Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - VVolfsong

Sider: [1]
1
Jeg oppdaget i går at det ble nesten 1300 kroner billigere å fly dersom jeg dro tilbake til Stavanger på mandagen i stedet for søndagen etter con'et, så derfor lurer jeg på om det er noen i Oslo området som har ett ledig hjørne hvor jeg kan overnatte?

Siden jeg allerede vil ha med meg liggeunderlag og sovepose så er egentlig alt jeg trenger litt gulvflate hvor det er tørt og varmt, men om noen har en ledig seng eller sofa som kan brukes i stedet så er jo det selvfølgelig bare positivt. Beliggenhet hvor det er relativt enkelt å komme seg til Gardermoen er også ett pluss. Ellers er jeg allergisk mot katter (av den firbeinte sorten, andre furs skal jeg nok overleve), så det blir dessverre ett minus =\

Noen Oslo-furs som har plass til en ulv for en dag?

2
Bjeff! Mjau! Mø! / Halp an IRC noob
« på: 27. mai, 2012, 02:31 »
Så jeg tenkte at jeg skulle ta turen innom IRC kanalen til forumet for å se om det var noe liv der, men nå er det minst 10 år siden jeg var på IRC, og dette var tydeligvis vanskeligere enn jeg husket. Er det noen som kan gi meg en step by step guide for hvordan jeg klarer å koble meg til furnet?

Jeg lastet ned mIRC da det er klienten jeg husker at alle brukte i gamle dager, men kom gjerne med bedre tips om den er helt utdatert og =)

3
Forumsnakk / Problemer med å se bilder uploada til forumet
« på: 08. mar, 2012, 20:10 »
Det kan se ut som om det er noe krøll med lagring av filer på forumet nå. Jeg merka i går at forum avatar bildet mitt plutselig var borte. Jeg prøvde å uploade det på nytt men det så ut som om ingenting skjedde. Nå har jeg bytta den ut til en ekstern link, og i dag så ser jeg at det samme har skjedd med en del bilder folk har lagt som attachments til poster.

Noen andre som ser det samme, eller er det bare Firefox'en min som har bestemt seg for å bli gal?

4
Forumsnakk / Preview funksjonen
« på: 24. mar, 2010, 22:22 »
Er det bare meg den aldri har funka for her på forumet?

Om jeg trykker preview knappen når jeg skriver en post så dukker det opp ett område som heter Preview post hvor det står Fetching preview... og så skjer det aldri noe mer. Fungerer den for noen andre eller er den bare broken?

Ser siden i Firefox, alltid oppdatert, ingen addons.

5
Bjeff! Mjau! Mø! / Ett sted å sove på EF
« på: 10. mar, 2009, 11:57 »
Starter en ny tråd for dette sånn at vi unngår off-topic replies for akkuratt denne saken.

Hvordan står det til med room-sharing for EF? Jeg har selv plass på EF, men står uten rom/roomie akkuratt nå. Fristen min for å betale er i morra, så om jeg ikke finner meg ett sted å sove temmelig raskt så blir det ikke noen tur på meg. Er ikke spesielt interessert i å få tildelt en random roomie av EF, så jeg må basically finne noen selv i løpet av dagen. Veldig last minute, I know >.<

Så noen der ute som også trenger ett rom, eller eventuelt har plass til en ekstra på sitt rom?

Jeg sover rolig, snorker ikke, røyker ikke, har ingen problemer med å holde meg edru om ønskelig, og har i utgangspunktet ikke store planer om å bruke rommet til annet enn ett sted å lagre ting + sove. Vil dog helst ha ett rom der man faktisk sover, og ikke sitter oppe hele natta lang...

Halp =\

6
Introduksjoner / 'lo igjen
« på: 10. jan, 2008, 00:18 »
'lo igjen.

En del av dere kjenner meg fra det gamle forumet, eller har i det minste sett navnet mitt der. Jeg er en ulv fra Karmøy som for tia bor i Halden hvor jeg studerer informatikk. Jeg skal i terorien være ferdig med mastergraden min nå til sommeren, men vi får se. Jeg er noe lei av å studere og har lenge lurt på om jeg valgte rett studie, så jeg lover ingenting.

Som fur er det ikke så mye å si om meg. Jeg er ikke spesielt aktiv i fandomen. Om det gikk ann å bli en fur eller bare en vanlig ulv IRL skulle jeg vært blandt de første i køen, men utover det ønsket så nøyer jeg meg med å nyte tegningene fra alle dem som kan sånt (er selv håpløs med blyanten). Jeg har liten interesse for fursuits eller å gå med hale, osv. Er nok med på noen av furmeetene i Østfold fra tid til annen dog, og jeg har meldt meg på til Eurofurence i år så jeg håper å få møtt en del av dere der =)

Utover det er jeg som sagt student, 26 år gammel, male, lite sportslig av meg (hadde hatt godt av å miste noen kilo), forvirra over egen legning, hekta på WoW, rollespiller (pen&paper sorten, jeg RPer ikke online) og ellers fornøyd.

Åh ja, kunne en av dere admins gi meg adgang til de skjulte subforumene? Ja, det tredje også! ^^;

Sider: [1]