Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Ace The Fox

Sider: [1]
1
Introduksjoner / Oisann, hvor tiden flyr - Hei nok en gang!
« på: 14. jul, 2015, 04:47 »
Hei igjen kjære pelsdotter! Har ikke vært på dette forumet siden en gang i fjor sommer ( jeg beklager så meget) men nå er jeg tilbake.
Jeg har tenkt på å komme tilbake her en mange ganger, men har glemt det etter jeg fikk tilgang til en pc. Men nå er jeg altså tilbake!
Er det noen som husker meg?   ;D

2
Spill / Titanfall
« på: 19. mar, 2014, 12:10 »
Dette er en tråd for de som har/skal skaffe eller liker Titanfall.
Titanfall er et nytt FPS spill som overgår ALLE forventninger av et FPS spill.
Med fortløpende action, ALLTID gunfights, parkour OG kjemperoboter som faller stadig ned fra himmelen (som du kan STYRE!) så er det ikke noen tvil om at Titanfall er en soleklar vinner innenfor FPS verdenen.

Er kan du poste stats, tips & tricks, glitches, bugs, funny moments, etc. (Både bilder og tekst)

Jeg kom iallefall opp til lvl 19 på bare 6 timer.

3
Conventions / Torucon 2014
« på: 05. mar, 2014, 21:18 »
Dato og lokale for Torucon 2014 er lagt ut til det offentlige.
Skal du ta deg en tur? Hvis du skal, hvem skal du cosplaye?

4
Introduksjoner / Hallo fra Kyrksæterøra, Sør-Trøndelag
« på: 05. mar, 2014, 17:53 »
Hallo Hallo. Mitt navn er Kristian, men dere kan kalle meg for Chibi. Jeg bor i et lite sted kalt Kyrksæterøra, bare 10 mil unna Trondheim.
Selv om jeg kaller meg selv for Chibi, så er jeg ikke SÅ liten. Jeg er noe med 1,60cm. :P
Jeg er en 16 år gammel gutt (1998) som er ny i fandommen.

Alt startet på Torucon 2013 da jeg så en liten rød pelsdott, denne pelsdotten viste jeg til å være Christmas Snow! Dette var mitt første møte med en fursuiter noen gang. Jeg så også Fenris Wolf, men jeg hadde ikke noe kontakt med ham. Jeg glemmer ALRDI den første klemmen jeg fikk av Christmas Snow. Det var mitt første con og jeg hadde ingen å være med, pluss at jeg hadde en dårlig dag, men alt det forandret seg etter den klemmen. Hun gjorde dagen min 10 ganger bedre på et blunk!  [smile]

Siden den dagen ble jeg introdusert til noe rart som kaltes Furry Fandom, så jeg ville utforske litt. Og før jeg visste orde av det, hadde jeg fått mange nye venner og mye å se opp til.

Mitt syn på fandommen: Veldig fascinerende, har aldri sett noe lignende. Mange hyggelige mennesker (eller i dette tilfelle...dyr :3) som gjerne sier ja til en ny venn. Etter jeg fant fandommen har livet mitt blitt stadig bedre, med mange nye venner og et lysere syn på livet gjør det vanskelig for meg å være sur.
Noe som jeg synes ekstra kult, er fursuits. De fluffy kostymene laget for klemming er bare så søte. :3  Og hver enkelte suit er helt unik!
Så har jeg hørt at det en sexuell side i fandommen, som jeg helst vil UNNGÅ.

Som alle andre tenåringer så har jeg noen hobbyer. 1: Gaming. Ja jeg er en typisk gutt som liker videospill, har også kanskje et lite problem, og det er spill-avhengighet. 2: Shuffling. JA, every day i'm shuffling...kødda, LMFAO er bare noen copycats -.-  Driver med Melbourne shuffling her (the real deal). Kunne vært bedre, men slet med mobbing etter jeg la ut en shuffle video, men holder på litt nå og da. Har bare to hobbyer, så har MYE fritids egentlig.

Litt annet om meg som kanskje er verdt å vite: Jeg er IKKE den populære i klassen, jeg er rar, men er veldig snill. ^^

Tenk at de siste månedene har vært en uforglemmelig reise hvor jeg har sett nye ting, møtt nye mennesker og fått mange nye venner...
og alt det skjedde på grunn av en klem fra Christmas Snow. :3

Sider: [1]