Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Otorium

Sider: [1]
1
Spill / Rise of Civilizations mobil spill
« på: 05. jan, 2019, 10:23 »
Hei alle gamers!
Jeg spilte Lords Mobile i noen år og startet et furry guild på det spillet. Vi har nå flyttet over til Rise of Civilizations og håper på å rekruttere flere furries til guilden. Vi har akkurat begynt å spille så det er bare å joine om det skulle være interessant.

Vi befinner oss i #1190 Kingdom of Zeno og guidet heter [Furx]XFurX, bare søk etter Furx så finner du oss.
Vi er hard core gamers, men alle er velkommen.
Furries United!

Har du spørsmål er det bare å kontakte meg i spillet (Otorium) eller på telegram (også Otorium)

2
Eurofurence / Leie rom til Eurofurence 22
« på: 09. jan, 2016, 00:55 »
Jeg har ikke vært på noen furry con og vil helst ikke reise alene, og prisene for enkelrom er dyre.
Om det er noen som vil leie dubbel rom eller trippel rom med meg på EF er det bare å si ifra.

https://reg.eurofurence.org/regsys/start.jsp

3
Først vil jeg si at dette er en info post for de som hadde lyst å spille eso, men enten ikke hadde penger eller var misfornøyd med enkelte ting i spillet. Jeg vil fremdeles foretrekke at vi bruker den orginale posten Elder Scrolls Online til å sammle spillere ettersom jeg mener det er best å ha alt på ett sted for bedre oversikt.

Ifølge hjemmesiden til eso skal spillet faktisk bli pay to play. Du må fremdeles kjøpe spillet, med det blir slutt på månedsbetalingen. Dere som allerede eier spillet trenger bare å oppdatere det.

I tillegg til at det blir free to play skal det komme en stor uppdate, uppdate 6. Denne uppdaten vil fikse mange buggs og legger til ny content. Det er faktisk så mye nytt at jeg bare poster linken til pachen. Dette er forleby bare på testserveren, men ser ikke bort ifra at det kommer med Tamriel Unlimited.

Ifølge nettsiden til eso vil det ikke bli så lenge til heller :3
"We plan to have The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited available on PC and Mac on March 17, 2015 and on Xbox One and PlayStation 4 on June 9, 2015."

https://help.elderscrollsonline.com/app/home?region=US
http://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/148159/pts-patch-notes-v1-6u

4
Introduksjoner / Hallo fellow furries!
« på: 13. feb, 2015, 12:44 »
Hei, jeg er en ung mann på 26 år i fra Knarvik (Bergen). Jeg har lenge vært en del av fur fandomen, men ikke så mye på den sosiale delen som jeg skulle ha ønsket. Jeg har dreve en del med cosplay og vært litt i det miljøet, men mange av dem er skeptisk til furries. 18 januar møtte jeg noen fra dette forumet som sa jeg burde joine forumet, og her er jeg. Jeg er dessverre cursed med dårlig hukommelse når det kommer til navn, så gi meg litt tid [razz]
Jeg jobber annenhver helg og er gjerne med på ting når jeg ikke jobber.

Sider: [1]