Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Razkhel

Sider: [1]
1
Fursuit / Nixie Doberman :)
« på: 14. des, 2016, 17:05 »
Suiten var orginalt ikke min karakter, eller skapt av meg. Jeg kom over en fursuit maker(Samira red husky/Ekaterina) på facebook som ville selge den videre, da den som hadde bestilt den av en eller annen grunn ikke ville ha den lengre. Suiten ble uansett gjort ferdig som partial(hode, labber, hale), og lagt ut for salg. Da jeg så den klarte jeg ikke å dy meg og måtte ha den, da jeg er vokst opp med flere doberman og hadde god kjennskap til rasen. Jeg kalte henne Nixie(Nix), gjorde henne female og har fursuitet som henne ett par ganger allerede. Nedenfor er noen bilder. Kom gjerne med tilbakemeldinger. :)
2
Introduksjoner / Tenkte det var greit med en ny intro...
« på: 11. des, 2015, 22:27 »
Heisann. Jeg ble nylig bedre kjent med et medlem på denne siden(Atrox), og vi synes vel begge at jeg må bli flinkere til og delta i furry miljøet, derfor lager jeg en ny intro samtidig med at jeg skal bli flinkere til og delta på fremtidige treff(Jeg trenger og komme meg ut mer. x3 )

Jeg er Raz, og jeg identifiserer meg som Otherkin, en Drage. Otherkin er noe helt annet enn det og være furry, men det er fortsatt mye likheter. Dragen er ikke fursonaen min, men jeg vurderer og skape en, rettere sagt en papegøye, en grå jako.

Jeg er egentlig ganske ny i furry fandomen men synes det virker både gøy og spennende. Jeg jobber dessuten med forskjellige dyr i hverdagen og har en stor interesse og kjærlighet for fugler, spesielt papegøyer.

Jeg er hunnkjønn, 23 år, jobber fulltid. Vurderer å studere til våren, det skader ikke å søke seg inn på høyere utdanning. :)

Ved å delta på dette forumet, og på fremtidige treff, så håper jeg å få mange nye venner.

Har dere noen spørsmål, spør i vei. :) Jeg biter bare litt, altså!

3
Introduksjoner / Hola! :)
« på: 12. okt, 2014, 18:41 »
Mitt navn er Razkhel ("Raz"), og jeg er på ingen måte ny i dette miljøet. Jeg har visst om det i en lang periode, men har ikke akuratt vært en større del av det. Jeg ser ikke helt på meg selv som en furry (enda), men jeg har i mange år identifisert meg som en otherkin/therian og har vært en del av det miljøet i omtrent åtte år nå. (For dere som ikke vet det, otherkin/therianthropes er mennesker som identifiserer seg mer som dyr enn mennesker, men det og furry fandomen er to ulike samfunn). Igjennom mange år nå har jeg identifisert meg som en drage. Jeg har alltid følt at jeg er mer i slekt med diverse reptiler enn mennsker, oppførsel-vis, og ser i dagsdato på dragen som en og samme side av min indre identitet.... Jeg vil si at mine instinkter og personlighet er mer dyrisk enn dagens standar menneske.

Jeg er i 20-årene, og jobber fortiden fulltid i en stor dyrebutikk, som har flere leverandører enn andre dyrebutikker her i landet. På fritiden hører jeg på en del musikk, driver med kunst, ellers så liker jeg og spille på diverse konsoller.

Jeg ønsker og ta del i furry samfunnet da jeg ønsker og komme i kontakt med folk som er mer avslappet enn dagens samfunn, som furries oftes virker og være... :) Jeg ser ikke direkte på meg selv som en furry, men føler at jeg har mye mer i felles med furries enn med helt ordinære mennesker. Kanskje kan jeg være litt mer dyrisk sammen med dere? Hehe.

Håper jeg blir tatt godt i mot her, og at jeg kanskje kan møte opp på fremtidie meet-ups!

~ Raz

Sider: [1]