Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Sivi

Sider: [1]
1
Fursuit / Fursuit og Fylkesmessa 2011
« på: 10. mar, 2011, 10:03 »
Uff har ikke skrevet noe på Norwegian paws på lenge XD
Men har laget maskoten til klassens bedrifta våres, en frosk  [eek]

Var ikke helt ferdig med den på dette bilde  [ureshii]

Er det noen som skal til Sogndal på fylkesmessa for ungdoms bedrifter? Eg skal være der torsdagen neste uke og løpe litt rund i maskot kostyme. Jeg har bare laget føter(Driver på med nå), hender/hansker(Takker en venn for hjelpen =D) og hode(Laget selv). Men hva syns dere? Ser den bra ut? Dette er min femte fursuit-hode XD

For den som vil se hvordan jeg startet med kostyme og slutten har ikke lagt til  [blush]: http://norsepaw.webs.com/apps/photos/album?albumid=11026833

2
Fursuit / Er i gang med Fursuit nr 4!
« på: 26. sep, 2010, 14:56 »

Møt Moriko Suzu eller bare Suzu. Har nettopp begynt på masken men figuren Suzu er i alle fall 5-6 år gammel. Ho er en slags rev.

Skal bruke "Ninja-Hood" teknikken på denne masken som jeg og brukte på Mio.

Ser litt rart, men finlandshetten gjør det litt mer komfortabel og du slipper å klø så mye. Ja det kan bli litt varmt men det er avhengig av hva skal finlandshette du kjøper. Min her har tynt og lett stoff på toppen med små hull noe som kan hjelpe litte grann. Tenkte litt på om eg skulle poste bilder etter vært og skrive ned tips og det selv om eg ikke er en ekspert ennå XD.


Jeg kan lage en full guid på "Ninja-Hood" teknikken på Norsk vis dere vil. Har noen websider om teknikken på engelsk og skal ha en på tysk.
 

3
Privat portefølje / [Tegning] Små tegninger
« på: 27. aug, 2010, 09:22 »


Her noen små tegninger i MS Paint =D
Skal scanne inn noen tegninger nå i helgen.

Den første er av hovud furrien min Sivi Bunny, neste er Mio også er det ett lite  portrett av kanina mi Teddy som er blind på ett auge noe som gjør han til en perfekt liten pirat. Hans fulle navn er One Eye Teddy Bear :3

....
Arrr  [ureshii]

4
Introduksjoner / Yo!
« på: 21. aug, 2010, 13:41 »
Hvorfor har jeg ikke funnet denne siden før?!  [eek]

Mitt namn her Siv Helen Dønnem, 20 år gammel og er fra den lille bygda Høyanger i Sogn og Fjordane. Er ennå student på Mo og Jølster VGS. Jobber med fursuits på fritid og prøver så godt jeg kan å spre gode ryrkter om Furrier at de ikke er sex gale som folk trur =3. Har ennå 3 kostymer uten bodysuit siden jeg nå eksperimenterer på enkle realistiske øyne til fursuit.

Ellers på fritid er det å passe dyr(50+ kaniner og en hest), tegne bilder og male, sove, gå tur(kan gå 5-7 turer om dagen, untatt på skuledager). Som du las passer jeg rundt 50 kaniner, men eiger bare fire stykker selv XD. Er assistent og lærling til en lokal kanin oppdretter. Hesten er mer søstera mi sin.

Trur jeg har fått ned en del nå  [ureshii].
Er det noe du vil vite mer om er det bare å spørre ^w^

~PS~
Har blandings skrift så jeg skriver sikkert mye feil, og jeg har blandings dialekt(vi du noen gang møter meg i virkeligheten)

Sider: [1]