Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Vaskebjørn

Sider: [1]
1
Fursuit / En elefant er født
« på: 16. apr, 2011, 18:31 »
Vaskebjørns nye bestekamerat Elefant. Jeg begynte på hetten for en stund siden og gjorde den ferdig i dag.

2
Fursuit / Dinosaurdrakt
« på: 31. mar, 2011, 00:14 »
Hei alle sammen,
har ikke vært aktiv på forumet på evigheter, men nå har jeg lyst til å poste mitt første seriøse arbeid på en faktisk drakt. Det skal bli en svart digimon-ish dinosaur, altså ganske langt i fra så lifelike som walking with dinosaurs draktene som er postet tidligere! Her er bilder fra en testrunde med uferdig hode og hale. Føttene er dekket med søppelsekker i denne versjonen, men jeg tror jeg skal skifte det ut med et svart gummi-materiale istedenfor. Den skal bli helt svart og shiny, og den har tre kjever istedenfor to. Har dessverre ikke noe skisse på det ferdige resultatet å dele fordi den designes etter hvert som jeg bygger drakten. Foreløpig plan er å lage hode, føtter og hale og la resten av kroppen være menneske-kropp. Kanskje med en modifisert genser til overkropp der bare underarmene stikker ut.
3
Bjeff! Mjau! Mø! / Det Norske Oljeeventyret
« på: 15. jul, 2010, 13:35 »
Hei alle sammen!
Jeg vet ikke om dette er riktig forum for en slik post, så si i fra hvis ikke. Men:

Om litt under en uke går jeg inn i et prosjekt hvor jeg sammen med to skuespillere, en forfatter og en visuell kunstner skal utforske Norges forhold til seg selv som oljenasjon. Vi har sett på medias måte å bruke eventyrsjargonger når de snakker om norge og det norske og vi begynte å spørre oss selv; hva er egentlig det norske oljeeventyret? Som en ganske ung generasjon nordmenn (og en nederlender) innså vi at vi egentlig ikke visste stort, verken politisk eller historisk, om hva oljeeventyret har vært for Norge. Vi bare ER en oljenasjon. Vi har vokst opp med begreper som 'oljefondet', 'norsk sokkel' og 'offshore' like naturlig som at vi har brunost på brødskiva. Så hva ER egentlig så eventyrlig? Og hvem står egentlig på den gode siden? Var det Askeladden-Norge som kappåt med Troll-feltet og vant prinsessen og halve kongeriket, eller sitter vi som dovregubben på en knaus og venter på at sola skal stå opp?

Vi har oppsøkt og snakket med forskjellige mennesker og spurt dem om de kan fortelle oss DERES versjon av Det Norske Oljeeventyret og begynne med formuleringen 'Det var en gang...'. Vi har fått noen fine, fantasifulle og ettertenksomme eventyr, og jeg tenkte at det kunne være interessant å poste denne utfordringen til dere også :) Eventyret kan være så langt eller kort som dere ønsker, så politisk og historisk korrekt eller ukorrekt som dere ønsker og det er fritt frem å se inn i fremtiden eller endre historiens løp på den måten det passer DITT Norske Oljeeventyr best. Det trenger heller ikke være eventyrkarakterer, det står helt åpent.

Det er bare to kriterier:
1 - Tittelen er 'Det Norske Oljeeventyret'
2 - Det begynner med formuleringen 'Det var en gang...'

Jeg håper noen av dere vil se det som en morsom utfordring, og om noen ønsker kan dere også skrive privat eller emaile meg på spistekatten(at)yahoo.no. Målet er å ta alle historiene og blande dem sammen til ett gigantisk Norsk Oljeeventyr fortalt av 'folket' som i sin tur skal bli til en forestilling.

Langt eller kort, treigt eller fort, jeg blir kjempeglad for alle innspill!

 

4
Fursuit / 17maidrakt
« på: 16. mai, 2010, 22:59 »
Ville vanligvis gått med nordlandsbunaden min, men siden den ligger pakket bort flere mil unna i år så har jeg pyntet vaskebjørn istedenfor:) Er kanskje litt blasfemisk å klippe i stykker flagget, men det var til et godt formål.. Ville bare vise et par bilder av 17-mai-vaskebjørn :)

5
Tøydyr / Favoritten som har vært med lengst...
« på: 05. apr, 2010, 23:13 »
Jeg har hatt mange kosedyr opp gjennom årene, og det har skiftet hvilke som har vært favoritter med hedersplass i fotenden av senga og hvem som bare får sitte på toppen av bokhylla. Bare én har hatt hedersplassen på hodeputa mi i 25 år og 3 måneder og det er Lillepus. Han brukte å ha lang, hvit pels, men det er vanskelig å tro når man ser ham nå... Er det noen andre der ute som har like medtatte følgesvenner? ;)


6


Dette er min 'drakt' uten 'fur' bestilt fra bunnywarez. Det er ikke en fursuit, men jeg elsker det stiliserte uttrykket på disse draktene og det faktum at de er mulige og bruke i dagligdagse gjøremål. Jeg har enda til gode å prøve en ordentelig fursiut, men drømmen akkurat nå er å finne/lage noe midt i mellom pyjamas og fursuit som er litt mer realistisk og med mer karaktefølelse enn pyjamasen samtidig som den er like bevegelig og praktisk anvendbar og kan brukes til daglig...

Hva definerer en 'fursuit'? Og er det flere der ute som tenker seg design på drakter som kan brukes til daglig? Eller er/bør fursuits være hovedsaklig for furmeets etc?

7
Introduksjoner / Rrrr.. rr?
« på: 21. mar, 2010, 23:10 »
Hei alle sammen:)
Så godt å se at der er en godt representert gjeng av norske furries også der ute, jeg har lurt på om dere finnes!

Jeg er Susanne, 25 år fra vestlandet, men jeg er også Vaskebjørn som er litt mer han enn hun. Det vil si, jeg har ikke blitt helt kjent med Vaskebjørn enda for han er ganske ny for meg. Vaskebjørn og jeg har snust på hverandre i et par måneder og jeg er veldig spent på hvem han utvikler seg til å bli.

Jeg har tidligere vært Ulv og Donkey i kortere perioder, men kun med ører og ikke med en egen persona i den forstand. Eller fursona som dere sier:) Det var et googlesøk som gjorde at jeg høsten 2009 snublet over fenomenet 'Furries' (det norske ordet 'Rufser' er helt konge!) og følte en umiddelbar connection i videoene av fursuitere. Særlig dem som er ute i bybildet og hilser på folk. Ingenting er som å bli klødd bak ørene av et vennligsinnet fremmed menneske :D

At det er noe som heter Furries er altså ganske nytt for meg, og det er litt derfor jeg er her på dette forumet. Jeg ble skikkelig inspirert av at det finnes en hel verden av mennesker som tar haler og pels på alvor! Derfor er Vaskebjørn mitt første eksperiment med en form for heldrakt, eller kanskje mer hel-pyjamas;) Ikke så mye pels, men mer every-day-use-fleece-suit med ører og øyne på hetta siden den på vestlandet må tåle litt vind og noen regndråper.. ;/ ;).

Jeg er veldig nysgjerrig og har lyst å høre historier fra fursuitere. Særlig om der er noen som er i ferd med å finne sin fursona, eller som har lyst til å dele tanker om hvordan de på et tidspunkt fant sin. Vaskebjørns beste og verste trekk er en umettelig trang til å vite mer!

:)

Sider: [1]