Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Friskusis

Sider: [1]
1
Privat portefølje / [Tegning] Scribbles and doodles
« på: 03. jan, 2014, 22:03 »
Hehe, tegner ikke så ofte men tenkte det ville være gøy å ha en tråd hvor jeg kan poste tegninger... Ville satt pris på konstruktiv kritikk så jeg kan bli bedre, spesielt når det kommer til anatomi! Har ikke kommet så langt der, så en liten dytt i riktig retning blir jeg veldig glad for!

Har dA (linket i signaturen min), men kommer til å poste tegninger som jeg legger ut både på dA og andre som jeg (noen ganger) rett og slett ikke gidder å laste opp der. :P


Trenger tydeligvis trening når det kommer til å tegne ting fra forskjellige perspektiver... Tegner ofte ting sett fra siden hele tiden, for jeg synes det er lettest. P:


Tegnet litt gift-art, noen som skulle prøve å vinne disse her på en side som heter chickensmoothie og jeg bestemte meg for å hjelpe dem med å "piffe opp" formen deres. Mer eller mindre...


Nyeste til nå, også laget for å hjelpe noen i applikasjonen deres. c:

Har også prøvd realisme (1 og 2).

Og et lite prosjekt jeg prøvde på... Pixler. ;P Er fremdeles en novise innen denne tegneformen, men jeg har ei venninne fra Amerika som hjelper meg litt nå og da (hun har mer erfaring med pixler enn jeg har). Gøy, og de tar ikke mer enn en halvtime å lage!


Tjaja. Takk for titten!

2
Film / Sherlock Holmes BBC
« på: 02. jan, 2014, 17:51 »
Ønsket bare å spørre om noen på dette forumet har sett noen av BBCs fantastiske serie om Sherlock Holmes? Tror det er den beste serien jeg noensinne har sett! Så første episode av tredje sesong live på BBCs nettsider i går kveld, og måtte se den igjen i dag fordi den var så utrolig bra! Den har både deler hvor du kan le, deler hvor du kan gråte samt mange minutter med action! Den er unik i måten de portretterer tanken til Sherlock, du vil definitivt ikke se dette i noen annen Sherlock film/serie! Hver episode er rundt 1 time og 30 minutt, en liten film i moderne regning.

Om du ikke har sett alle, anbefaler jeg at du starter fra begynnelsen og følger den logisk hele veien gjennom. Handlingen endres gjerne i løpet av en episode, og om du f.eks. går å ser første episode av tredje sesong vil du sannsynligvis ikke ha glede av å se de tidligere episodene senere. Du kan lett søke opp online versjoner som du kan se gratis på nettet!

Gleder meg allerede til neste episode kommer ut (søndag)! Ellers kommer første episode av sesong 2 ut i Norge i morgen kveld på NRK, hvis du trenger teksting/ikke orker å søke den opp online. ;P Men som sagt, jeg anbefaler å se dem kronologisk!

3
Dyr og natur / Valpetrening?
« på: 02. jan, 2014, 17:15 »
Håper denne tråden havnet under rett kategori... [ureshii]

Fikk nettopp tak i en herlig liten valp, som har fått navnet Fávru (samisk for "vakker", oppdretterens valg). Han er en renraset Lapsk Vallhund, eller som vi kaller ham; Løpsk Villhund.

Saken er den at valpen har fått for seg en vane for å bite i oss, selv når vi bare koser... Når vi gr tur kan han finne på å hoppe for å ta tak i vottene våre, og biter eller ganske mye i jakker osv., som definitivt ikke er bra når halve husets jakkebesetning består av dunjakker! Han har allerede revet hull i min søsters dunjakke, som min mor flittig prøvde å sy igjen. Vi har også problemer med å få ham til å lystre "kom". Han er bare 3 måneder gammel, men jeg har hørt det er lurt å begynne tidlig? Og vet noen om noen triks for å trene lydighet/agility? Hadde vært gøy å prøve med ham!

På den positive siden kan han "sitt", "nei" og "flink". Han er så godt som stueren (skjer noen uhell gjennom natta, men han blir fort tilgitt!), og har lært seg at stua skal han holde seg unna (bestemte oss for å ha en "hundefri" sone). Trenger bare noen gode råd til hvordan vi kan lære ham tingene jeg skrev om i andre paragraf. :3

På forhånd, takk!

4
Introduksjoner / Vær hilset, pelskledde venner!
« på: 02. jan, 2014, 16:53 »
Hei!

Jeg er ei jente som nylig ble 17 dra nord i Hedmark som tilfeldigvis leste nyheter på NRK sidene, og kom over en artikkel om furries! I min tid online (ca. 6 år) har jeg vært gjennom mange forum, hvor fenomenet furries har dukket opp. Lagde faktisk min første fursona når jeg var 11, og har siden den gang hatt stor glede av å tegne karakterene mine, eller delta i rollespill med dem. Minnes enda da jeg som liten tok strømpebuksa på hodet, malte på værhår og rosa nese og kledde meg i hvitt. Hoppet gården rundt i "kostymet", helt til jeg fikk et ordentlig kostyme i form av en svart katt. :3

Har alltid likt å kle meg ut, på helt hverdagslige dager tok jeg på det hjemmelagde kostymet, bygde en "hule" av stoler og tepper og dro med meg søstra mi inn i leken i samme slengen. Glemmer aldri de fantastiske minnene jeg har om utkledning og lek!

Som sagt så jeg dokumentaren "Frelst av pels", hvor de nevnte denne siden og FA. Har aldri regnet meg selv som en furrie, siden jeg ikke lengre kler meg ut. Har bare en stor mengde karakterer som jeg elsker og forguder! Ellers har jeg for tiden ingen fursona, siden jeg ikke enda har klart å designe "meg". Det er vanskeligere enn jeg trodde. xP Dokumentaren fasinerte meg veldig, og jeg visste ikke at fursuitene kunne bli såpass detaljerte og flotte! Egentlig det som brakte meg inn på dette forumet, siden jeg ble nysgjerrig på hvordan de blir laget osv. Kjente meg også igjen i det Astrid i dokumentaren sa om å være den "utstøtte" og "usosiale" personen, har lenge strevd med å komme inn i kretsen.

Trenger jeg si noe mer da? ;P

Sider: [1]