som hadde vært kult til resten av "outfit"et er velkommen [w-happy]

15
Bjeff! Mjau! Mø! / Presse på raptus
« på: 10. sep, 2012, 16:29 »
Vell siden eg ikke for tilgang til noen av forumene så tar eg det her. (er det en del av den faq eg burde lese kanskje kordan eg får lest de og? xD)

Uansett! Raptus 2012er over for nå, og det var kjempegøy, men jeg la merke til at pressen var tilstede begge dagene. Lørdagen var jo dagen det for det meste var furries der, og det var trangt om plassen generelt, på lørdagen var det også en reporter med fotograf. Tror ikke han sa hvilke avis men er mest sannsynlig en type studentavis. Begge var unge og han ene går på samme skole som meg. han stillte bare spørsmål som f.ek "er tegneserier bare for nerder?" for å sette fokus på hva raptus generellt er, jeg sto bare ved siden av vennene mine som ble interjuvet, men godt mulig eg "datt inn" i et av bildene, derfor eg tenkte å si ifra siden eg vet ka forholdet generellt er til media. Men her var det altså vinkling på tegneseriene, men det kan være ett av bildene har en ulv i bakgrunnen som leser "beasts of burden" xD

Søndagen var det færre folk, og eg så ikke noe  andre furries, noe som gjorde at eg fikk mer oppmerksomhet. Masse klemmer og et par gratis lodd senere så jeg at tv2 var der med videokamera og mikrofone, eg skygget banen så de ikke så meg, men tror de og var mest innteresert i tegneseriene de også :) ville bare skrive sånn at om dere ser noe fra raptus at kanskje de fikk med seg et par furries, men det var ikke oss i mediafokus denne gangen. Her var vi bare litt eksentriske tegneserie nerder :D

16
Introduksjoner / Ohaio!
« på: 04. sep, 2012, 19:30 »
Hello =D
eg har gått mye å lusket her på forumet, men nå fikk jeg hodet mitt i posten i går og da kan eg ikke fornekte det lenger, eg e en furry xD
Har planer om 2suits, begge ulver, en grå og rød (den eg kjøpte hodet til), som bare skal være en partial, og en sort og turkis fullsuit som eg har planer å bygge selv. Håper folkene e like vennlige som det så ut som når eg lusket^^; men eg må jo gjøre en innsats selv for at det blir godt humør :D

Bor i bergen, så kjekt å ha noe å gjøre på nå i "regntiden" på høsten
her e ihvertfall den grå og røde som eg fikk laget :D




Sider: [1]