Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Miles T.F. Baxxter

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
NordicFuzzCon / [NFC10] Høydepunkter
« på: 10. mar, 2024, 01:59 »
Så hvilke høydepunkter hadde folk i år, 2024?

Hadde liten tid til å være norsk i år. Så knapt andre norske, annet enn litt borti-skumping her og der, og noen av de vanlige jeg alt ofte ser i Oslo-regionen.

2
Loppemarkedet / Snørevens Skattekammer
« på: 15. mai, 2017, 17:38 »
Ymse rufsete krims krams! Til salgs for øyeblikket:

KunsttrykkGlass

Se enkeltpostene for bilder og startbud. Du kan poste her eller ta kontakt hvis du er interessert i noe (Twitter, Telegram, privat melding, e-post, Steam). Pruting og byttehandler er mulig. Jeg kan ta flere bilder og svare på spørsmål, dersom du er nysgjerrig på en gjenstand. Jeg lar det gå ca. én uke fra noe er lagt ut til jeg aksepterer et minstebud. By gjerne over, da får jeg lommepenger til å kjøpe flere VHS-filmer!

3
NordicFuzzCon arkivet / [NFC4] Bilder og videoer
« på: 06. apr, 2016, 00:03 »
Litt sent, men de som har bilder og videoer fra connet, lenk gjerne til de her! La oss mimre i fellesskap.

Og jeg kan jo starte med å dele min egen video fra i år: NordicFuzzCon 2016 Clip Show.

4
Jeg og bjøren Burr ga nylig ut vår første EP med furry pop-musikk: Infoxication. Tre fengende sanger som garantert vil få deg til å riste på stumpen! Fra ost til forelskelse til fløff, dette er en reise i gjennom musikkhistorien i alle regnbuens sprudlende farger. Du kan strømme sangene gratis, eller du kan gi $1 (eller mer) for å få sangene til odel og eie. All støtte blir satt pris på.

EPen er tilgjengelig på Bandcamp >> HER <<

Coveret til EPen har blitt gjort av Sarrukh.

5
Bjeff! Mjau! Mø! / "Kjære Julenissen..." 2015
« på: 22. nov, 2015, 12:27 »
Julebrus, julemarsipan, julekaker, julepølse, julebord, julestol... Julen kommer, enten vi vil eller ei, så vi kan like så godt utnytte situasjonen! Det er på tide å sende avgårde ønskelisten til Julenissen med nips og naps vi vil fylle opp hiene våres med. Hva sier du? Er hiet alt fylt opp med unødvendigheter i fra foregående juler? Vel, det er ikke fullt før det renner over! Eller som vi sier på Youngstorget: det er alltid plass til mer i tacovogna.

Post deres ønskelister nedenunder.

6
Oppslagstavlen / Stem på vår nye maskot!
« på: 16. okt, 2015, 14:12 »
Etter en lang og travel sommer er vi endelig klare til å presentere kandidatene til å bli vår maskot!

Vi har fire flotte kandidater dere kan stemme over.

Vi presenterer kandidatene anonymt. Du kan stemme på en av dem. Du kan ikke endre din stemme. Resultatet offentliggjøres automatisk når avstemningen er over.

Når valget er gjort begynner vårt arbeid med å få implementert karakteren på forsiden, samt i andre sammenhenger.

Vi ber dere som har sendt inn bilder om å ikke avsløre hvilken som er deres før avstemningen er avsluttet.

Avstemningen avsluttes 1. desember.

Kandidat 1:Kandidat 2:Kandidat 3:Kandidat 4:


7
NordicFuzzCon arkivet / [NFC4] Din registrering
« på: 31. aug, 2015, 23:36 »
En tråd bare for å poste registreringsdetaljer. For mer prating, vennligst benytt andre tråder.Navn: Miles T.F. Baxxter
Reg.nr.: 4
SUPER tidlig ankomst: Ja
Tidlig ankomst: Ja
Sen avgang: Ja
Romtype: Twin
Romkamerat: Jimmy Wuff
Sponsor: Nei
Super sponsor: Nei
Pelsdrakt: Nei
Reisemåte: Tog
FuzzBus: Kanskje!

8
NordicFuzzCon er skandinavias største internasjonale furry festival, med over 390 registrerte deltagere under sist arrangement i 2015. I 2016 braker det løs igjen! Det finner på nytt sted på Utsikten Meetings hotel i Nynäshamn (Stockholm), Sverige. Begivenheten varer fra 3 mars til 6 mars, og temaet er Atlantis: The Lost Paradise.

Minimumsprisen for å delta (inngangsbillett + hotellrom) er 2200 svenska kronor. Mer detaljerte priser finnes her.

Det finnes en spilleliste på YouTube med videoer i fra NordicFuzzCon 2015 finnes her, som kan gi et dugelig inntrykk av hvordan arrangementet og hotellet er. Du kan også ta en titt i det offisielle galleriet for stillbilder fra alle tre årene.

REGISTRERINGEN ER ÅPEN!
>> https://www.nordicfuzzcon.org <<

Hovedhotellet er dessverre fullt. Men det er mulig å skrive seg på ventelisten, og det finnes også et hotell #2. Mer informasjon om hvordan man booker rom på det andre hotellet finnes her.

Dette er en generell tråd for løssnakk rundt NordicFuzzCon 2016 som ikke nødvendigvis trenger en egen tråd. Har du spørsmål, planlegger du en romfest, lurer du på hva jordbærkake er på svensk? Det er bare å poste innlegg her!

9
NordicFuzzCon arkivet / [NFC3] Møt-og-hils for norske furs!
« på: 24. feb, 2015, 23:05 »
Vi arrangerer et lite treff for norske rufser på torsdagen (26. februar) klokken 21:30 i det lille panelrommet, også kalt Storytellers' Campfire. Det vil vare i ca. en time.

Dette er en god måte å bli kjent med noen nye snuter på, og man kan fritt snakke norsk. Her vil du også kunne få en gratis Norwegian Paws button! Wow! [eek]

Merk at siden dette er et offentlig rom, så er medbragt, alkoholholdig drikke (altså kjøpt utenfor hotellet) ikke tillatt. Å ta med snacks kjøpt utenfra går helt fint, og eventuelt drikke i fra baren.

10
Oppslagstavlen / Norwegian Paws' STORE maskotkonkurranse!
« på: 22. feb, 2015, 18:28 »
Etter over 10 år som det fremste møtestedet for norske furries synes vi det er på høy tid at vi skaffer oss en offisiell maskot.  Til dette ønsker vi å involvere dere som bruker forumet.

Det er svært mange talentfulle tegnere her, og vi ønsker å la en av dere lage vår maskot. Derfor utlyser vi herved vår STORE maskot konkurranse. Har du en karakter i hodet som du synes passer til å representere forumet så har du fra og med nå, og frem til 1. juni for å sende den inn. Ferdige bidrag kan sendes til xorphus@live.no. Vi i ledelsen vil så gå igjennom alle bildene og plukke ut finalister som vil bli lagt ut for offentlig avstemning.
Vinner karakteren vil bli lagt til på forsiden, bli brukt i en kommende annonsekampanje på FA og i andre fremtidige sammenhenger.

Regler:

  • Maks 3 karakterer per person.
  • Ingen bakgrunn.
  • Bildene må være SFW.
  • Bildene kan ikke publiseres noe annet sted før finalistene er offentliggjort.
  • Medlemmer av forumets staff kan ikke delta.

Deadline: 01/06/15

11
Takket være en svensk katt har jeg nå fått tak på noen reste-data-deler, og med litt hell kan jeg kanskje få ting til å fungere før min nåværende datamaskin eksploderer på meg. Det eneste den mangler er et fungerende grafikkort; viften som satt på det forrige hadde visst sluttet å fungere. Muligens også en ny harddisk.

Jeg er dessverre litt usikker hva mine "specs" er, så jeg har tatt et par bilder for se som klarer å tyde de. Det ser ut til at hovedkortet er et MSI P35. Prosessoren er vel verre å finne ut av, siden den er gjemt under viften.

Så mine spørsmål er:

Hvilke grafikkort er kompatibelt med denne hardwaren? Hva skal jeg se etter? Eller eventuelt ikke se etter.

Hvilke grafikkort anbefaler du? Helst noe tilgjengelig fra Komplett, og helst noe innenfor 400 - 1000 kroner. Siden resten av datamaskinen ikke akkurat er det nyeste og beste, så er det kanskje ikke nødvendig å ha verdens beste grafikkort heller. Men vil helst kunne spille nye spill i OK kvalitet, og få noe bedre enn mitt nåværende. (Som er et ATI Radeon HD 5700.)

Hvilket operativsystem er best? De fleste hater både Windows Vista og Windows 8, så det beste er kanskje Windows 7? Jeg er usikker.

Tusen takk for tid og hjelp! [smile]

12
Bjeff! Mjau! Mø! / "Kjære Julenissen..." 2014
« på: 19. nov, 2014, 18:47 »
Ja, da var det visst snart Kwanzaa igjen! Så snart på tide å ta frem de afrikanske maskene og den eksotiske frukten, og ikke minst må man skrive og sende avgårde sin ønskeliste til Julenissen. Man har vel Julenissen når man feirer Kwanzaa også, ja?

Uansett, post deres ønskelister nedenunder.

13
NordicFuzzCon™ er skandinavias største furry festival, med over 250 deltagere i 2014. I 2015 finner det sted i Nynäshamn, Sverige. Arrangementet varer fra 26 februar til 1 mars, og temaet er Scandinavian Folklore: The Enchanted Forest.

Minimumsprisen for å delta (inngangsbillett + hotellrom) er 2200 svenska kronor. Mer detaljerte priser finnes her. For å registrere seg kan man gå hit. Listen over hvem som alt har registrert seg finnes her.

Til slutt, en spilleliste på YouTube med videoer i fra NordicFuzzCon 2014 finnes her, som kan gi et dugelig inntrykk av hvordan arrangementet er.Dette er en generell tråd for løssnakk rundt NordicFuzzCon 2015 som ikke nødvendigvis trenger en egen tråd. Har du spørsmål, planlegger du en romfest, lurer du på hva jordbærkake er på svensk? Skriv gjerne her!

14
Film / The Lion Guard
« på: 11. jun, 2014, 00:06 »
Det kommer en ny TV-serie fra Disney basert på Løvenes Konge: The Lion Guard.

Den kommer til å følge Simbas sønn Kion. Kion er med i The Lion Guard, en gruppe unge dyr som skal beskytte løveriket. Serien er siktet mot barnehage-barn, og vil bli vist på TV-kanalen Disney Junior. Du kan lese mer om det her.
15
Pelskunst / Tegner ønskes til "Once Upon A Fuzz"
« på: 09. jan, 2014, 17:59 »
Jeg leter for tiden etter en tegner til årets dose av Once Upon A Fuzz. Dette er et spill som vil finne sted på NordicFuzzCon i år, hvor man bruker kortene man får utdelt til å fortelle et eventyr (etter beste evne).

Planen er å hvert år legge til et visst antall selvlagde kort, med konsepter som reflekterer årets tema og furry-kulturen generelt. I fjor bidro Catya med disse fantastiske kortene.

Så for alle de kjedelige detaljene...

Det er dessverre ingen betaling involvert, men: man vil bli eksplisitt nevnt i conboken under beskrivelsen av hendelsen; deltagere vil kunne beundre dine tegninger under spillet; og de vil kunne bli brukt på NordicFuzzCon flere år inn i fremtiden. Hvis du skulle pådra deg oppdraget så må jeg sende deg de blanke kortene i posten, og de kan være ganske vanskelige å tegne på. Kortene må også være ferdige og være hos meg innen NordicFuzzCon, så rundt 20. februar. Et sett med kort utgjør fem stykker, men det kan være mulig å tegne litt flere eller litt færre, hvis man ønsker.

16
Bjeff! Mjau! Mø! / "Kjære Julenissen..." 2013
« på: 22. nov, 2013, 13:51 »
Oi, da var det visst snart jul igjen!

Det er rart med det. Kanskje kalendermakerne er for late til å finne opp noe nytt, så de bare resirkulerer alle høytider og måneder i fra foregående år i stedet for å komme opp med noe litt mer samtidsriktig og hipt. Juletrær og presanger var kanskje det nyeste nye for 100 år siden, men nå er det pogs og MySpace som gjelder!

Men, hvis man på død og liv skal ha enda en jul enda et år, så kan man jo utnytte sjansen og sende et brev til Julenissen for å ønske seg pogs og flere MySpace venner. Post deres ønskelister nedenunder.

17
Fursona / Dine dobbeltgjengere
« på: 06. okt, 2013, 21:13 »
Så, jeg er nysgjerrig: har du noen dobbeltgjengere i miljøet? Personer med fursonaer som er så like din egen at det nesten er skremmende? Del dine opplevelser her!

Har selv opplevd å snuble over et par dobbeltgjengere - men min fursona er ikke videre unik i sitt design, bare i væremåte og klesstil. Kan være jeg poster lenker til de senere når jeg snubler over de igjen.

18
Driver ikke selv med miniatyrspill, men kom nylig i besittelse av en del miniatyrspill-bøker. De er brukte, men ser ut til å være i praktisk talt ny stand, med noe mindre slitasje eller bøying av hjørner (som kan oppstå når bøker skuffes rundt). Bøkene er som følger:

Chaos Collectors' Guide
Warhammer Armies: Beastmen
Warhammer Armies: Beasts Of Chaos
Warhammer Armies: Bretonnia
Warhammer Armies: Daemons Of Chaos
Warhammer Armies: Dark Elves
Warhammer Armies: Dark Elves (en annen utgave enn ovenfor)
Warhammer Armies: Dwarfs
Warhammer Armies: High Elves
Warhammer Armies: Orcs & Goblins
Warhammer Armies: Vampire Counts
Warhammer Armies: Warriors Of Chaos
Warhammer Armies: Wood Elves

Warhammer 40,000 - Codex: Chaos Daemons

The Lord of the Rings Strategy Battle Game - Fall of the Necromancer
The Lord of the Rings Strategy Battle Game - Khazad-Dum
The Lord of the Rings Strategy Battle Game - Mordor
The Lord of the Rings Strategy Battle Game - The Ruin of Arnor

Vet ikke om det er av noe interesse for noen her. Jeg tenkte kanskje rundt 30 kroner per bok (+ eventuell porto og embalasjekostnader), men er åpen for mulige byttehandler også. Se vedlagt bilde av alle bøkene sett fra siden, kan også komme med bilder av ønskede enkeltbøker.

19
NordicFuzzCon arkivet / [NFC2] Reiseplaner
« på: 17. sep, 2013, 22:20 »
Fly, buss, tog, bil. Hvordan har du tenkt å reise?

En tråd for å planlegge felles reise fra hvor enn i Norge, til sötabror i Stockholm, Sverige for NordicFuzzCon 2014.

20
NordicFuzzCon arkivet / [NFC2] Din registrering
« på: 17. sep, 2013, 18:12 »
Har du registrert deg til NordicFuzzCon 2014? Post dine registreringsdetaljer her!

Prøv å unngå småsnakk her, og hold det heller til hovedtråden eller eventuelle andre tråder. Merk at du bare får ditt registreringsnummer etter at du har betalt, eller har påbegynt en betaling.REGISTRERTE:

Miles T.F. Baxxter
Leophan
Wolftale
Pilosus
Ebbe
FangzWuff
Doe
darksilence93
Sayh Panduck
Swandog
Tarquil Sagittarius
Templa
Norwegian Kitsune
Hawkie
Ziggy Wolf

21
Bjeff! Mjau! Mø! / Hvor ung er du nå?
« på: 31. jul, 2013, 13:16 »
Har hatt et par av disse avstemningene før, og siden statistikk alltid er like interessant tenkte jeg man kunne prøve en ny runde!

Så, hvor ung er du ?

For sammenligning: her er avstemningen i fra 2012, og her er avstemningen i fra 2009.

22
Bjeff! Mjau! Mø! / Svenska Tassar
« på: 31. jul, 2013, 01:25 »
Tenkte jeg fikk kort reklamere for det nye forumet Svenska Tassar!

Som navnet skulle tilsi, så er det et forum for svenske rufser. Det har ingen direke tilknytning til Norwegian Paws, annet enn at jeg hjalp til med å starte det, og at de endte opp med å låne en svenskifisert versjon av vårt eget navn.

Så hvis noen vil hilse på sötabror og riste tassar med noen svenske-pelser, er det bare å stikke snuten innom.

23
Fursuit / "Schnauzen boppen"
« på: 18. jul, 2013, 16:37 »
Schnauzen boppen - også kalt nose beeping, eller snute bopping. Bare lek og moro, eller en trussel mot fursuitere?

Eksempel på schnauzen boppen fra Anthrocon 2013.

24
Forumsnakk / Furmeets vs. pelstreff vs. rufsetreff
« på: 06. jul, 2013, 18:57 »
Lager denne avstemningen av egen nysgjerrighet, for å se hva "furs flest" mener om temaet.

Selv liker jeg å bruke norske ord og uttrykk når det er mulig, så lenge det ikke høres så alt for ille ut og føles for mye som påtvunget fornorskning. Etter min erfaring pels og rufs er ganske dugelige alternativer til fur i de fleste tilfeller, men bruker selv alle tre omhverandre i praksis. Synes det er morsomt når de ulike rufsemiljøene har egne oversettelser og har egne slangord, hvor de har gjort det til sitt eget, som da blir reflektert i gjennom deres forum og andre nettgrupper.

Så hvilke av de tre ordene foretrekker du? Og hvorfor? Eller er det et annet ord du mener fungerer enda bedre, og som kunne vært passende for underforumet?

25
Pelskunst / FLYTTET: tegne fursona ?
« på: 08. jun, 2013, 00:55 »

Sider: [1] 2 3 ... 7