Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Kaoskatten

Sider: [1]
1
Fursuit / Fursuit workshop!
« på: 28. nov, 2014, 16:42 »
Er det noen som kunne vært gira på å møtes for å diskutere bygging av suits? Jeg har tilgang på et ganske stort lokale, og har _masse_ materialer jeg kunne tenke meg å kvitte meg med. (Primært pels fra fabrics.com, men også litt annet av både bedre og dårligere kvalitet)

Det er da snakk om sentralt i Oslo.

Grunnen til at jeg ønsker en slik samling er fordi jeg har så uendelig lyst til å få tilbake "byggergløden". Har ikke gjort noe pelsrelatert på alt for lenge, men vil veldig gjerne, og ønsker å sammenligne teknikker og notater med alle som har interressen. Det hadde også vært gøy om folk som har "proffe" suits tar de med så man kan sniktitte litt på hvilke metoder som er blitt brukt der. All in all, muligheten ligger åpen for en hel helg med bygging, suiting og annen morro.

Er det noen som er gira?

2
Fursuit / Prøving, feiling og WIPS
« på: 20. jan, 2012, 19:53 »
Siden jeg er så grusomt brutalt selvkritisk, ender det stort sett alltid med at jeg ikke tør å laste opp bilder av noe som helst før det er _helt_ ferdig. Derfor denne tråden!! Sånn at flokken her inne kan mase litt, poke meg og lage alle slags lurveleven hvis jeg begynner å slække med updates.

Her vil det altså komme stuff in progress, eksperimenter som slo feil, (eller riktig) og generellt furry-relaterte verk jeg har gjort eller holder på med.

Good plan?

3
Conventions / Soracon!
« på: 14. jan, 2012, 08:52 »
Uhm.. noen som har hørt om? Eller tenkt seg dit?

Føler det er merkelig likt Desucon, men det er kanskje bare fordi det ser ut til å være samme folka som står bak.

http://www.soracon.no/

4
Pelskunst / Design-utfordring!
« på: 29. nov, 2010, 22:55 »
Vel. Som mange av dere vet, så kan jeg overhodet ikke tegne. Og i tillegg har jeg hatt en kunstnerisk sperre ganske lenge nå. Den gode nyheten oppi dette, er at jeg kjenner muligens at litt inspirasjon er på vei tilbake! Men jeg kan jo fortsatt ikke tegne :/

Så her er greia:

Jeg ønsker herved å utfordre alle de dyktige tegnerene her på forumet til å designe en gøyal karakter som de kunne tenke seg å se bli virkeliggjort i form av en fursuit! Fortrinnsvis ikke en egen fursona, med mindre man da tåler å se noen andre løpe rundt i suiten eller ender med å ville ha den selv da :P

Dette er i utgangspunktet en veldig egoistisk utfordring, uten annen premie enn selvfølgelig heder og ære til de designene som eventuellt blir brukt, og selvfølgelig gleden av å få sett en egentegnet karakter bli bragt til liv. MEN dersom jeg skulle ende opp med å lage en (eller fler) skambra suit(s) basert på noen av deres design, som plutselig blir superpopulær osv, så kan vi jo diskutere videre om det burde belønnes på noe flott vis. :)

Så gå helt crazy bananas alle tegnere og skap noe litt utenfor boksen så vi får markert de norske pelserne på verdenskartet en gang for alle!

Og bruk gjerne Pickled_lemur på furaffinity feks. som inspirasjon. Der er det en hel del herlige karakterer ;)

5
Fursuit / Nifeline Design tries to do stuff again...
« på: 02. nov, 2010, 00:06 »
Ikke få for høye forhåpninger folket.. Fortsatt rimelig emo og demotivert osv, så pelsarbeidet går rimelig tregt.. men i det siste har det dukket opp noe villkatt-aktig i meg.. Muligens med litt innavlet gaupeblod i genmixen. Hvem vet. Denne halen dukket hvertfall plutselig opp XD

TBC

6
Fursuit / Mittens forsker og bygger!
« på: 12. jun, 2010, 06:37 »
Tenkte jeg like gjerne kunne samle prosjektene jeg jobber med her fremover. Så jeg ikke starter en ny tråd hver gang jeg får en ny idé..

såh! Har laget NESTEN ferdig en løvehale. Den må bare trimmes litt til, men nå tror jeg lungene mine trenger en liten pause fra bittesmå tynne korte hår i luftveiene konstant, så trimmer den ferdig senere.

Øverste bilde er oversiden av halen, nederste er under..


7
Fursuit / Verksted/ kreativ sweatshop?
« på: 29. mai, 2010, 17:15 »
Lei av skumgummi-biter under sokkene og pels i bihulene? Det kjenner jeg at jeg begynner å bli hvertfall. Så det slo meg at det hadde vært digg å hatt et sted hvor jeg bare kunne ha rotet spredd utover hele tiden og kunne gå fra uferdig arbeid og komme tilbake til det uten at noen har spist middag oppi pelsen min i mellomtiden feks.

Så kom jeg til å tenke på. Hadde det vært en ide å leie et lokale en gjeng sammen hvor vi kunne ha masse arbeidsplass og lagringsplass? Jeg har for eksempel ekstremt lyst til å ta opp maling igjen,  men det er virkelig ikke plass til å ha staffeliet stående fremme i leiligheten.  I tillegg er det all pelsen jeg leker med om dagen. Og jeg har ikke engang flateplass nok til å ha en fast symaskin..

Jeg har kommet over et par steder som kunne fungert veldig bra, men det forutsetter selvfølgelig at vi blir en del som går sammen om det, så det ikke blir alt for dyrt.

http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=22205886&subMarket=FINN   <-- har sendt mail for å spørre om pris. Synes lokalet så veldig lovende ut!!


http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=19311024&subMarket=FINN


Er det flere som synes dette høres så bra ut at de kunne vært interessert til være med?

8
Fursuit / Realistisk vs. cartoony?
« på: 26. mai, 2010, 02:29 »
Jeg har nå begynt å prøve meg litt på noe mer realistisk typ... Men ideen er litt halvmytisk i tillegg.
uansett! here goes. Første forsøk på litt realistisk kjeft! (løve typ) hva synes?

WIP seff, og jada det kommer flere tenner..

9
Fursuit / Quadsuit
« på: 05. mai, 2010, 13:33 »
Jeg har akkurat begynt å forske litt på konseptet med rufser som går på alle fire og jeg er LITT facinert ja! Har helt sykt lyst til å prøve å bygge en sånn suit.

Noen her som har erfaring med quads, eier en eller ønsker seg en? Jeg har falt helt for en panda jeg så på youtube, men lurte litt på å prøve å bygge en svartbjørn i litt mer mythical style.. 

Feedback yes please!?

10
Siden det er noen fra Gjøvik og omegn her tenkte jeg like gjerne jeg kunne poste en liten notis om det her.

Link til eventen på facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=107251355968211&index=1

Det hele skjer på Jam pub på Gjøvik allerede i morgen!
I forbindelse med konserten skal deler av den nye musikkvideoen til Crest of Darkness spilles inn, så det hadde vært kult om det dukka opp noen som så litt metall, eller hvertfall ikke helt A4 ut. Og sånn. Anyways. I'm going. Jeg har litt troa på at det blir kult og reiser helt fra Oslo.

Også hadde det jo vært gøy å møte fellow furs..

mjaumjau

11
Fursuit / Pels og priser
« på: 26. apr, 2010, 16:04 »
Er det noen som har noe begrep om hva som er gode priser på pels? Og hva slags kvalitet er det folk flest her pleier å bruke?

Jeg tror nemlig jeg har funnet en bra sjappe... men han karen som driver den importerer pels veldig sjelden og nå får han ikke inn noe nytt før oktober. Til gjengjeld er han sykt koselig, og det er ikke utenkelig det blir kommer til å dukke opp furry items i utstillingsvinduet hans en gang i fremtiden! :)

12
Fursuit / New project "noname-kitten"!
« på: 12. apr, 2010, 17:14 »
Så har jeg begynt på nye greier og tingser. Endelig ferdig med min første egenproduserte hale for eksempel!  Men det føles veldig stykkevis og delt foreløpig med masse ideer, og ikke nok attention-span til å lage ref-sheet. Anyways! Check out my new tail!


13
Fursuit / Paws!
« på: 06. apr, 2010, 12:32 »
Bare for å føle litt på det.. Hva synes dere folkens.. 4 eller 5 "fingre" på frempoter? Felines/canines both

14
Fursuit / Prosjekt Metal-Mittens
« på: 31. mar, 2010, 16:45 »
Jeg er endelig godt i gang med min første fursona. Altså. Min fursona er i utgangspunktet en litt forsiktig hvit kattunge. MEN i forbindelse med Inferno-festivalen ble jeg plutselig inspirert til en litt mer hissig utgave av Mittens, med mere sorte tegninger i ansiktet.

Siden dette er første fursuit jeg lager, blir jeg litt gira på å dele da! Og hver gang jeg er ferdig med noe nytt bare MÅ jeg fortelle det til noen, men vennegjengen.. uhm.. forstår vel kanskje ikke helt. Anyways! Kommer til å poste fremgangen her og satser på å få på litt bilder etterhvert.
Foreløpig har jeg bare laget poter til føttene. NESTEN ferdig. Mangler bare klørne og en smart måte å besytte undersiden der det ikke er såle.

I dag begynte jeg i tillegg på hodet til Me(n)tal-Mittens. Det er LITT slit, men jeg tror jeg har fått til hodeformen rimelig greit nå. Ørene derimot er litt tricky.. TIps?

15
Introduksjoner / nok sniking og snoking..
« på: 23. mar, 2010, 18:32 »
...jeg føler meg nesten forpliktet til å bryte tausheten og sånn halvveis introdusere meg selv nå..

Jeg ble også ledet til dette forumet takket være reportasjen på fredag. Før jeg leste den var min kjennskap til furry-begrepet begrenset til en del traumatiske bilder brent inn på netthinnen etter å ha gjort et bildesøk på google uten å ha safesearch på. Jeg søkte opprinnelig fordi jeg så lenge jeg kan huske har vært mer eller mindre pusekatt.. Katteørene mine var lenge noe folk kjente meg igjen på og husket meg for. Så fikk jeg store fluffy hvite poter fra Neo Tokyo i presang og da ble det mer og mer klart at jeg bare MÅTTE få skaffet meg det jeg da omtalte som en "kosedress med pels og hale".
Vel.. noe av det jeg fant via google skremte vettet av meg og fikk meg til å føle meg uendelig skitten. Ørene pakket jeg trygt vekk, og de stykkene med pels jeg allerede hadde kjøpt ble pakket pent bort og gjemt som dårlig samvittighet sammen med alle de andre skelettene jeg har i skapet.

Dagbladet endret litt på det inntrykket jeg hadde fått som skremte meg så vilt. Så nå er jeg her. Prosjekt Mittens er tilbake på bena. (eller potene.. som snart er ferdige) Men jeg er fortsatt litt skeptisk, skremt eller nervøs. Kall det hva dere vil. Er jeg en furry? Hvordan vet jeg det? Kanskje forsvinner jeg like fort som jeg dukket opp...

Sider: [1]