Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - CTL

Sider: [1]
1
Fursuit / Clean Tiger Suit.
« på: 07. okt, 2014, 00:19 »
Veldig mye å gjøre i sommer... Skal gjøre ferdig full-suiten, men er litt usikker på hvordan hodet skal bli. Nå er det bare foambase med innslag av elektronikk og slanger til luft, men det utstyret jeg pleide å bruke som dj er solgt eller levert tilbake så jeg kommer til å droppe displayene, lys og kameraet, men da må jeg lage mye større øyne. Har fortsatt en sånn maske jeg brukte før, og jeg tror det er bedere å bruke på raves, så suiten blir bare til cons, lek og morra. Har noen forslag til hvordan jeg kan få laget noen store followme eyes med oval form som passer bra uten at jeg må sy om så mye? Hvor stort må det sorte i øyet være for at man ser utmerket? Avstanden mellom øynene bekymrer meg. Aner ikke hvordan jeg skal finne lilla plast som er litt gjennomsiktig heller,er det noen som vet hvor jeg kan få tak i det? :/ Nesa og tennene er bare cutouts av en maske, så jeg har lyst til å kjøpe eller lage bra deler, men da må jeg sy om sånn at jeg får snute og da vil jeg gjøre den så bra som mulig. Kanskje jeg heller burde vente ganske lenge og kjøpe en ferdig headbase med sånn munn som virker? Jeg bruker alt for mye penger på operasjoner, så budskjettet mitt er ikke stort. Det som er mest slitsomt sånn det er nå, er å gå med en støvsuger på ryggen som bråker og må ha ledning. Vet de fleste har en vifte i toppen, kanskje jeg kan sette de i ørene? Har 2 poter og hale, sko til fotpotene, large softpaws og litt pels som burde rekke til kroppen, men det blir nok en noe spesiell suit siden jeg vil ha den løstsittende uten noe foam. Setter enormt stor pris på forslag, tips og motiverende ord fra alle.

2
Fursuit / WIP CTL
« på: 02. nov, 2013, 17:34 »
Slettet den andre tråden fordi det ble annent konsept. Hodet er klart for første luftetur i nå, men fortsatt mye å gjøre før det er helt ferdig. Skal bruke den i kveld, måtte haste litt for å bli ferdig og har sydd litt mer etter jeg tok bildene, så snuten og munnen skulle passe. Litt om hva jeg har gjort. Formet hodet av en skumgummi-madreass, og limt set sammen med limpistol. Laget followme øyne av en isboks, plast og mesh. Dekket hodet med plast og teip for å lage "mønster". Sydd på pels. Pelsen er fra fabric.com. Først ville jeg lage noe som lignet litt på Tigress fra Kung-fu Panda, men få av trekkene ble brukt med tanke på å ha en fursona. Billige poter, skal lage nye, ingen hale enda. Noen quotes fra den tråden jeg sletta. Fikk hjelp til å finne en god tutorial for haler.
http://www.matrices.net/makingtails.asp
Felixcani fant bilder av en bra Tigress suit, og var snill nok til å gi meg linker.
Anbefaler deg å se på en hel haug med masse tutorialer FØR du begynner slik at du vet hva du begir deg ut på.

En tigress suit som er laga:
http://www.furaffinity.net/view/7847852/
http://www.furaffinity.net/view/8056848/
http://www.furaffinity.net/view/8056808/
http://www.furaffinity.net/view/8056830/

Med klær:
http://www.furaffinity.net/view/11899468/
Armer og bein kommer nok til å ta tid. Er veldig dårlig til å tegne så jeg bare fargela og klussa til en strektegning av Tigress for å leke med fargene, sorry at den ble så rar.
Om du klarer å få den til å ikke se creepy ut, så skal du få en tegning eller to av meg. (De siste var litt... ??)

kan hende du må bruke en del padding på armer og bein, sånn at du vet det : p liknende dette: http://10kk.deviantart.com/art/Digitigrade-leg-foaming-study-in-fursuits-311586207 bare mer som Tigress, om du forstår hva jeg mener.
Bilder. Teip, poter, hode. Legger ut noen bilder til senere.

Sider: [1]