Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - furrysarabi

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Hva Betegner en Furry?
« på: 09. sep, 2009, 21:10 »
Okey...fortell meg nå hva skal til for å bli en furry og hva er en furry? og om du sier du ikke e en furries..men tegner osv...hva mener dere de kan bli kaldt?


2
Pelskunst / Commissions..Tegne oppdrag
« på: 09. jul, 2009, 17:51 »
Jupp her har du en pris liste over hva det koster for deg å kjøpe en tegning fra meg...

En karakter me bakgrunn, farget 25$
flere karaktere på samme bilde, gjelder også ufargete bilder 5$ pr karakter extra

En karakter uten farger 20$

du får regnet det ut selv hva det blir i norske NOK..

og jah..du bør helst ha paypal..er for risk å gi dere kontonr, eller å få pengene i posten.

hilsen FurrySarabi

3
Bjeff! Mjau! Mø! / Hva har du på pulten din?
« på: 23. mai, 2009, 13:39 »
Ja, hva har dere på pulten deres? dere som har laptop har kanskje hele verden som deres pult, men dere som har desktop har den nok på et fast sted som oftest...ta bilde av maskinen og hva du har rundt om på pulten...bare for morro skyld.

Her er hvertfall min pult

4
Bjeff! Mjau! Mø! / ScotiaCon!!
« på: 18. mai, 2009, 18:38 »
Hey folk....bare lurte på om dere viste at scotland har et con neste vår? i april...bare lurte på om noen av dere skal dit eller vi eller muligens planglegger d?
weheeee..scotland folkens...flott land og byen Inverness e veldig vakker..og har d meste en scotsk by kan tilby...sikkert ikke ofte et furrycon holdes i så fine byer..men hva vet jeg.

yes d var bare noe av d jeg ville si [wink] [wink] [ureshii] [ureshii]

5
Pelskunst / Tegner
« på: 12. mai, 2009, 18:11 »
Jeg er en artist som tegner og jeg selger tegninger.
d jeg tegner mest e yifffurryart....løver, og hester e d som d går mest i..og andre store kattedyr..jeg tar imot all form for oppdrag.

http://www.furaffinity.net/user/furrysarabi/  her ser dere tegningene mine...og du kan skjekke meg opp på dA under Dyb...osv

seeya later alligators

6
Introduksjoner / Hellu Folks
« på: 09. mai, 2009, 15:17 »
Hei, jeg er helt ny her...whehhooo...aldri vist om at d fantes en norsk side me denne interessen...jeg har hold til på FA (furaffinity.net) som jeg har vært medlem i fra høsten av, og d er også der dere kan se mine tegninger og temaer jeg tegner...mitt furry navn e Princess...furrysarabi kommer bare fra at jeg e stoooor fan av løvenes konge og spesielt Sarabi (moren til Simba, dvs hun som vasker han og ligger me han i potene sine på introen)...kommer fra norges største bygd Bergen, men bor i Ålesund for tiden.

oh jah..har også konto på TlkFaa (fanart.lionking.org) og dA (skal jeg skrive hva d står for også? hehe Deviantart..wheeehh)

ohh en ting til...jeg e en løvinne...yes...if u wanne know more...poke me [wink]

Sider: [1]