Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Kereshni

Sider: [1] 2
1
Underholdning / Rollespill osv!
« på: 06. jun, 2014, 19:16 »
Heisann!

Jeg liker å rollespille, men sliter veldig med å finne andre folk som liker å rollespille... Lurte på om det er noen her på NorPaws som liker "One on One" Tekst bassert rollespill!

Hadde vært awesome å hatt noen å rollespille med!!!  [w-cool]

2
Spill / [Second Life] Lek- Hvem har den kuleste utsende!
« på: 01. jun, 2014, 23:27 »
Tenkte siden det var en liten populærite på second lifee, så tenkte jeg å bare ta en liten lek, hvem som har "coolest look" :D Blir bare med oss på forumet så :)

Så på bildene har vi meg og han jeg bor med på SL.

http://darken.blkindustries.net/yaff/Snapshot_6847.png

http://darken.blkindustries.net/yaff/Snapshot_6848.png


Plantigrade med sko = Bandit (Ikke norsk fur)
Digitrade barpoter = Kereshni

3
Fursona / Trenger hjelp til ny fursona!
« på: 20. mar, 2014, 10:46 »
Jeg har blitt ganske usikker over en lengre periode nå om min fursona Rezso er rett for meg, så jeg har store problemer med å få fram ny fursona... Jeg har prøvd å tenke om forskjellige farger osv med får ikke noe progress...

Fargene jeg har sett litt på

Mørkegrå - Mørkerød - Svart
Hvit - Lysegrå - Lyseblå
Brun - Svart - Rødaktig

Jeg har blitt veldig usikker og strever veldig med fantasien og designet :(


4
Kjøp og salg / Suit til salgs?
« på: 28. des, 2013, 22:37 »
Jeg onsker a kjope meg en suit, har egentlig ikke noe si hvordan rase, men rever, ulver, hunder, eller noe lignende hadde vart kult :). Ikke noe custom (De er dyre...)

5
Fursona / Ny hoved fursona "Szetricax Fang"
« på: 01. nov, 2013, 00:48 »
Holder pa a lage en ny hoved fursona som skal etterhvert erstatte Rezso Fang som hoved sona.

Rasen er fortsatt ulv, men har morkegra pels, morkerod pels, solv klor, gull oyne og blod rod inni orene og pa paw padsene.

Har enda ikke noe art elelr refsheet eller tegninger..

6
Fursona / Szomoru Fang
« på: 21. sep, 2013, 02:02 »
Holder på å designe en ny fursona istedet for fuglen min, ble lei av den og har derfor bestemt å lage en ulv med noen fellestrekk med løve. Lurer derfor på om noen kan hjelpe meg å designe han, har komemt ganske langt med han men trenger hjelp til å få det på papiret...

7
Heisann, jeg driver å designer ett mulig bord jeg skal få custom lagd engang i framtiden, og ønsker litt hjelp med det da jeg suger hardt :D Så hvis en eller annen furry driver litt med design av interiør, det er ikke snakk om noe vanlig møbel da...

Litt av planen var å lage ett bord som har skuff til en gaming pc på høyresiden, hvor det skal være montert kjølesystemer med A/C adaptere (for å kunne fjernstyre om viftene skal være avslått eller påslått via nettet)

Det skal også være integrert skjerm i bordflata.

Bildet som medfølger er litt likt det jeg tenkte, men jeg får ikke gjort endringer siden... Jeg ikke har kjøpt programmvaren...

Viftene
http://www.vminnovations.com/Product_12532/Pyle-Pro-PFN41-19-Inch-Rack-Mount-Cooling-Fan-System.html

A/C enheten for å styre strømmen til viftene og integrerte skjermen
http://www.networktechinc.com/control-power.html

8
Fursona / Pjerez
« på: 10. jun, 2013, 21:10 »
Fullt Navn: Pjerez Fang
Rase: Anthro Hawk
Kjønn: Hann

Ref: Har ikke
Bilder: Har ingen

Farger: *tenker på*

9
Fursona / Rezso Fang's Fursona
« på: 30. mai, 2013, 23:31 »
Dette er da min fursona

10
Bjeff! Mjau! Mø! / Planlegging Av Furry Dokumentar
« på: 13. mai, 2013, 10:17 »
Jeg tenker å lage ett manus skript for å lage en reel dokumentar om furry.
Tittelen jeg tenker på er noe som "Furry, from the inside"

Men jeg trenger hjelp til ideer. Har laget ett eget forum som kan postes ideer på.
www.fangrez.freeforums.org

Alle ideer settes pris på.


Dette vil bli ett prosjekt over flere år, og skal ta for seg alt innenfor fandommen og alle perspektiver og begrunnelser.

11
Bjeff! Mjau! Mø! / Ulven flytter til Stavanger
« på: 11. mai, 2013, 20:34 »
Heisann, nå nærmer det seg tiden at denen ulven flytter til Stavanger, og vil derfor danne meg ett bilde av hvor mange furries er det fra Stavanger / Rogaland området :D

12
Spill / [WOI] War Of the Immortals
« på: 03. feb, 2013, 22:49 »
Et MMORPG spill.

http://www.woi.perfectworld.com

Si ifra til meg hvis dere spiller det, så vi kan organsierer eventing osv sammen :)

13
Har tenkt å lage en eventyrfortelling. Historien kommer til å skje i det oppfunnet landet Neman'Tala.
La meg gi dere en kort intro i hvor langt jeg har komemt med planleggingen

Rezso er en snikmorder som jobber for en ond og korrupt konge. En dag når han er ute på oppdrag så møter han på en søt rev, som ikke ser han, fordi han prøver å holde seg skjult, men han føler noe spesielt for denne reven. Så han bestemmer seg for å foråde kongen og gå imot det onde styret. Han blir med opprørerne, og blir akseptert blant folket, og prøver å få kontakt med reven. Etter en god stund og reven og Rezso er ute og går en tur, så hører de ulve hyl i det fjerne, og Rezso tar opp sverdet sitt, og går mot lyden, når han kommer fram til kilden så ser han en veldig blodig ulv, som ligger på bakken, skadd og sliten. Rezso bestemmer seg for å spare livet til dyret og yter medisinsk hjelp til ulven. Etter ei stund så går reven tilbake til basen til opprørerne og henter hjelp. Sammen så frakter opprørenre og Rezso ulven tilbake til basen, hvor Rezso behandler ulven fint og hjelper den, blant annet vasker pelsen og renser sår. Etter ett par dager med hvile osv, så bestemmer ulven for å takke Rezso, og tilbyr sin hjelp til opprørererne og blir Rezso sitt kjæledyr og ridedyr. Sammen med ulven, reven og Rezso, så danner opprørerne en liten gruppe med folk som skal komme seg bak den onde kongen sine murer og drepe kongen osv.

Det er en kjapp, unøyaktig versjon av hva jeg har planlagt.
Men jeg trenger også noen characters.

Rezso- Rezso Fang
Rayne- Rayne Fang
Ulven- Trenger navn og ref (tenkte meg en hvit ulv. Siden hvit ulv, svart rytter ser litt kul ut, og at den hvite pelsen vil framheve den blodige ulven bedre)
Blacksmith- Trenger navn og ref
Tailor- Trenger navn og ref
Jewelcrafter- Trenger navn og ref

Trenger noen fler characters som kan være med i en "task" gruppe. Gjerne bueskyttere, sverdkjempere, osv. Jeg trenger ideer. Gjerne noe som ikke er så mye brukt.

Litt om charactersan.
Blacksmith er mann, Jewelcraftern er gift med Blacksmithen, Tailoren er datteren til de to.

Hvis dere har noen ideer som dere synes høres bra ut for en sånn adventure story, så gjerne poste. Men vær så snill å markere postene[REF]
[Character]
Bilde eller forklaring


[IDE]
(Setting)
(Hvem)
(Hva)
(Hvor)


Alle hjelp vil bli satt godt pris på, og de som hjelper vil få navn på "Thanks to" delen.
Dette blir en blanding av furry story og menneskelig. Alstå anthroene osv og menneskene er blandet. Rezso er menneske i denne historien, og Rayne er rev :) Kan hende andre navn blir brukt for dem senere, men jeg har problemer å skrive story hvor navn mangler, så jeg måtte bare sette inn noe.


Jeg kommer til å skrive på engelsk

14
Bjeff! Mjau! Mø! / Noen i Trondheim og omegn med leilighet?
« på: 17. jan, 2013, 16:24 »
Jeg er i ferd med å bli kastet ut av hjemmet, grunnet at jeg er furry, og at mor ikke takler alt det "maset" av at jeg er lei av at hun skal besteme om alt og alle angående meg. Nå står jeg i ferd med å miste tak over hodet og internet (litt krise for da får jeg ikke snakket med kjæresten min eller jobbet med skole relaterte ting) Vet ikke når jeg blir kastet ut enda...

15
Klær og tilbehør / Fur Fashion i offentligheta
« på: 16. jan, 2013, 08:19 »
Heisann, tipper det er flere furries som går med furry fashion daglig blant ikke-furries. Jeg går med halsbånd overalt, skole, kino, på shopping. Ofte får jeg spørsmålene: "Hvorfor går du med halsbånd?" Jeg vedder på at det er flere som har det sånn, uavhengig om du går med halsbånd, lue med ører, ører, hale eller andre former for furry fashion. Ofte kan det være litt ekkelt å svare på disse spørsmålene når de kommer så direkte. Jeg har det iallefall slik. Nå har det seg slik at jeg har kommet fram til noe å svare dem, som jeg kan være stolt av og som ikke er ekkelt å snakke om.

Men vær forsiktig med å gå med furry fashion i offentligheta. Det finnes de som har negativ tilknytting til furries. Selv i klassen min så er det en person som mener at furry fandom er en fetish.. Går ikke an å fortelle ham annerledes. "Google is the source of all facts" mener ham. Jeg har bestemt meg i å gi total F i alle rundt meg med negativ tilknytting med furries, jeg prøver 1 gang å fortelle dem annerledes, hvis det ikke funker, så kan de bare mene og si hva de vil, jeg gir F.

Håper dette innlegget hjelper dere med noe av frykten deres for å gå med furry fashion blant ikke-furries.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Random person: "Hvorfor går du med halsbånd? Er det for å utrykke at du er submissive og vil bli dominert?"

Rezso Fang: "Grunnen til at jeg går med ett halsbånd er fordi jeg har noe som heter fursona. En fursona er et annet ord for en persona, som er altså en personlighet som jeg ønsker å være, og som jeg utrykker meg selv som i både væremåte og klesstil.. Altså Rezso Fang er min fursona, dermed navnet på halsbåndet. Rezso er en ulv, dermed min personlighet. Jeg går med halsbåndet for å komme nærmere min fursona. Og for å fortelle andre som har en fursona, som kanskje ikke har noe for å vise fram sin  fursona, at det er noen som er lik dem i nærheten. Håper det hjalp deg til å skjønne hvorfor jeg går med halsbånd."

Random person: "Åhh kult."

16
Underholdning / Glowsticking / Glowstringing?
« på: 09. jan, 2013, 08:30 »
Er det noen Norske furries som driver med dette? Jeg synes det ser kult ut og har en liten følelse av å ha lyst til å lære meg litt, så kanskje vært kult hvis noen furs kunne lært meg litt en gang, kanskje på treff eller cons (når jeg får tid / penger til å delta)

17
Bjeff! Mjau! Mø! / Et tilbud til dere som har Excel
« på: 03. jan, 2013, 12:23 »
Heisann, jeg har drevet å laget ett detaljert budsjett system med Excel. Hvis du har Excel og er interesert i å ha kontroll over økonomien din, så kan dere bruke verktøyet mitt. God kontroll over økonomien er en fordel for alle sammen :)Skal også prøve å utvikle noe lignende i Visual Basic, men det kommer til å ta tid. Og det er ikke sikkert jeg klarer det.Har nå laget et litt annerledes Budsjett som er årlig per side. Den starter på år 2013 og har en varighet til 2020. Den regner ut resultatet av året før, og bruker overskudd til å regne ut hva du står igjen ved årslutt på alle årene, og beregner hvert år. Kommer til å legge på litt mer senere på den. Den regner også ut årsinntekt og reallønn, og har tatt bort alle de unødvendige sidene for å lage dette budsjettet. Den kommer også med en oversikt som fortelelr deg hvor mye penger du har brukt på hva, foreksempel hvor mye penger du har brukt på mat i 2013-2020, så du kan se på det og se hvor mye forskjell dere har økt. Håper den er enklere å bruke. Den har også noe som heter KPI, men dere trenger ikke å bry dere om den.

18
Spill / Xtreme Jade Dynasty
« på: 03. jan, 2013, 03:29 »
Heisann, jeg or Rayne spiller et spill som heter Xtreme Jade Dynasty og vil gjerne ha med flere som spiller det.

3D MMORPG

Nedlastnings linker
-------------------------
Dere trenger alle filene her

1 http://download.xtremejade.com/XJD_319/xtremejade-1.bin
2 http://download.xtremejade.com/XJD_319/xtremejade-2.bin
3 http://download.xtremejade.com/XJD_319/xtremejade-3.bin
4 http://download.xtremejade.com/XJD_319/xtremejade-4.bin
5 http://download.xtremejade.com/XJD_319/xtremejade.exe

Hvordan dere instalerer det
---------------------------
1. Legg alle filene i samme mappe.
2. Kjør launcheren

Registrering av account
http://www.xtremejade.com/menu/register

nettsiden til spillet
http://www.xtremejade.com

19
Dyr og natur / Hund og fyrverkeri
« på: 31. des, 2012, 14:00 »
Her kan du poste hvordan hunden, eller dyrene dine oppfører seg når det smeller ute, og kanskje noen hundeeiere eller noe har noen ideer for å gjøre det lettere for dyrene på denne dagen :)

20
Bjeff! Mjau! Mø! / Hvordan feirer dere jul?
« på: 24. des, 2012, 14:12 »
Norge er jo et flerkulturelt land, og vi feirer kanskje jul på forskjellige måter. Hva spiser dere? Hva gjør dere? Del dine måter å feire jul her  [w-cool] [w-happy]

21
Spill / [Minecraft] Noen som vil joine en Tekkit server?
« på: 19. des, 2012, 22:25 »
Jeg hoster nå en server, men vi trenger folk til å komme på å bygge. Dere kan selv bestemme om dere skal bruke survival mode, eller om å få ting servert på et sølvfat (ikke noe creative mode, men en versjon av infinitive item making via Tekkit)

22
Bjeff! Mjau! Mø! / Artig og slemme julegave innpakninger.
« på: 18. des, 2012, 20:38 »
Foreldrene mine har alltid pakket inn pakkene i omlag 10 poser for å øke spenningsmomentet om kvelden, så i år stjal jeg den ideen før mamma rakk å pakke inn pakkene vårres. Så jeg har pakket inn gavene til dem i 35 plastikk poser. PAYBACK :)

23
http://www.youtube.com/watch?v=JA8VJh0UJtg

Jeg så dette klippet og smeltet helt inni meg... Sitter her og skriker litt :) Herlige dyr :)

24
Spill / Noen som spiller Tiberium Alliances?
« på: 16. des, 2012, 22:30 »
Tiberium Alliances er et Tribal Wars lignende spill basert på Command & Conquers serien.

Jeg og Rayne spiller Tiberium Alliances på den norske serveren kalt Verden 1. https://www.tiberiumalliances.com/

Vi heter RezsoFang og RayneFang. Klanen vår heter Rufsende Pelser. Join oss om dere vil.

Når dere skal velge om dere skal start Nord, Sør, Øst, Vest, Nord-Vest, Nord-Øst, Sør-Vest, Sør-Øst, velg Sør. Altså valget nederst. Vi prøver å få Allianse medlemmene samlet så vi har en fordel hvis noen prøver å angripe oss.

25
Privat portefølje / [Skriving] Rezso's skrevne linjer :)
« på: 16. des, 2012, 11:48 »
Heisann, i denne tråden vil jeg poste allt av dikt og tekster som jeg har skrevet, skriver og kommer til å skrive. Jeg vil gjerne ha tilbakemelding på dem også :)

Sider: [1] 2