Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Aikho

Sider: [1] 2
1
Spill / Battlefield 3
« på: 30. mai, 2014, 18:45 »
Hei, folkens! Tenkte jeg skulle si ifra om at Battlefield 3 er gratis og at det er en Norwegian Paws "klan" tilgjengelig for de som liker litt taktiske skytespill. Skaff det fort, dog. Det er gratis kun frem til 3. Juni som en del av "Origin Spanderer".

Origin Spanderer funker som Instant Collection delen av PlayStation Plus. Altså, når du trykker last ned så har du egentlig kjøpt spillet for 0,- og det er ditt til odel og eie. Det er ikke som en Free Weekend på Steam. :) Du trenger Origin og en nettleser som ikke er Internet Explorer/Safari for å spille (dvs. Chrome eller FireFox, egentlig). Du trenger også 20-25GB ledig plass på harddisken for å laste det ned.

Origin kan lastes ned her.
Battlefield 3 finner dere i butikken i Origin klienten, eller her.

"Klanen" som nevnt tidligere finner dere her og jeg heter Aikho både i Origin og på Battlelog.


Hvis det er noen spørsmål eller rop om hjelp så kan det godt hende at jeg har svar eller tips, bare spør her så ser vi hva vi får til. :)

2
Underholdning / Airsoft
« på: 15. jan, 2014, 00:04 »
Heisann folkens!

Har ikke akkurat gitt noen lyd fra meg i det siste da jeg har vært offer av fenomenet "Ansatt i (hva man på godt Engelsk kaller) Retail Store i Julestria (Og ellers ganske travle tider siden i fjor sommer.". Nå som marerittet er over så har jeg jo noen timer på kveldstid som ikke nødvendigvis må gå med på å hate menneskeheten og nærmere bestemt den konstante floden av "Lørdagskunder" hver eneste dag i uka.

Uansett, nå som dere vet hvorfor jeg poster noe igjen så kan det jo være fint å vite hva jeg poster denne gangen, vanligvis så er det jo mest oppdateringer på musikkfornten (noe jeg også har hatt fint lite av i året som gikk.). Jo, denne gangen gjelder det airsoft. Eller softgun på godt Norsk. Eller ikke så godt Norsk, er ikke så alt for lett å smake på et språk.

Softgun har vært ulovlig i Norge frem til 2001 da Norsk AirSoft Forbund (NAA på Engelsk) fikk presset igjennom noen forslag som gjorde at vi kunne nyte både personlig samling og både ute og inne "leker" eller "små kriger" her til lands. Selvfølgelig med noen reglemang. Som for eksempel at å kjøpe krever at man er 18 eller over og eierskap og bruk krever det samme eller at man er passert 16 og har godkjennelse fra forbundet eller en klubb som er meldt inn i det. For å drive med det må man ha lov av grunn-eier og ha varslet Politiet så de slipper å rykke ut hvis noen mistenker terrorisme i området grunnet at noen f.eks. har en litt høylytt gass rifle.


Så til den faktiske posten. Jeg har selv likt Airsoft siden før jeg egentlig hadde lov til å drive med det. Ekte våpen skremmer meg egentlig litt, men på samme tid er de også spennende, og med realismen Airsoft tilbyr uten det samme faremomentet (og siden det ikke er knyttet opp mot å faktisk være i militæret og bli sendt til utlandet for å være politisk suck-up til USA) så er det jo perfekt. Derfor lurer jeg på om det er noen andre her som har noen form for interesse for temaet. Samler på noe slikt eller deltar på leker, jeg vet dere nede på sørlandet har mye lettere for å finne slikt et sted i "nærområdet" enn meg her i Trøndelag. Er det noen som er med i en klubb og har litt erfaring og punkter å komme med for de som er nye til det og lurer på hva som faktisk trengs for å starte. Eller er det noen som lurer på hva som skal til for å komme igang?

Kanskje du har et kit du vil vise frem eller noen episke moments i en runde å fortelle om. Jeg vet det er mulig å få episke moments innenfor airsoft også, EA klarte jo å lage en hel reklamekampanje ved å la folk spille Battlefield 4, så da bør jo noe som har lettere for å få igang adrenalinet by på noe også!


-----

Jeg kan jo starte med å fortelle litt om det jeg har av utstyr så langt selv om jeg ikke har hatt så lang tid på å samle det opp da økonomien min for det ikke har vært vennlig nok til å avse et par tusenlapper på airsoft før nå nylig.

Jeg har siden slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet vært en FAMAS fanboy, (FAMAS er standard våpenet til den franske hæren.) grunnet at det var automat-våpenet man hadde i Metal Gear Solid, som til den dag i dag er det beste spillet jeg har spillt på Playstation 1. Jeg har derfor hatt lyst på airsoft utgaven (En av de tre elektriske) siden jeg fant ut at de eksisterte. Om ikke for bruk iaf for samleren i meg. Det er tross alt rifla fra et av mine favoritt-spill. Jeg er derfor meget fornøyd med at jeg har klart å skaffe meg en FAMAS.

Har ikke tatt noen bilder enda, men det er en Cybergun lisensiert FAMAS, tror det er CYMA eller JinPeng som har lagd den. Har Swiss Arms Rail system til den og et vertikalt fremre grep fra Swiss Arms, samt et grønn/rødpunkt sikte fra Lancer Tactical.

Må bare få tatt noen bedre bilder jeg kan dele. :3

Forøvrig er planen å skaffe en gass-dreven SigSauer P226, har ikke helt bestemt meg for hvilken utgave og produsent enda, dog, men det blir trolig ikke før litt senere i år. Frem til da får den fjær-drevne uten rail være god nok, siden jeg ikke akkurat trenger noen hurtige oppfølgende skudd tatt det nåværende bruksområdet (før jeg kommer i kontakt med noen å spille med) i betraktning.

4
2012 (Arkiv) / Lounge Spillelisten
« på: 23. nov, 2012, 19:05 »
Hei, allesammen!

Jeg har fått flere forespørsler (og hadde alt tenkt at jeg skulle gjøre det selv også.) om å offentliggjøre spillelisten som ble brukt til bakgrunnsmusikk på Fredag og på dagtid på Lørdag.

Listen inneholder mange klassikere, litt Disney-musikk, noe electronica, rock, metal samt en del tilfeldig pop og lignende som jeg har vokst opp med eller funnet igjennom det foregående året og mine få bar-besøk. Noen er ønsker fra crew og resten er ting jeg synes passet inn. Med andre ord, denne spillelisten inneholder alt mulig rart bortsett fra hva som ble brukt under dansen på Lørdag. Kos dere med musikken og gi gjerne tilbakemeldinger, si hva som var bra og hva som heller burde vært der, det vil hjelpe meg når tiden kommer for å sette sammen neste års Lounge Spilleliste! ;)

http://open.spotify.com/user/aikho/playlist/5o8xYadFhLI8ztmXVyFfch

5
Forumsnakk / FLYTTET: Skjer
« på: 13. sep, 2012, 09:40 »

6
Forumsnakk / FLYTTET: Har litt problemer
« på: 26. aug, 2012, 04:31 »

7
Hei!

Jeg jobber jo som noen av dere vet i Hi-Fi Klubben, og vi fører Cerwin-Vega, et høyttaler-merke som lager høyttalere og forsterkere for Bil-, Hjemme- og Scene-bruk og de er veldig kjent for at det trykker veldig godt!

Det er på grunn av dette og at det tilfeldig vis står litt og bare tar plass i et lager i Oslo at jeg har klart å skaffe en avtale ang. dette oppsettet_
4x Cerwin-Vega CVA-28
2x Cerwin-Vega CVHF-A21S

Det eneste minuset med dette er at CVA-28'ene kanskje burde stå på stativ, men det har de ikke stående på lageret der høyttalerne er. Jeg skal fortsette å undersøke dog, så et eller annet skal vi få til. En annen ting er at de ikke har kabling til det, men jeg skal fikse opp et koblings-skjema i løpet av de kommende dagene, så finner jeg ut nøyaktig hva vi trenger og siden kabler ikke veier et tonn kan jeg trolig få ordnet en avtale med sjefen min her i Trondheim når det gjelder dem.
De kan ved lave volum kunne funke på en 16A krets, men siden den samlede effekten vil variere mellom 4400 og 7200W, med et strøm nett på ~230V vil vi da egentlig trenge 2 16A kurser for å kunne bruke det hele.

Spesifikasjonene finnes her_
CVA-28 (400W (Peak: 800W))
CVHF-A21S (1200W (Peak: 2400W))

Det vi da mangler er kablingen og evt. stativ_
6x XLR kabler fra 1m (Mellom toppene på hver side) og opp til det som blir avstanden mellom DJ kontrolleren min til subbene og fra subbene til toppene.
4x Strømkabler Typen klosser som også brukes til PC
2x Daisychain strømkabler Typen med den tre-pols pluggen i begge ender (M-F) for å kjøre mellom de to toppene på hver side.

8
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: Characther
« på: 18. aug, 2012, 04:08 »

9
Forumsnakk / FLYTTET: Selger KYUUBI QUADSUIT!
« på: 07. aug, 2012, 20:29 »

10
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: Flere fursonaer?
« på: 12. jun, 2012, 12:43 »

12
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: Fursona navn?
« på: 17. mai, 2012, 14:41 »

13
NorCon / NorCon III - The Awakening
« på: 22. jan, 2012, 22:36 »
Hallo alle sammen!

NorCon 3 er herved annonsert! Det vil bli arrangert i Trondheim den siste helgen i Juli (Originalt var det planlagt å ha det i starten av Juli sammen med premiæren av Istid 4. men grunnet andre, større samlinger har vi da bestemt oss for å flytte litt på det). Datoene blir da 27. - 29. Juli og som tidligere er det da mulig med tidlig ankomst og sen avreise. :)

Dere som ønsker å delta, som vet dere kan, send en PM til meg her på forumet med navn og slike ting. Bruk emnet "Norcon III Påmelding" så er det lett for meg å sortere. Dere som ikke er sikre enda, diskuter gjerne sammen med resten i denne tråden, men prøv å være så sikre som mulig før dere sender meg melding, da blir det litt mindre rot når samlingen nærmer seg.

Ellers anbefaler jeg dere å sjekke innom denne posten i ny og ne da vi kan finne på å oppdatere den med mer informasjon etter hvert. Det som er viktigst vil vi jo også poste nye poster om slik at dere ser at noe skjer, men det skader ikke å sjekke en ekstra gang. ;)


Hvor?
Trondheim! Siden det ser ut som om heller få har tenkt seg hit så kommer det til å foregå i leiligheten, der det har foregått før.
Soving skjer da på medbrakt underlag, i medbrakt sovepose på stua vår.
Mat (forutenom frokost/kveldsmat ala. brødskiver) skjer utenfor leiligheten.
Aktiviteter (som f.eks. Pirbadet, kino, kjøpesenter, resturang osv.) skjer utenfor leiligheten.


Skal du komme?
Send meg en PM med emnet "NorCon registrering" og si ifra, jeg regner ikke med de som bare sier det i forbifarten på IRC/Skype, i denne tråden osv. Send meg en melding!


--- Diskusjon, GO! ---

15
Spill / World of Warcraft Trading Card Game
« på: 26. jun, 2011, 02:21 »
World of Warcraft Trading Card Game (WoWTCG)


Hei, hei.

Tenkte jeg skulle opprette en tråd for dette kortspillet da vi allerede har en for Magic og jeg anser Cryptozoic sitt spill (Eller, det var vel UpperDeck som lagde de første reglene og kortene, men de mistet rettighetene som Cryptozoic senere tok over for å fortsette.

Målet mitt med tråden er vel å muligens kunne overtale de som vurderer å spille til å starte og de som spiller litt til å spille mer, samt de som spiller til å si ifra så jeg får vite det, er kjedelig å være alene med en interesse! For dere som har kort av en eller annen random årsak, men ikke er helt sikker på hvordan det funker så skal jeg etter hvert samle noen fine linker i bunnen av denne posten som kan hjelpe nye og gamle spillere. Dere som ikke har kort, les litt på linkene som etter hvert havner i bunnen av denne posten og så, løp og kjøp!


Regler for 5.0
http://forums.wowtcg.com/showthread.php?t=1674 -- Oppdateringer siden forrige versjon og videre oppdateringer til denne versjonen før versjonskifte.
http://slowmail.com/cryptozoic/WoW_CR_v50_101214.pdf -- PDF med fullt, uttypende regelsett.

For Nybegynnere
http://www.wowtcg.com/how-to-play -- How to play skrevet av Cryptozoic selv.

Annet
http://forums.wowtcg.com/showthread.php?t=2462 -- En tråd på wowtcg-forumet om et fint program for playtesting og online spilling av samlekortspill med all nødvendig info for å sette det opp for WoWTCG.

Neste expansion kommer i Juli, denne gangen er dragene i fokus da vi får si hei til Deathwing som en spillbar Master Hero, folkens, gled dere til Twilight of the Dragons!

16
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: The song topic!
« på: 09. mai, 2011, 17:09 »

19
Spill / Gran Turismo 5
« på: 26. jan, 2011, 13:01 »
Hei, folkens!

Jeg vet det er fler enn meg på forumet her som spiller det og selv om det ikke er like lett å gjøre en bil personlig i Gran Turismo, så synes jeg de har noen heldige modeller som har fått diverse påbygg av forskjellige slag og selvfølgelig hjelper det på at du kan lakkere de fleste bilene i en fage du har lyst på (så lenge du har fått en lappe med fargen på :P) så mener jeg da det burde vært en tråd her hvor vi kan diskutere og dele angående akkurat dette.

Skal hive opp noen bilder av bilene mine her senere i dag, så vil jeg bare oppfordre dere andre til å gjøre det også! Legg til PSN navnet deres her også, så finner vi kanskje noen fler som spiller GT5.


Jeg er da AikhoBear på PSN (samme som på XBL)

20
Bjeff! Mjau! Mø! / PCD Sippetråd
« på: 18. jan, 2011, 11:53 »
Det er en enorm trang for en slik tråd, mange av oss sliter virkelig med dette.
Så, for alle, som meg, som sitter og sliter med EF17 PCD allerede, denne tråden er for deg.

21
Pelskunst / FLYTTET: spørsmål om fursuit
« på: 01. nov, 2010, 14:05 »

22
Spill / World Of Warcraft: Cataclysm (Spoiler Alert!)
« på: 08. okt, 2010, 07:32 »
Som jeg sa i tittelen, Spoiler Alert! Spoilere vil finne sted her, så hvis du ikke vil ha ting avslørt før det kommer eller av noen andre en din egen søking på nettet, ikke se mer i dette emnet!==========

Så, så som du som fremdeles er her og leser har frastått fra din rett til å bli irritert, lei deg, sint (eller noe annet man kan bli av å få ting spoilet for seg), la oss diskutere, dele linker til artikler og bilder, kanskje videoer og ikke minst, plotte og planlegge om hvilken rase/klasse kombinasjon vi skal levle opp sammen med resten av NorPaws guildet når den nye expansjonen kommer.

Personlig trodde jeg at jeg skulle levle opp en Worgen Rogue sammen med "NorPaws avd. Alliance" (Guildet heter ikke det, det heter egentlig noe sånt som "Wolf Pack" el. men jeg husker ikke helt hva, så jeg kommer til å refferere til det som "Norpaws avd. Alliance"), men jeg fikk se Bear-forms til Troll og Worgen druids i dag... Jeg kommer så dønn til å bli ovenfor Druids det Tellos er ovenfor Shamans. Han har en milliard Enhancement Shamans, jeg kommer til å ha en milliard tanke-druids. Jeg kommer nok muligens til å ha fler enn 1 Troll Druid når mine 10 karakterer er brukt opp på Bronze Dragonflight <.<

Jeg mener, seriøst, hvem er det som ikke får litt lyst til å spille en Troll Druid når du kan være en Neon-Grønn bjørn med blå hanekam/mane!?

23
Spill / Battlefield: Bad Company 2
« på: 15. sep, 2010, 18:47 »
Vi er noen fra forumet her som har spillt Battlefield: Bad Company 2, men jeg lurer på, hvor mange her er det som har det på PC og kunne tenkt seg til å spille med resten av oss?

24
Spill / Wolf Team
« på: 10. sep, 2010, 14:46 »
Noen av dere har kanskje allerede hørt om spillet, men for de som ikke har, det er et Online spill, flere forskjellige modes og det funker som de fleste andre FPS spill av den typen, du kan kjøpe noen ting for credits du får igjennom å spille og som med de fleste online spill kan du kjøpe en annen type credits du kan kjøpe andre ting for. Noen items varer evig, noen i 1 eller 7 dager eller noe slikt, du kan også ved random intervals bli tilsendt slike limited time våpen som gift fra de som driver spillet, men uansett.

Spillet er en relativt standard FPS, du er enten på rødt eller blått lag og du skal drepe de på det andre laget, men det er en tvist, du kan shapeshifte og bli en varulv (som du også kan kjøpe power-ups til, både for kjøpecredits og spillecredits) og du tåler da mer, kan løpe på vegger og slår litt hardere osv. (som kan oppgraderes med power-ups i form av tatoveringer eller "Strength Items" som er en annen ulveform, Ice for eksempel gjør at du tåler mer, you get the picture)

Så, det høres kanskje interesant ut, hvis du ignorerer den "ekte penger" delen, amirite?
Stikk over til http://wolfteam.aeriagames.com/ og lag deg en bruker hos Aeria Games, last ned spillet og bli med å spill med meg ^^

(Holder på å skal lage et Pack også (les: clan), så kom og spill!) :D

25
Spill / Enemy Territory
« på: 19. jul, 2010, 00:33 »
Yes, eller, nei.. Trolig ikke det Enemy Territory (Quake Wars) du har sett i butikken, det jeg snakker om er det spillet som var øvelsen for id når de skulle lage Quake Wars, Wolfenstein Enemy Territory, eller WolfET som det er kjent som blant de som spilte det når det var nytt.

Det er noen år gammelt, så konge grafikk har det ikke, men det har fine maps som er morsomme å spille på den dag i dag med flere klasser å velge mellom og funker slik:

Lag 1: Nazier
Lag 2: Allierte

Lag 1 skal som oftest beskytte en kanon, stjele gull eller liknende ting mens Lag 2 prøver å sprenge kanonen, beskytte gullet osv. våpnene er selvfølgelig WW2 våpen og hver runde er delt opp i flere objectives som blir jobbet mot av det angripende laget og beskyttet av de som forsvarer, det er faktisk ganske enkelt. Se for dere dette scenarioet.

Det skal bygges en bro for en tank, broen bygges ved at en eller fler "Engineers" sitter og vifter med skrutrekkerne sine foran en eske ved vannet broen skal bygges over, de som beskytter skal da skyte de to som sitter og skrur mens det laget som trenger broen må holde de i live med sine "Medics" og ved å skyte på de som prøver å stoppe byggingen av broen.

Det er nå veldig lenge siden jeg spillte det og jeg vil begynne igjen. Siden det er 1: gratis så blir det lett for alle å skaffe, det er også 2: ikke nytt, noe som vil si at det ikke krever så mye grafikk, hvis noe så krever det for lite for de aller nyeste PCne. 3: server er heller ikke noe problem, jeg kan sikkert kjøre det, hvis ikke er det lett og finne en Linux server et sted, jeg kan for eksempel sette opp en hos min mor :P

Jeg skal pakke greiene og laste dem opp på en server så dere kan laste det ned derfra siden, inntil videre, her finner dere det dere trenger for:
Windows - http://www.megaupload.com/?d=3WI0FRO0
OS X - http://www.megaupload.com/?d=8WHD9T18
Linux - http://www.megaupload.com/?d=MPCLTN9R

Hvis du har en Widescreen monitor og sliter med at spillet ikke har oppløsningen du vil bruke, her står det hvordan du kan sette den manuellt: http://www.widescreengamingforum.com/wiki/Wolfenstein:_Enemy_Territory

Klienten er som dere ser tilgjengelig for Linux, OSX OG Windows, så alle kan delta =3
Last ned spillet og lag deg en profil med et nick alle her kjenner igjen (Altså, ikke kall deg n00bcrush3r2010, det er bare teit...) og kom på serveren sammen med oss!

Vi har nå en dedikert server å spille på, takket være TwoSocks!
IP: 85.89.25.61
Port: 27960
Passord: gamefurs

Så trykk Play Online, finn knappen Connect to IP og skriv inn 85.89.25.61:27960

Det er vi som spiller, eller iaf har spillet.
Aikho
Tellos
TwoSocks (Jckf)
Dr. Al (Thaoh)
Chet
Olly
Tirga
Moonie
Kotoma (Kiba)
Lubin
Logen
Fangz
Regandor
Kixt

Sider: [1] 2