Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - FoxInABox

Sider: [1]
1
Forumsnakk / FP på mobil og tablet
« på: 31. mar, 2017, 03:33 »
Dette forum themet er ikke særlig bra på mobil:

- I profil stilling så må du zoome ut ganske mye for å få all teksten i vinduet, og går du inn i en annen kategori så har det zoomet ut igjen, mye kan ha vært gjemt for å gjøre det mer optimalt for mer små vinduer.

- I landskap vinkel da er sidebaren oppe hele tiden, og den øker i størrelse ettersom du zoomer, greit nok, man kan finne en god balanse på størrelsen og teksten på siden, men ikke optimalt.

Ingen som jobber på koden til forumet lengre?

2
Spill / The Cracked Veil
« på: 05. feb, 2016, 04:28 »
I det siste så har jeg oppdatert et lite spill daglig, er for øyeblikket bare et test område til jeg har fått kodet inn de vanligste mekanismene før jeg går over til interaksjon med andre karakterer/inventar og all det andre RPG delene, men jeg ønsket å putte dette opp siden jeg har hatt ganske stødig progression i det siste og jeg håper å kunne holde det gående.

Hovedmål:
- skifte mellom å gå på 2 eller 4 ben (anthro / feral) som skal ha mye å si for karakterens bruk av magi / utstyr / bevegelse
- (må skrive mer senere, slapp opp for tid)

Filer:
- [ Android ] v05/02
- [ Windows ] v05/02 (Styrer med A og piltaster)


Neste fokus:
- Lage punktgrafikk for å bytte ut de foreløbige platformene (denne helga)
- Flyttbare kasser + press knapper
- Bevegende platformer del 2 (sidelengs knusing)

Oppdateringer:
05/02 - Bevegende platformer + mulig å dø
04/02 - Android kontroller finjustert + bedre dimensjoner
03/02 - Solide vegger kan også være bakker

3
Musikk / Koreansk Telemonsters Musikkvideo
« på: 26. jan, 2016, 21:56 »
Ble ledet over til denne Koreanske musikk videoen mens jeg så over bilder på InkBunny: Infinite - 'Monster Time' (noen mindre klipp her, herher og her)

Den inneholder blant annet en varulv, kitsune(/Kumiho), frosk og en tv som hoved karakterer .. søkte på IB og FA, men de har under en side med kunst av de ;P

Syntes den hadde en fin sjarm over seg, men likte veldig godt karakterene, så jeg poster det her i håp at det faller i smak for andre også?

4
Forumsnakk / Skype link bilde og lang beskrivelse
« på: 25. jan, 2016, 03:05 »
Småpirk
  • Et stykke under profilbildet på alle som har lagt til skype adresse ser jeg bare et bilde som browsern ikke finner (med tittel teksten over seg)
    Det er på forum poster slik som denne, min er nok intet unntak.
    Er det sånn for andre også? Noe som bør oppdateres?

  • "Vis uleste innlegg siden forrige besøk." og "Vis nye svar på dine innlegg", Holder det ikke med "Nye Innlegg" og "Nye Svar" så det kan blende inn med de andre og heller ha den lange beskrivelsen på den siden eller som tittel tekst .. og hvis det ikke er nye så kan kanskje linken være i annen farge? blende inn mer?

  • linker i forumet er vanskelig å skille ut ifra tekst

5
Spill / Wolfire gir spillet Lugaru som julegave
« på: 12. des, 2008, 07:51 »
For å øke interessen for spillet "OverGrowth" (oppfølgeren til Lugaru) har wolfire bestemt seg for å gi det første spillet "Lugaru: The Rabbit's Foot" i julegave til alle som både melder seg på Facebook event'n og legger seg til som fan i Overgrowth Facebook Page

Så hvis du vil ha så er det bare å legge seg til ^^ video med litt gameplay: Lugaru Contest Video

Kilde og mer informasjon om hvordan: Wolfire Blog - Get a Free Copy of Lugaru!

6
Bjeff! Mjau! Mø! / Datahjelp (ledninger)
« på: 02. jan, 2008, 20:54 »
Uff, jeg begynner å bli rimelig forvirret  [blush] kanskje valgt litt for stort prosjekt for første gangen, vann avkjøling og greier, men det er ikke det jeg plages med for øyeblikket:

(se bilde 1) Begynner å få en del lednings ender jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med, denne kommer rett fra kjøle klossen, tipper det er et lys, koblet den til AUXFAN for øyeblikket, selv om det absolutt ikke er noen vifte..

(bilde 2) Enda en ledning jeg ikke har peiling på hva er for nå, den kommer ut ifra kjøle tanken.. enda et lys? PLED er jo allerede i brukt av noen ledninger fra dekselet.
Har markert opp banene til strømmen, har 2 forskjellige baner tilkoblet grafikk kortet, det stod at det skulle ha 24 V, skal vel gjøres slik med 2 separate 12V?

(bilde 3) Dette kommer ut ifra dekselet, en slags pinne + strøm og på den andre strøm kabelen  som jeg har koblet til er det ei "output, 0.23A, 5 Fan, Max 1.2A"

Hva er det for no ledninger og hvor skal det kobles?

7
Introduksjoner / Eskereven
« på: 17. des, 2007, 00:44 »
Får vel lage en introduksjon jeg også..

Jimo Revander aka FoxInABox, en klassisk rødrev med hi i Tromsø, sysler med alt for mye alt for lite .. blir da litt tegning, pungtgrafikk, dikt, retro-spilling, hjelpe andre med sine spill og en god del anime..

Meg på FurAffinity

Ønsker å lage et furry relatert rpg, men mine egene prosjekter går ganske tregt ^^;; jaja

*merf*

Sider: [1]