Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Trash

Sider: [1]
1
Conventions / Min video fra ScotiaCon 2016
« på: 11. nov, 2016, 17:45 »
Hei hå. Legger ut denne videoen jeg laget i fra ScotiaCon forrige helg. Jeg var eneste den eneste fra skandinavia der i år, men det er et flott con og jeg håper på å dra med meg flere nesteår!

ScotiaCon 2016

2
Heya all,

Jeg og Burr har fiksa litt på hjemmestudioet mitt, og spilt inn en cover av Cheese Party!

Jeg spiller trommer, bass, guitar, keys, hammond, og synger (desverre)

Burr har gjort alt teknisk, produsering, teknikk, miksing, mastring


Siden Miles slapp deres EP i dag, tenkte jeg det kunne vært ålreit å poste vår cover samtidig!http://www.furaffinity.net/view/18740476/

3
Conventions / Min og Kaos' video fra CFz2015
« på: 04. jul, 2015, 12:46 »
Nå er det vel over en måned siden Confuzzled skjedde, men jeg tenkte allikevel å dele min og Kaos' sin video som vi lagde der. Kanskje vi kan inspirere fler til å bli med på neste års CFz :)


Confuzzled 2015 - Meanwhile in Norway edition

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Telegram (IM)
« på: 04. jul, 2015, 12:24 »


Telegram (https://telegram.org) er en multiplatform instant messenger som jeg har forelsket meg i pga. hvor lightweight den er. Jeg har blitt ganske lei av Skype sine teite ablegøyer, som adds over alt og at det kjører så tungt at jeg må avslutte programmet hvis jeg skal kjøre andre tunge prossesser som premiere pro. For ikke å snakke om hvor lange tid Skype bruker på å hente meldinger på mobilversjonen. Derfor prøver jeg å indoktrinere bruk av Telegram over Skype hos dem jeg kjenner :P

Anbefaler folk å sjekke det ut, og add meg gjerne @remigusvarg - Det finnes også en NorPaws-relatert chat der


Erter ut!

5
Otherkin og therian / Therian-meet i norge?
« på: 24. okt, 2013, 16:07 »
Hei. Bare slenger ut en idé for å høre interesse. Er det noen som kunne tenke seg et therian/otherkin-meet? Har ingen konkrete planer, men kanskje spise middag, se en film, og evt prate litt om therian/otherkin-sidene våre og hva hvordan de påvirker livet vårt. Åpen for alt av forslag forsåvidt.


Er det noen interesse for dette? Det blir jo noe alá et furmeet, bare med fokus på therian/otherkin.

6
Film / Anbefal en film!
« på: 01. sep, 2013, 17:43 »
De siste årene har filminteressen min vært ganske lav, og pga. det har jeg gått glipp av mye bra underholdning. I det siste har jeg fått tilbake mye av interessene jeg hadde før, og jeg står nå foran et hav av nye og gamle filmer jeg kan sjekke ut. Problemet er bare å finne ut hvor man skal begynne!

Å lese filmanmeldelser gir meg ganske lite siden jeg ofte er uenig med det dem sier, så jeg tenkte det beste ville være å høre hva dere likesinnede rufser liker å se på! Derfor har jeg laget denne tråden, slik at vi kan anbefale filmer som er verdt å få med seg, til hverandre.

Det har ikke noe å si om det er en blockbuster eller b-film, thriller eller dokumentar, så lenge du mener den er verdt å se! Så nevn noen filmer, og fortell gjerne litt om hvorfor du liker de :3 Jeg kommer til å anbefale filmer her fortløpende etter som jeg ser dem/husker dem^^

7
Bjeff! Mjau! Mø! / Billy the Fox på miniturné (Oslo bl.a.)
« på: 29. apr, 2013, 20:53 »
Hei hå! Bandet mitt, der jeg spiller trommer, skal nå på en liten miniturné, og hadde vært fett å se noen furry annsikter der!

Liten smakebit fra nytt materiale vi har (ikke sluppet enda, så dere er liek, superheldige lzm :D : D: D :DD:D D:D ): Billy the Fox - We Could Fly
Det er sikkert Oslo-konsertene som er mest aktuelle for de fleste her. Kristiania er en bar som ligger på Østbanehallen, og det er gratis inngang, men 20-årsgrense. Det blir bare vokal på PA, så lyden blir sikkert ikke så god her. Hausmania-giggen får ordentlig PA, usikker på aldergrense og sånt, men siden det er Hausmania regner jeg med 18-årsgrense og gratis inngang.

Håper å se noen pelsete tryner :3

8
Conventions / [Confuzzled] Trenger roomie
« på: 11. jan, 2013, 17:02 »
Woof, jeg trenger desperat en å roome med på Confuzzled i år, noen som skal og har samme problem? :P

9
Privat portefølje / [Musikk] Billy the Fox
« på: 16. okt, 2012, 18:23 »Billy the Fox er  en indierock-kvintett som holder til i Oslo om dagen. Jeg er den eneste som er furry i bandet, men de andre i bandet er pro-furry og har flere ganger spurt meg om jeg kan spille live-konsert i fursuit!

Vi har spilt sammen i 4 år nå, fremført en del konserter og fått masse positiv feedback! Vi kom blant annet på 6. plass (av 950) i den nasjonale konkurransen BandWagon, og vant BandKrieg i Trondheim.

Og ja, jeg spiller trommer :PMusikk!

Oi-oi-oi (SoundCloud)

Games | Innspilt live i studio (SoundCloud)

Knight Templar (SoundCloud)


Video

Oi-oi-oi (YouTube)

10
Privat portefølje / [Musikk] Wolf Eats Music
« på: 15. sep, 2012, 04:00 »Hei og hå, NorPoter! Jeg vil introdusere dere for det musikalske sideprosjektet mitt, Wolf Eats Music, ett elektronikaprosjekt jeg har ved siden av band, musikkstudier og slikt, for ett godt stk. variasjon i hverdagen :) Jeg har tenkt å prøve meg på en god del forskjellige elektroniske sjangere fremover, hovedsakelig til nå har jeg interessert meg mest for Dubstep. Jeg vil poste nye låter i denne tråden etterhvert som de blir ferdige! :3


Låter:


GRIND
Dubstep
15. september 2012
En låt til er allerede på vei, men den tar litt lengre tid fordi den har vokal^^

11
Fursuit / Trashwolf
« på: 25. aug, 2012, 23:06 »
Hei hå! Nå er jeg stolt av å, bare noen dager før EF, endelig kunne si at fursuiten min er klar til bruk :3! Og jeg vil gjerne vise den frem. Jeg hadde tenkt å vente til EF, men det er jo litt urettferdig for de som ikke skal^^

All crediten for fursuiten (bortsett fra designet) går til Regandor og Fangz, som har slitt veldig hardt sammen med meg de siste dagene for å få den ferdig til EF! Tusen takk, I love you guys!^^

Bildene er tatt av Tokes her på forumet.Referansen vi brukte til suiten var tegnet av Pumzie, du kan se den her :3 http://www.furaffinity.net/view/7848116/


Vil gjerne høre feedback, og håper vi alle kan suite sammen snart, har ventet på det lenge nå!

12
Bjeff! Mjau! Mø! / Reisestøtte (EF-arrangement)
« på: 16. jan, 2012, 22:36 »
Hei. Jeg er concert crew neste EF, og trenger deres hjelp. Selv om EF-billetten i seg selv går greit inn i budsjettet mitt, så har jeg litt økonomiske issues med de 6-7 rehearsalene som skal være i utvalgte helger gjennom det neste halvåret før EF. Den første er allerede i februar, så det begynner å haste. Øvingene skal være i Tyskland, sammen med Cheetah og de andre fra concert crew.

Jeg trenger å vite om eventuelle organisasjoner, forbunder og fond i Norge som kan være aktuelle å søke etter reisestøtte på. Jeg må nok spe ut med en del kroner selv ut av egen lommebok, men all støtte ville være flott. Jeg er en aktiv kulturungdom, og har blandt annet fått noen kulturstipender før, så jeg er kandidat for slike ting.


Jeg vet om noen fond osv allerede, men alt som kan hjelpe settes pris på!

13
Heia, ble ganske nylig ferdig med en ny låt fra bandet mitt, Billy the Fox, der jeg spiller trommer. Låta heter We Could Fly og er spillt inn i mitt eget studio, ECS.

Vi har skrevet låta sjøl, og det er den andre låta vi har ute. Låta finnes også å få kjøpt elektronisk fra Platekompaniet sine nettsider, hvis det skulle være aktuelt.

Du kan høre låta gratis her: http://www.myspace.com/billythefox

Det er jeg som har mikset og mastret låta, som vanlig. Jeg har også laget coveret.


14
Privat portefølje / [Musikk] I has made a little song
« på: 28. jul, 2010, 20:55 »
Yaw. Awr.

Følte meg veldig dårlig her forleden natt (og når jeg føler meg dårlig er jeg generelt veldig selvdestruktiv), så jeg bestemte meg for å heller komponere/improvisere ei lita låt på to timer. Shit happens, og jeg følte meg hvertfall litt bedre etterpå.


Lurte på om noen hadde lyst å høre på? It's fine if you don't. And you don't have to like it either.

http://www.furaffinity.net/view/4222690

Nå skal det sies at jeg har tatt veldig få pianotimer, og ikke faen om jeg er frekk nok til å kalle meg pianist enda. Bare så det er sagt.


Thanks for caring.

15
Allright, allright. Jeg har en genuin interesse for mediegrafisk arbeid og fotografi =D There, I've said it! Stop judging me! Nooo, I'm not a pervert...


Her tror jeg at jeg skal poste litt diverse nestencrap og crap jeg lager og knipser. Whiii!


Grafisk arbeid

Greie jeg lagde for bandet i går. Ett litt morsomt konsept.
Albumcover jeg lagde av det:


Jeg kommer til å poste litt mer grafisk arbeid senere, I guess. Må bare finne frem noe. Har noen greier jeg har lagd som frilanser for Fagforbundet blant annet, men det er ikke så veldig spennende å poste, mesteparten var brosjyrer og sånn, heh-heh.


Fotografi

Noen fotografi fra Dyreparken i Kristiansand :3


Random
Lekte meg med en lighter foran kamera!
Nå, det kommer til mer snart når jeg får gravd opp noe :3

16
Film / The Cat Piano
« på: 28. mai, 2010, 21:18 »
Fant denne på FaceBook. Fant den ganske interessant, med tanke på at den både er antropomorfisk og handler om musikk.


The Cat Piano


Synes den gjorde ganske inntrykk.

17
Film / Alpha and Omega - Finally, a movie with wolves :3
« på: 23. mai, 2010, 14:23 »
Thihi http://vimeo.com/11929182


Kommer i Oktober, that is all I'm saying.

18
Pelskunst / Billy the Fox - Even in August
« på: 17. apr, 2010, 16:36 »
Heia. Akkurat ferdig med å mikse en sang for bandet mitt, som heter Billy the Fox. Låta heter Even in August (gitaristene heter Even og August, hihi). Jeg har lyst å poste låta her, fordi jeg spiller trommer her, men enda mer fordi vi har spilt inn i låta i mitt eget studio, trommene også. Det er jeg som sto for all lydteknikk, og jeg miksa låta også :3!

Vi har skrivi låta selv, forresten.

Take a listen :3 http://ecs.silvestrismusic.com/musikk.php

19
Bjeff! Mjau! Mø! / Sjekk ut studioet mitt
« på: 08. mar, 2010, 00:07 »
Heia. Jeg lagde en tråd her mens vi bygde studioet: http://norwegianpaws.org/forum/index.php?topic=593.0

Det virka som en del syntes dette var tøft. Syntes jeg kunne poste noen bilder av det ferdige studioet^^ Har bodd her en stund nå, og jeg må si det er flott :3!

Bare slenger en hau med bilder hit jeg^^
Proof this is a furry studio! :3
My first guitar (Squier), second guitar (Gibson) and my special custom superthick strings guitar-- OK, OK, my bass!


Eating things.


20
Eletric Cave Studio.


Hay. Guess what. Imma building me a studio. Her skal jeg spille inn min musikk når det blir ferdig. I mens har jeg tatt noen bilder, siden dette er et byggeprosjekt og relatert til furry gjennom meg, og siden musikken min også har elementer av furry så er det jo bare gøy. I mens har jeg tatt en del bilder. JEg har drevet å kjøpt studioutstyr i et par år nå, så jeg har jo hatt studio før også, på en måte.

Studioet er basert på en veranda som aldri ble brukt bortskjett fra gazing over the lands of Toten og sigarettpauser, som jeg fremdeles kan bedrive når ferdig.


Her er VEEEEEEELDIG DETALJERTE (RIGHT) før og etter blueprints.


Nå, det ser kanskje ut som forskjellen ikke er stor, men mesteparten av det første studioet hadde skråtak.

Her er bilder fra byggingen, jeg har desverre få bilder helt fra starten, når det var veranda, men jeg skal fiske opp noen.

Mai: her har vi allerede bygget i flere måneder, faktisk siden November. Jeg har filmet litt, så jeg skal faktisk laste opp noen flere filmklipp.Juli: Her ser man at skillet mellom liverommet og kontrollrommet er blitt påbegynt!


Tidlig August:Jeg kommer til å oppdatere fortløpende utover, bare uker igjen av bygginga og dette er spennende!


Jeg har filmet en del også, så det kommer noen filmklipp.


Noen kommentarer? Noen som er interessert i musikk, innspilling og mixing? Let me know!

21
Tøydyr / Where to get?
« på: 30. jul, 2009, 04:39 »
Hay. I disse dager føler jeg meg nesten litt ensom når jeg er her hjemme (tillegg til at jeg ble kjempemisunnelig når jeg var hos Fangz og Regandor. De har looots of plushies :3). Therefor, I need soft, plushie friends. Desverre vet jeg ikke om store utvalg i nærområdet. Har lyst på en stor wuffs, men jeg vet ikke hvor jeg skal lete. Jeg føler meg liksom ikke helt kompitabel til å lage en selv helt enda heller, så jeg lurer på om det er noen spesielle butikker som har godt uvalgt? Nettbutikker også. Det hender jeg er i Oslo, så hvis noen vet om steder der som er bra, så får dere gjerne poste de her by all means!

Help a poor wuffsy out!

22
Underholdning / Furry4Life
« på: 25. mai, 2009, 20:44 »
Njavel, jeg har ikke helt kommet inn i denne siden enda, siden jeg fant den i dag, men jeg tenkte den ville være interessant for de som ikke viste om den.

Furry4Fun.com.

Dette er en slag, igjen, MySpace/FurSpace/MyFursona-lignende side, men kanskje mer beregnet for furry lifestylere.

Som sagt, jeg har ikke helt skjønt og sett igjennom alt, men, det får så være.

Feel free to add me, http://furry4life.ning.com/profile/SilvestrisTrashWolf.

De som blir, eller allerede er medlemmer kan gjerne poste link til sin egen profil her!

23
Underholdning / FurSpace!
« på: 19. apr, 2009, 04:53 »
FurSpace er en (surprise) MySpace-lignende side laget med furries in mind. Jeg behøver vel egentlig ikke lage en lang, unødvendig deskripsjon, egentlig.Så, noen her som har FurSpace? Hva heter dere? Det er også en Norway-gruppe der.

Jeg heter Silvestris.


http://www.furspace.com.

24
Pelskunst / Bleach
« på: 04. apr, 2009, 03:26 »


"This is sorta like some kind of Bleach fanart, but not directly. I imagine him, for some reason, to be named Martin. Or Marty, or something. I have no idea why"
.
Fordi Bleach tar av. Tok meg en god stund. Tenkte jeg skulle poste det her, for å få noen kommentarer!

Photoshop, noen uker.

25
Introduksjoner / Re-introduksjon
« på: 22. mar, 2009, 04:28 »
Hallo igjen.


Tenkte jeg skulle lage en ny introduksjon her på forumet siden jeg nesten ikke har vært aktiv siden sommeren, i det minste.

Jeg har slitt ganske mye det siste året med OCD og depresjoner (B kommer vel av A rettere sagt), og jeg har nå blitt et utrolig innesluttet og kynisk vesen. OCD'en har i det siste halvåret tatt helt av (vi snakker ikke om "Ikke tråkk på strekene"-ting her), og rett og slett tatt helt kontroll over livet mitt, helt ned til hver minste handling. Dette fører selvfølgelig også til ganske store mengder sinne, paranoia, nervøshet og ikke minst depersjoner. Det hjalp heller ikke at jeg begynte på en ny skole (VGS, største videregående skolen i fylke her også). Etter tre måneder der kom jeg i en slik posisjon der jeg ikke viste helt hva jeg skulle gjøre, så jeg sluttet på skolen. Det var i november, og etter den tiden har jeg mistet all kontakt med både venner og "venner", og de som prøvde har jeg vel støtt i fra meg. Jeg går nesten aldri ut lenger, borstkjett fra når jeg drar på jobb (med tanke på friåret), og på jobben snakker jeg nesten ikke eller omgås med folk. Jeg liker heller ikke å finne på ting med folk generelt når det er flere, fordi jeg føler meg uønsket. Dessuten har jeg blitt så paranoid at jeg heller blir inne. Nå i det siste har jeg kommet i en posisjon der jeg ikke har visst hva jeg skulle gjøre. Noen ganger har jeg bare ønsket at det skal ta slutt, uansett hva det måtte innebære. I det siste halvåret kan jeg nevne at det har vært en del drikking, og røyking av både ditt og datt.

Jeg behøver vel ikke snakke så mye om hva OCD-en har innebært, men jeg kan si så mye som at jeg i det siste har hatt problemer med så dagligdagse ting som å skrive på et tastatur, eller ha på meg sokker. Man vet det er noe galt når man begynner å blø fordi man ikke "klarer" å få på seg sokkene "riktig".

Nå, OCD generelt høres kanskje ut som en litt søt ting, overtro, ikke sant. "Ikke tråkk på strekene på gaten", liksom. Vel, jeg kan fortelle at ekstrem og fullblomstret OCD er alt annet enn søtt eller bagatellsk. Når den henger seg opp i hver minstre handling i livet ditt er det vanskelig å leve. Jeg er ganske "spirituell" vil jeg tro, siden jeg ser meg selv om en slags therianthrope. Når OCD-en begynte å henge seg opp i det, det var da det begynnte å "ta av" for meg. Da ble jeg redd og slett redd for å leve.

Nå, hvorfor forteller jeg dette her? Jeg har bestemt meg for å gjøre alt jeg kan for å leve ett bra liv igjen. Jeg har ikke turt å snakke med noen om dette, så jeg tror det rett og slett kan være bra for meg å innrømme dette her. Dessuten har jeg snakket med BUP som tydeligvis ikke har noe særlig problem med å gi ut resepter på SSRi-er, men det vurderer jeg enda. Jeg har ikke fortalt om dette fordi jeg har vært for paranoid, og det har jo selvfølgelig gjort alt verre. Foreldre som blir sinte på meg over ting jeg ikke kan noe for, foreks.


Sånn, nå som det er sagt, så kan jeg vel kanskje introdusere meg på nytt igjen, siden de fleste her nok har glemt hvem jeg er, eller at jeg finnes i det hele tatt.


Jeg heter Remi André, men kaller meg Silvestris eller TrashWolf, og er en ulv som bor i Oppland. Jeg er 16 år, og som sagt, har et fri år fra VGS. Neste år har jeg søkt på Musikk-linja. Dette er fordi musikk er en av mine største hobbier, og fordi jeg spiller både trommer, gitar, og nå har begynt med bass. Jeg håper på å bli skikkelig god en dag på alle tre. Jeg har også brukt noe av de siste tå årene på å bygge meg et lite hjemmestudio der jeg kan spille inn alle disse instrumentene, fordi jeg vil lage og spille inn noen av mine egne sanger. Jeg håper på å bli "frisk" nok til å kunne gjøre dette snart. Ellers hører jeg mye på musikk også.

Jeg fant ut om fandomen for, tja, 3 år siden, kanskje. Siden jeg ikke husker noe særlig fra før denne tiden, så har jeg alltid kjent meg selv som en furry. Dessuten ser jeg også på meg selv som en therianthrope.

Ellers liker jeg mye annet, når jeg tenker tilbake. Jeg mener jeg pleide å være ganske god på å skrive historier før og jeg pleide å få ros fra læreren min i norsk og engelsk. Jeg håper jeg kan finne tilbake til noe av dette. Jeg tegner også litt, så jeg kan legge en link til FA lenger nede.

Ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive, men jeg kommer sikkert på noe senere. Ellers kan dere bare få lov å spørre om hva som helst.


FA: http://www.furaffinity.net/user/varg
Webside: http://www.silvestrismusic.com (under konstruksjon!)
Wikifur: http://furry.wikia.com/wiki/Silvestris
Fursona: http://www.furaffinity.net/view/2043962/


Vel, nå er jeg vel egentlig stolt av meg selv som har turt å snakke om dette. Jeg håper jeg klarer å overvinne mine egne problemer, selv om jeg forstår at det kanskje ikke er gjort på én dag.

Sider: [1]