Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - TheSpottedCow

Sider: [1]
1
Introduksjoner / Mooooo
« på: 01. des, 2017, 19:25 »
Vel nå må jeg si at jeg her vært her i 7 år men det har vært stile fra meg de siste 5 åra. pga livet endret seg og ting skjede. men er her igjen nå. og på den tiden har min furry persona endret seg. jeg var Night767 som er og var hest. TSC ( The spotted cow) er en persona som har vokst seg frem over de siste åra. er det noe dere måte lure på biter jeg ikke... eller ihvertfall ikke så hart. :D

2
Dyr og natur / hva i ppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppp
« på: 28. mai, 2011, 00:00 »
http://www.dagbladet.no/2011/05/27/nyheter/dyr/innenriks/dyrenes_nyheter/hest/16693107/

hvem i helvete kan finne på å gjøre noe sånt.. sånne folk burde vært skut på stedet.. hive syre på dyr som aldri har gjort deg noe.

3
Bjeff! Mjau! Mø! / død over 50 øringen
« på: 19. mar, 2011, 14:22 »
nå er det vist død over 50 øringen
http://www.fvn.no/nyheter/innenriks/article846819.ece

4
nei folkens har skrevet litt. så jeg lurte på hva folks meiner om det jeg ha skriblet ned. så her er et lite utdrag fra begyndelsen av historien.



   Gjennom tidens løp har det skjedd mange historiske hendelser, store som små. Mesteparten av disse hendelsene skjedde i en svunnet tid, da magien ennå ble brukt, og man ikke ble kalt heks og brent for det. Folk som kunne bruke magien hadde høy makt. Troll og drager og andre grufulle monstre herjet i ødelandene og i fjellene, og konger lagde regler og lover. Denne historien er fra denne tiden. Den er om en jente med navn Tamarrion el`Varet.

   Året er 2967 E.ø.(Etter den store ødeleggelsen). Det er sen sommerkveld i Saale. Det er full aktivitet i landsbyen. Det er bare få dager igjen til midtsommeraften. Alle gleder seg. Spesielt barna, de får lov til å være opp lengre en vanlig, og det er mange leker og spill som blir holdt for den yngre garden. For de voksne er det bueturnering, saueklippingskonkurrering og lignende. Mye mat og drikke må også til. Vertshuseieren er i full gang med å sjekke ølet og brennevinet. Bakeren lager brød og kaker til festen.
   Tamarrion (også kalt Tami) løp rundt med beskjeder og varer til de forskjellige folkene. Det er ikke alltid så lett å komme seg frem i folkemyldret. Hun ble nesten tråkket ned av en hest da hun skulle til bakeren med en bestilling og en sekk mel fra vertshuseieren.
   Da hun kom tilbake, så hun noen hester hun ikke hadde sett før. Det var store og staselige hester, krigshester for å være helt korrekt. Hun kjente ikke fargene de bar. Hun sto og så på dem et øyeblikk før hun gikk inn. Inne i vertshuset sto mye av det som skulle brukes på festen. I en krok satt det fire soldater med en stor bok foran seg og snakket med en av ungguttene. Da han gikk, hukket Tami tak i ham. Hun begynte å spørre.
   ”Hei, Samuel!”
   ”Å! Hei Tami, hva er det du vil?”
   ”Jeg bare lurte på hva du drev på med borte hos de soldatene.”
   ”Jeg bare spurte hva de gjorde her.”
   ”Hva gjør de her da?”
   ”Vel, det skal jeg si deg,” sa en stemme bak dem. Tami hoppet til klar til å forsvare seg mot ham. Da hun slo etter ham, så hun at det var en av soldatene som hadde reist seg opp og kommet bort. Han avverget slaget lett.
   ”Hei, hei. Jeg har ikke tenkt å drepe deg!” sa han. Tami ble rød, så ned i gulvet og merket at hun lagde sirkler med det ene beinet.
   ”Unnskyld. Det er bare en refleks.”
   ”Ta det med ro, det gjør ikke noe. Navnet er Kyren Dravinssonn. Jeg er kaptein i lord Evians kompani. Nå til spørsmålet ditt. Vi er kun på gjennom reise vi skal tilbake til Lord Evian Pren’s fort. Vi har drevet litt med rekruttering. Vil du bli med oss?”
   ”Jeg er ikke helt sikker. Jeg har lyst til det. Er ikke lord Evians kompani et leie kompani?” spurte hun.
   ”Ja, det er det. Men det er et skikkelig kompani. Lorden tar ikke jobber som gjør at det går ut over uskyldige og ikke mot konge rike vårt, eller dets allierte.”
   ”Er det noen forpliktelser? Og hvordan er lønna?”
   ”Du må binde deg for to år. Første året får du ikke betalt. Det er et trenings år. Andre året får dere 5 sølvpund og 10 kobberstykker hver fullmåne. Dere er også med på slag, plyndring, beleiring og lignende. Av byer og fort som vi tar over. Der får dere litt av det byttet vi tar.”
   ”Når reiser vi? Jeg blir med.”
   ”Vi må bare skrive deg inn i boka.”
   ”Navn?”
   ”Tamnarrion el`Varet. De fleste kaller meg bare for Tami”
”Er du over 18?”
   ”Ja, i vinter.”
   ”Gift?”
   ”Nei, men foreldrene mine vil gifte meg bort til en gammel gris av en grisebonde. En av grunnende til at jeg vil vekk.”
”God form?”
”Ville si det. Løper fra de fleste av guttene i landsbyen.”
”annen grund til at du vil vekk her fra en giftemål?”
”det er ikke noe i denne lansbyen som kan gi meg det jeg ønsker.”
   ”Ok. Vi reiser i morgen. Ved soloppgang. Møt her ved mørkets frembrudd. Du kan ha med deg det du vil, men trenger ikke å ta med noe. Du får klær og våpen ved fortet.”
   ”Sees ved mørkets frembrudd” sa hun, og løp hjemover.



håper dette ikke kjedet dere og tar gjerne i mot ider jeg kan bruke i historien

5
Dyr og natur / Spca-Norge
« på: 20. nov, 2010, 01:58 »
hallo igjen folkens.
ny trå fra meg med garantert skrive feil. så ber om undskylding med en gang jeg.

Er foster hjem og fangst/rednings man for Spca-Norge. rettere sagt Spca-Norge avd. Aust-Agder. men Aust Agder avdelingen er ikke oppe å går ennå så da går jeg under Spca-norge enn så lenge. vi har operative avdelinger i Hordaland, Vestfold og Buskerud. så vist noen av dere har lyst til å hjelpe oss med foster hjem/donasjoner eller andre ting bare ta kontakt med Spca-Norges  sider på Facebook (http://www.facebook.com/spcanorge eller en av under avdelingen. og kan også finne kontakt info på http://spca-norge.no/.

så mitt spørsmål til dere mine venner hva synes dere om at spca er kommet til norge??

vist dere har noen spørsmål skal jeg svare etter beste evne.

mvh deres venn Night.

6
Privat portefølje / [Tegning] night prøver å tegne hest..
« på: 18. nov, 2010, 20:43 »
siden jeg er en hest så får jeg vel prøve å lære meg å tegne hest.. hehehe. og bare sier at jeg virkelig suger i å tegne. så dette burde bli god under holdning for alle. hehehe.. legger ut orginal bilde jeg skal tegne min fur etter og de forskjelige forsøka. ha en god latter folkens. og jeg må få kjøpt tegne utstyr og papir
på dette først forsøket brukte jeg nesten 2 timer. tar gjerne i mot forslag og tips..

7
Introduksjoner / står te?
« på: 16. nov, 2010, 01:46 »
hei hå folkens.
hvordan står det til i de norrøne skoger og fjell  ???
først å fremst vil jeg si at jeg ha lite erfaring med fur annet en å ha snoket rundt på div forum i noen år. men tenkte det kansje var på tide å tre frem i lyset.
det dyret jeg føler meg mest relatert til er (etter min mening de floteste dyra) hest. så jeg er en vill hingst på nå gode 24 år og er på jakt etter en hoppe der ute som kan temme meg.
interesene mine er vel ikke mange. hest sef., jobbe, og sette tennå i bordet og hela i taket.

mvh
Night767 8)

Sider: [1]