Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Derek

Sider: [1]
1
Hele debatten er så latterlig. Jeg bryr meg så lite om hele greia, men hadde bare vært greit å blitt ferdig med det å sagt ja slik at hele saken er i boks. Ferdig og løst. Oppdrag utført. Og nå til å dra til månen eller gjøre andre kule ting.

2
Jeg bare føler slik av og til. At jeg vil så gjerne jobbe. Men så er det slik at jobb ikke er tilgjengelig. Vil på en måte finne noe jeg er god i å gjøre mitt beste innenfor det feltet. Har du hatt noen slike stunder, hvis ikke... hvordan virker det for deg.

3
Jeg tenker at dette vil føre til at man kan enten gifte seg i et ikke religiøst seremoni (Jeg vil kalle det "Humanistisk bryllup" Hva slags navn ville du kalt det?), eller religiøst, bassert på om du vil leve livet ved å følge gud eller ikke. Poenget er at begge parter gifter seg. Så får man se hva slags vei man vil følge.
Enten "Tradisjonelt syn" eller "Moderne syn"

Om kristendommen eller andre religioner som er imot homofili plutselig sier at homofili er greit når det kommer til å gifte seg, så blir det en slags form for dobbel moral "litt uærlig", jeg synes ikke noe særlig om homofobi, men det mest realistiske er valg av hva man vil tro på, og slikt vil dette være det mest realistiske ved tanke på hvor mye debatt det er rundt dette. På samme måte som at man velger borgerlig over kristerlig innenfor konfirmasjon. Så blir dette mer som et valg. Og ikke debatt på et, fysj og uff opplegg :)

Så jeg bare tenker istedet for at man må gifte seg religiøst som går imot homofilt ekteskap, så er det lettere å gifte seg ikke religiøst. Sånn seremoni opplegg iallfall :D i en alder da man er gammel nok til å gifte seg.

Hva tror du om det?

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Godteri sjuk
« på: 15. jul, 2014, 22:33 »
Blitt det i det siste :)

Hva med deg?

5
Spill / Hva slags spill er deres favoritt
« på: 03. jul, 2014, 02:31 »
Jeg liker Donkey Kong Country 3 :)

Sider: [1]